Size tavsiyem öncelikle bir endokrinoloji uzmanına tepeden tırnağa muayene olmanız. Böbrek üstü bezleri, erkeklik, kadınlık hormonları, tiroid ne var ne yok hepsine tek tek baktırın.Merhaba, çok ciddi bir gelişme görmüşsünüz. Sizin adınıza çok sevindim, inşallah daha iyidir şimdi saçlarınız.
Benim de yıllardır dökülüyor saçlarım. Çok yoğun bir dökülme olmadığı için önemsemedim, anlamadım ama zaman içinde saçlarım azaldı, tepem açıldı. Kaç kere doktora gittim, tahlillerimde de kayda değer bir şey çıkmadı (yalnızca ferritin değerim düşüktü, serum olarak demir aldım ama dökülmeye zerre etkisi olmadı) Az miktarda seboreik dermatit vardı saçlarımda ama çok şiddetli olmadığı sürece dökülmeye etkisi yok diyor doktorlar.
Ne yapacağımı bilmiyorum, böyle giderse 5 yıl içinde kel kalacağım. Allah can sağlığı versin diyorlar ama bunun psikolojisini çeken anlayabilir sadece. Ağlamaktan helak oluyorum.
Dermaroller kullanmak istiyorum ama daha çok zarar verir miyim, seboreik dermatiti azdırır mıyım diye korkuyorum açıkçası.
Siz mezoterapiden memnun musunuz? Mezoterapi ve PRP'yle ilgili okuduğum yorumlar hep olumsuz
Çaresizlik çok kötü bir his
Ah ah... Sizi nasıl anlıyorum bilemezsiniz. Benim son tahlillerde değerlerim normal çıktı. Değerleri normal olanlar için başladıkları ayrı bir tedavi var. Hiçbir şey çözümsüz değil.Çok teşekkür ederim. Tüm vitamin, hormon vs. tahlillerimi yaptırdım, dermatoloğa gösterdim, hiçbir sorun görünmüyor. O yüzden de ayrıca endokrinolojiye gitmedim. Buna sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum açıkçası.
İnternette sürekli genetik dökülmenin çaresi yok, çözümü yok diye okudukça içim umutsuzlukla doldu. Daha 30 yaşımdayım, daha bunun doğumu var, menopozu var o zamana kadar kesin kel kalırım diye üzülmekten helak oldum. Kendimi çaresi olmayan amansız bir hastalığa yakalanmış gibi hissediyorum. İnsanlar çok büyük dertlerle, hastalıklarla uğraşıyor diye düşünerek teselli olmaya çalışıyorum.
Doktorlar da gerçekten mezoterapinin faydasından mı yoksa para kazanmak için mi öneriyorlar anlayamıyorum.
Ama şimdi siz bana umut oldunuz, inşallah siz de istediğiniz sonucu tez zamanda alırsınız.
Peki miracle losyonu önerir misiniz? yan etkileri düşündürüyor açıkçası.
Teşekkür ederim. Bir tarafım tıpkı sizin gibi düşünüyor. Ama bir yandan da içimde bir umut... İnsan çaresizlikten her tedavi seçeneğine inanmak istiyor maalesef.Gelişme güzel ilk fotoğrafa göre çok iyi. Bence böyle yerlere gitmek gereksiz. Düzenli uygulanabilir tedavi her zaman daha iyidir. Böyle yerlere ne para yetişir ne de sonuç alınacagı belli değil.
Hangi marka dermaroller kullanıyorsunuz? Dermatoloji doktorum Minoxil verdi onunla birlikte kullanabilir miyim acaba?Arkadaşlar işin aslı ben dökülmemi durduran şeyin dermaroller olduğunu düşünüyorum. Günde max. 50 tel dökülüyordur. Mavi serumu 6 ay kullanıp bırakacağım. İçeriği zararlı olanlar bildiğim kadarıyla adı sanı belli olmayıp merdiven altı üretilen mavi sular. Uraw'ın içinde doğum kontrol hapı kalıntıları çıkmış analizlerde sadece riskli olarak. Ama emin değilim.
Bu arada mevcut saçlarımı da kalınlaştırıp onarmak için intense keratin setini kullanıyorum. Bakım maskesi, keratin serumu ve bakım yağı var. Bakım yağını polen ile karıştırıp kozmik bakımın aslan günlerine dikkat ederek uyguluyorum. Ondan da çok memnun kaldım. Yaz sonuna kadar az çok durumum netleşir. O zaman buraya fotoğraf yükler inşallah sizlere umut olacak haberler veririm.
Yukarıda bir arkadaş doğum kontrol hapı sormuş sanırım. Doktor ilk önce diane 35 verdi bana. Ama bende aşırı kanama yapınca kesmek zorunda kaldım.
Dr. Pen'in ayarlanabilir iğneli dermostampini kullanıyorum. Minoxille kullanacaksanız doktorunuza mutlaka sorun.Hangi marka dermaroller kullanıyorsunuz? Dermatoloji doktorum Minoxil verdi onunla birlikte kullanabilir miyim acaba?
Evet, ben de ürünlerini merak ediyorum aslında. Kullanan ve memnun kalan var mı acaba? Onlu set 2500 tl olunca alıp deneyeyim de diyemiyor insan.Kendi serumlariyla dermaroller uyguluyorlar aslinda, cok da bir olayi yok bu sac merkezlerinin gibi geliyor bana. Cok denemek isterseniz serumlari onlardan satin alip evde kendiniz de yapabilirsiniz, zaten basariyla kullaniyorsunuz dermastamp’i. Bu arada sizin hormonlariniz da normale donmus, sanirim onun da etkisi var, daha da iyi olacaktir saclariniz boylelikle. Sizin adiniza cok sevindim. Darisi benim de basima.
Hadi ya, ilk kez duyuyorum. Bir araştırayım. Teşekkürler. Mevcut saçların ömrünü uzatmak ve çıkanları da korumak için şöyle etkili ve makul fiyatlı bir serum bulsak süper olacak. Ben tecrübe ettiklerimi buradan paylaşmaya devam edeceğim.O kadar pahali oldugunu bilmiyordumdenemis olanlardan fikir almak lazim dediginiz gibi. Daha dusuk fiyatli bircok serum/losyon var yoksa piyasada.
Aysenur Yazici mesoxy ve evde aesthetic markalarinin serumlarini tavsiye etmis dermaroller ile kullanmak icin. Onlar saniyorum daha uygun fiyatli.
Hormon dengelemesi için hangi ilaçları verdi doktorunuz?Evet, ben de ürünlerini merak ediyorum aslında. Kullanan ve memnun kalan var mı acaba? Onlu set 2500 tl olunca alıp deneyeyim de diyemiyor insan.
Hormonları dengelemesi için ilaç verdi doktorum. İnsülin direnci ve d vitamini eksikliği var şu anda. Mecburen hapları kullanıyorum. İnşallah hepimiz için sonuç iyi olur. ❤
Sizde pko varmı peki?yani hormon bozukluğuna sebep bi hastalık?Hadi ya, ilk kez duyuyorum. Bir araştırayım. Teşekkürler. Mevcut saçların ömrünü uzatmak ve çıkanları da korumak için şöyle etkili ve makul fiyatlı bir serum bulsak süper olacak. Ben tecrübe ettiklerimi buradan paylaşmaya devam edeceğim.
İlaç ismi vermem doğru olmayabilir. Normalde pco vardı ama son kontrollerimde problem görmedi doktor.Hormon dengelemesi için hangi ilaçları verdi doktorunuz?
Özelden yazabilirmisiniz kafama göre alıp kullanmiycam tabiki bendede pko var arastircam sadece.doktora sorup kullanmamın uygun olup olmayacağını sorcamİlaç ismi vermem doğru olmayabilir. Normalde pco vardı ama son kontrollerimde problem görmedi doktor.