Resmen insanların çaresiz halinden faydalanmak bu. Gittiğiniz yerler neresi bilmiyorum ama kesinlikle uzak durun.
Kadınlarda genetik dökülme orta çizginin açılması ile başlar, genelde ön çizgi korunur ama genel seyrelme ve incelme olur. Sizin teşhisinizi doğru koyabilecek bölüm endokrinoloji, medikal estetik uygulama yapan merkezler değil ki.
Saç lazeri ben kullanıyorum. Hairforte sprey, xpecia tablet ve igrow marka lazerle devam ediyorum tedaviye. Saçlarım artık dökülmüyor. Saç çıkışı var. Açık yerler kararmaya başladı. Ben tedaviye başlayalı 6 ay oldu. Ve daha yeni yeni sonuç almaya başladım. Bakın, bu iş sabır ve emek işi. İnatla devam edeceksiniz tedaviye. Pes etmek yok. Öyle iki ay losyon sürdüm dökülme kesilmedi falan demeyin. İlk 3 ay dökülmem deli gibi devam etti. Pes etmedim.
Artı size bir tavsiye, güvenilir bir satıcıdan bir tepelik saç alın. Ben öyle yaptım. Hatta isim de vereyim. Çiğdem tunç hair. İnstagramda satış yapıyor. Kendisi de saç sorunları yaşayan bir kadın, o yüzden halden anlıyor yaptığı ürünler gerçekten iyi. Kendisi de kullanıyor çünkü. Saçımın arka kısmına tepeliği takıp ön kısımdaki saçları üzerine tarayarak yarım topluyorum, at kuyruğu ya da topuz yapıyorum. Daha şimdiye kadar kimse anlamadı, üstüne bi de iltifat alıyorum. Üstelik peruk gibi de değil, kendi saçımla bir kullanınca çok doğal duruyor. Moralimi çok yükseltti bu. Tedavimde elle tutulur bir sonuç alana dek tepelik kullanacağım.