Dogum kontrol kullandiniz mi hicMerhaba arkadaşlar. Biraz uzun bir yazı olacak ama dilerim birilerine faydam dokunur.
Şu an 35 yaşındayım ve 17 yaşımdan beri erkek tipi dökülme illeti ile uğraşıyorum. Aşırı gür, lüle lüle saçlarım vardı. Zamanla o kadar çok dökülüp seyreldi ki tepeler açıldı, kelleşti bir avuç saçım kaldı. Bu durumun psikoljimi nasıl etkilediği bende nasıl yıkım oluşturduğunu bu derdi çekenler tahmin edebilir.
Birçok yol denedim. Minoxiller, biotin haplar, türlü türlü doğal ya da kimyasal serumlar... Hatta en son regenera kök hücre tedavisi ve sanakin akıllı plazma uygulamasına bir dünya para verdim. Ama sonuç her defasında beni hüsrana uğrattı.
Bir süredir sosyal medyada kozmik bakım adlı hesabı takip ediyorum. Bilenler bilir. Ayın konumuna göre çeşitli güzellik, sağlık, bakım tüyoları veren bir hesap ve ben çok faydalanıyorum. Bu hesabın saç kesim takvimine göre saçlarımı kesmeye ve karanfil kürünü uygulamaya (çok düzenli olmasa da) başladım. Ayrıca sitede anlatılan polen maskesini yapıyorum haftada bir.
Bunun haricinde yine burada tarifini gördüğüm miracle losyonu günde 1 ya da 2 günde bir uyguluyorum.
Son olarak marka ismi verebiliyor muyuz bilmiyorum ama piyasada en çok reklamı dönen, ünlülerin reklamlarında oynadığı malum mavi suyu günde 1-2 kez kullanmaya başladım. İki günde bir dermaroller eşliğinde.
Bu kadar çok şeyi aynı anda kullanmak, mavi su, miracle losyon gibi içeriği riskli ürünleri bir arada saça sürmek biliyorum ki çok doğru değil. Ama bu dert öyle bir dert ki, yaşamayan bilemez. İnsana yeter ki çare olsun diye yaptırmayacağı şey yok...
Yukarıda bahsettiğim tedavilerden hangisi etki etti bilmiyorum ama 2.5-3 aydır tüm dökülmem durdu. Saçlarım ilk fotodan 2.fotodaki hale geldi. Hala çok seyrek, ama en azından bir gelişme var diye seviniyorum. Dediğim gibi mavi su, miracle losyonu dönüşümlü kullanıyorum ama bu şekilde kullanımı güvenli mi bilmiyorum. Ben risk alıyorum. İnşallah bir sorun yaşamam. Eki Görüntüle 2604252
Merhaba arkadaşlar. Biraz uzun bir yazı olacak ama dilerim birilerine faydam dokunur.
Şu an 35 yaşındayım ve 17 yaşımdan beri erkek tipi dökülme illeti ile uğraşıyorum. Aşırı gür, lüle lüle saçlarım vardı. Zamanla o kadar çok dökülüp seyreldi ki tepeler açıldı, kelleşti bir avuç saçım kaldı. Bu durumun psikoljimi nasıl etkilediği bende nasıl yıkım oluşturduğunu bu derdi çekenler tahmin edebilir.
Birçok yol denedim. Minoxiller, biotin haplar, türlü türlü doğal ya da kimyasal serumlar... Hatta en son regenera kök hücre tedavisi ve sanakin akıllı plazma uygulamasına bir dünya para verdim. Ama sonuç her defasında beni hüsrana uğrattı.
Bir süredir sosyal medyada kozmik bakım adlı hesabı takip ediyorum. Bilenler bilir. Ayın konumuna göre çeşitli güzellik, sağlık, bakım tüyoları veren bir hesap ve ben çok faydalanıyorum. Bu hesabın saç kesim takvimine göre saçlarımı kesmeye ve karanfil kürünü uygulamaya (çok düzenli olmasa da) başladım. Ayrıca sitede anlatılan polen maskesini yapıyorum haftada bir.
Bunun haricinde yine burada tarifini gördüğüm miracle losyonu günde 1 ya da 2 günde bir uyguluyorum.
Son olarak marka ismi verebiliyor muyuz bilmiyorum ama piyasada en çok reklamı dönen, ünlülerin reklamlarında oynadığı malum mavi suyu günde 1-2 kez kullanmaya başladım. İki günde bir dermaroller eşliğinde.
Bu kadar çok şeyi aynı anda kullanmak, mavi su, miracle losyon gibi içeriği riskli ürünleri bir arada saça sürmek biliyorum ki çok doğru değil. Ama bu dert öyle bir dert ki, yaşamayan bilemez. İnsana yeter ki çare olsun diye yaptırmayacağı şey yok...
Yukarıda bahsettiğim tedavilerden hangisi etki etti bilmiyorum ama 2.5-3 aydır tüm dökülmem durdu. Saçlarım ilk fotodan 2.fotodaki hale geldi. Hala çok seyrek, ama en azından bir gelişme var diye seviniyorum. Dediğim gibi mavi su, miracle losyonu dönüşümlü kullanıyorum ama bu şekilde kullanımı güvenli mi bilmiyorum. Ben risk alıyorum. İnşallah bir sorun yaşam
Merhaba arkadaşlar. Biraz uzun bir yazı olacak ama dilerim birilerine faydam dokunur.
Yukarıda bahsettiğim tedavilerden hangisi etki etti bilmiyorum ama 2.5-3 aydır tüm dökülmem durdu. Saçlarım ilk fotodan 2.fotodaki hale geldi. Hala çok seyrek, ama en azından bir gelişme var diye seviniyorum. Dediğim gibi mavi su, miracle losyonu dönüşümlü kullanıyorum ama bu şekilde kullanımı güvenli mi bilmiyorum. Ben risk alıyorum. İnşallah bir sorun yaşamam. Eki Görüntüle 2604252
Selamlar,Dogum kontrol kullandiniz mi hic
Diane zaten 6 aydan sonra ise yaramaya basliyorSelamlar,
Çok sevindim bir umut oldu bana da. Karanfil kürünün hemen deneyeceğim. Hikayemiz çok benzer. Ben de 35 yaşındayım ve daha Lise sonda başladı bu dert. O zamanlar üzüldüğümü hatırlıyorum saçlarım seyrekleşiyor diye ama şu anki halimle o günkü şikayet ettiğim dönemlere gelmek için neler vermezdim.
Diane35 kullandım ilk zamanlar hiç bir işe yaramadı.
Minoksil mezoterapi her şeyi denedim ama hayal kırıklığı depresyon oldu hep sonu. Durumumuz çok üzücü ama yalnız olmadığımı görmek beni biraz rahatlattı açıkcası. Kendimi çok kötü hissediyordum lanetliymişim de bu sorun sadece bende varmış gibi(
Birde karanfil kuru sayesinde gurlesmemis bence mavi su etkili olmustur sanirim onun icinde de finasteride var ve kadinlar icin zararli diye biliyorumSelamlar,
Çok sevindim bir umut oldu bana da. Karanfil kürünün hemen deneyeceğim. Hikayemiz çok benzer. Ben de 35 yaşındayım ve daha Lise sonda başladı bu dert. O zamanlar üzüldüğümü hatırlıyorum saçlarım seyrekleşiyor diye ama şu anki halimle o günkü şikayet ettiğim dönemlere gelmek için neler vermezdim.
Diane35 kullandım ilk zamanlar hiç bir işe yaramadı.
Minoksil mezoterapi her şeyi denedim ama hayal kırıklığı depresyon oldu hep sonu. Durumumuz çok üzücü ama yalnız olmadığımı görmek beni biraz rahatlattı açıkcası. Kendimi çok kötü hissediyordum lanetliymişim de bu sorun sadece bende varmış gibi(
Benim yıllardır gitmediğim doktor kalmadı. Açıkcası düzenli olarak devam ettiremiyorum kür gibi şeyleri bi r umudum da olmadığı içinBirde karanfil kuru sayesinde gurlesmemis bence mavi su etkili olmustur sanirim onun icinde de finasteride var ve kadinlar icin zararli diye biliyorum
Hormon testi yaptirdiniz miBenim yıllardır gitmediğim doktor kalmadı. Açıkcası düzenli olarak devam ettiremiyorum kür gibi şeyleri bi r umudum da olmadığı içindiane 35 3 sene kullandım bende işe yaramadı. Herkesin farklı tepkiler veriyordur belki yanlış yönlendirmek istemem ((
Her şey yapıldı. Doktorlar gayet net konuşuyor erkek tipi dökülme kalan 3-5 saç için minoksil deyip gönderiyorlar. Çok erken yaşta başladığı için yoruldum manevi olarak da ( tiroidim polikistik over ve hashimotom var. Onlar da hızlandırıyor sanırım süreci.Hormon testi yaptirdiniz mi
Tiroid icin ilac kullaniyormusunuz cunku hasimato ve tiroid sac dokuyor bildigim kadariyla hipo degil miHer şey yapıldı. Doktorlar gayet net konuşuyor erkek tipi dökülme kalan 3-5 saç için minoksil deyip gönderiyorlar. Çok erken yaşta başladığı için yoruldum manevi olarak da ( tiroidim polikistik over ve hashimotom var. Onlar da hızlandırıyor sanırım süreci.
İlaç şimdilik kullanmıyorum. Bir dönem kullandım farklı sıkıntılar oldu.Tiroid icin ilac kullaniyormusunuz cunku hasimato ve tiroid sac dokuyor bildigim kadariyla hipo degil mi
Selenyum iyi geliyor diye biliyorum brezilya cevizi deneyin minimum 3 ay saclariniza da iyi gelecektirİlaç şimdilik kullanmıyorum. Bir dönem kullandım farklı sıkıntılar oldu.
Dermorelleri kendiniz mi yapıyorsunuz yoksa birine mi yaptırıyorsunuz ? Ben aldım ama kullanamıyorum acıdığı için bastıramıyorum saçlı deriye.Arkadaşlar işin aslı ben dökülmemi durduran şeyin dermaroller olduğunu düşünüyorum. Günde max. 50 tel dökülüyordur. Mavi serumu 6 ay kullanıp bırakacağım. İçeriği zararlı olanlar bildiğim kadarıyla adı sanı belli olmayıp merdiven altı üretilen mavi sular. Uraw'ın içinde doğum kontrol hapı kalıntıları çıkmış analizlerde sadece riskli olarak. Ama emin değilim.
Bu arada mevcut saçlarımı da kalınlaştırıp onarmak için intense keratin setini kullanıyorum. Bakım maskesi, keratin serumu ve bakım yağı var. Bakım yağını polen ile karıştırıp kozmik bakımın aslan günlerine dikkat ederek uyguluyorum. Ondan da çok memnun kaldım. Yaz sonuna kadar az çok durumum netleşir. O zaman buraya fotoğraf yükler inşallah sizlere umut olacak haberler veririm.
Yukarıda bir arkadaş doğum kontrol hapı sormuş sanırım. Doktor ilk önce diane 35 verdi bana. Ama bende aşırı kanama yapınca kesmek zorunda kaldım.
Kendim yapıyorum. Aşırı bastırmanıza gerek yok aslında.Dermorelleri kendiniz mi yapıyorsunuz yoksa birine mi yaptırıyorsunuz ? Ben aldım ama kullanamıyorum acıdığı için bastıramıyorum saçlı deriye.
Test yaptırdım troidim yokTiroid icin ilac kullaniyormusunuz cunku hasimato ve tiroid sac dokuyor bildigim kadariyla hipo degil mi
Evet, ayın konumuna göre belirlenen bazı günler var. O günlerde yapılan saç kesimi, cilt bakımı, detoks vb. işlemler daha şifalı olabiliyor. Çok eskiden kullanılan bir yöntemmiş. Kozmik bakım adlı sitede detaylı anlatılıyor. İsterseniz bir bakın.Maşallah fark bayağı var.Ama ben dediklerinizi tam anlayamadım.Nasil yani kesimi ayın belli gunlerinde mi yaptiriyorsunuz biraz daha açıklar misiniz