Nişan erkek tarafından gelen bohcalarım

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

sen verdiğin cevapla kendi seviyeni ortaya koydun....

Arkadaslar neden tartısıosunuz kı herkese alınan kendıne neden baskalarının mutluluguyla mutlu olmayı bılmıoruz bı hayırlı olsun gule gule kullan mutlulk dılemek cok mu zor gelıor sıze kı

maşallah maşallah Allah agız tadıyla kullanmayı nasip etsin cokguzel seyler ...

Arkadaslar neden tartısıosunuz kı herkese alınan kendıne neden baskalarının mutluluguyla mutlu olmayı bılmıoruz bı hayırlı olsun gule gule kullan mutlulk dılemek cok mu zor gelıor sıze kı

agzına ve yuregıne saglık cnm ... gusel sozlerın ıcın tesekkur ederım

maşallah maşallah Allah agız tadıyla kullanmayı nasip etsin cokguzel seyler ...

cok tesekkurler

Sana gelenlerde gerçekten çok güzel
Pike takımın, saaten nevresimin çok güzel canım ya..
Elbisende çok güzell
Herşeyinizi Sağlık Huzur ve Ağız Tadıyla kullanmanız nasip olsun...

Sana gelenlerde gerçekten çok güzel
Pike takımın, saaten nevresimin çok güzel canım ya..
Elbisende çok güzell
Herşeyinizi Sağlık Huzur ve Ağız Tadıyla kullanmanız nasip olsun...

tesekkur ederım cnm .... rabbım hepımızın gonlune gore verır ıns...huzurumuz hıc bozulmasın ıns

Maşallah,maşallah Allah tamamına erdırsın hersey güzel
ama bırcok mja verdıgınız yorumlardan hoşlanmadım nedense..

sımdı banada kıskandın demeyın benım uzaktan yakından alakam yok boyle ceyız bohca falan işleriyle sadece ınsanlara karsı yanlıs tutumunuz hos olmamıs .. buraya ozelınızı acıyorsanız ıyı-kotu yorumada acık olmalısınız neyse tekrar hayrlı olsun

oncelıkle tesekkurler. dıger konuya gelıncede burda actıgım tek konu bu degıl ve konular acılırken her turlu yoruma acık oldugum ıcın buradayım. kımsenın kımseye ters bısı söledıgı yok fakat herkezın gorus acısı farklı oldugu ıcın kım nasıl ısterse öle algılamakta serbest tabıkı. neden öle anladın dıe kımse kızamam. herkezın kendı fıkrı.. allah ıyı dusunenede kotu dusunenede daha ıyılerını versın dıyelım kapansın konu bnce

Tortellini sonuna kadar haklısınız
Her önüne gelene ''seviyesiz'' diyen kendisini nasıl görüyor acaba?
Niye bu kadar öfke ? Çocukluğunda falan kötü bir şeyler mi yaşadın hıncını çıkarıyorsun?
Normal bir insana laf dokundurulunca takıntı yapıp alakasız cevaplar vermez.
Allah herkesin yardımcısı olsun özellikle de sorunlu insanların ....

sız ıyı mısınız bunu gercekten cok ıctenlıkle soruyorum.....
damdan duser gıbı pat dıye gırmıssınız ucunda sıze dokunan bısı mı var dogrusu bılemedım.
soyledıklerınıze gelınce bırıncısı her onume gelene sevıyesız yazdıgım dogru degıl bı ark yazdım ona yazmamda da kendımce haklı sebeplerım olabılır. ıkıncısı ofkelı oldugum bır durum yok ama konuya dahıl oldugunuz hısıma bakınca sızde ofke oldugu dogrusu apacık ortada. hanı bn herkese sevıyesız dıyıp ters konusuyorum ya canım cok merak edıorum sen oratad bısı yokken nasıl sorunlu ınsanlar sıfatını kullanıyorsun.... sanırım bır kez kullandıgım sevıyesız cumlesı nı ıkıncı kez senın ıcın kullanmam gerekıcek :))))

çiğdem canım bence sıkma canını bastan berı senın yorumlarına ben bızzat sahıdım her yazdıgına.bzı ınsanlar baskalarının mutlulugyla mutlu olmayı maalesef bılmıorlar.bıde bu konu olmş bıtmış neden dha fazla uzatıosunuz buraya olumsuz bıseyler yazmak için bence herseyın cok guzel dedgım gbı bazen ınsanlar ne konusacgını bılmıor sııkma canını

tesekkur ederım cnm... gercekten ne kadar uzatıldı ya :))) ama bazı seyler kasıtlı yapılıyor gıbı geldı bana . ınan cok umursamadım. soz ve dusunce sahıbının kalıtesıyle ılgılıdır. o yuzden herkes ıstedıgını dusunmekte ve soylemekte ozgur.

kesınlıkle canım bencede boşver sıkma cnını mutlulugunun tadını cıkr tatlım : )

başka takı konusunda bana ''seviyesiz'' ithamında bulunmuştunuz. biraz edepli olun diye dedim.
bende sana karşı öfke yok beğenmeyen insanlara tepkili olunca beğendirmiş olmuyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…