Merhabalar,
Ben de tecrübe ettim bu merkezi, 1 kür aldım.
Bana "biz yeni saç çıkartmıyoruz, dökülmesine de birşey yapmıyoruz, sadece saç altı canlandırmaya yönelik" dediler. Yine de bir umut 1 kür aldım. Bile bile lades benim ki.
Tabii ki bitince dedim yine de; "hiç dökülmem durmadı, saçlarımda bir canlılık, parlaklık ta olmadı." Yani dökülme durmaz ama bir canlılık, parlaklık, kabarıklığın gitmesi gibi birşeyler olur. Hiçbiri olmadı, tüm ürünlerini de kullandım 3 ay boyunca.
Hemen dış bakım önerdiler, yaptırmadım. Vitaminler etkili dediler, kan değerlerim normal çıktı, D vitamininiz sınırda dediler, sadece D vitamini etkili olsa İstanbul da herkes kel olmalı. Stress etkili dediler. Sürekli birşeyler öne sürdüler.
Tüm inancım gitti tabii ki ama keşke o kadar parayı vermeden inancım gitseymiş: ) İnsan üzülmüyor değil.
Sağlıklı beslenirim, haftada 2 gün pilatese giderim, yürürüm, stresli bir çalışma alanım yok.
Saç sanki ne yaparsan yap düzelecek bir durum değil, dökülen dökülecek. Kan tahlil değerlerin normal ise, giden gidiyor engel olamıyorsunuz.