• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan erkek tarafından gelen bohcalarım

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Maşallah :nazar:
İlk defa böylesi detaylı bir bohça görüyorum doğrusu..
İlk gelin yada evin tek oğlanı falan galiba :1:
Güle güle kullan cnaım hepsini :16:

evet geri kalanını da görmüş oldum amşallah çok güzel Allah hayırlı günlerde kullanmayı nasip etsin:nazar::nazar::nazar:

tesekkur ederım cnm

çok büyük merak içerisindeyim 2 şubatta nişanlanıcam bende bu kadar şeyi erkek tarafımı alyor yani ya kız tarafı neler koyacak bohçaya ayyy panik oldummm::(

cogu yerde böle degıl sanırım tatlım cunku burda daha once yazdıgımda herkes ustume cullanmıstı...yanı belkı sıızn orda adet yoktur bu kadar bekleme sen yınede :)))

MAŞALLAH bu nasıl bohça yanlız onu anlamadım canım yani çeyiz gibi . . .
Senin damat bohçana koyduklarını merak ettim bak ben şimdi . :44:
Hangi yörede böle bohça yapılıyormuş bir de bunu ?
ALLAH tamamına erdirsin . . .

bız bursalıyız canım. kız erkek tarafına cok bohca yapmaz bızde gercı ben normalın uzerınde caba sarf ederek gusel seyler yapmaya calıstım ama... bu arada cok tesekkur ederım.

Ne kadar çok şey alınmış :27:
İlk kez böyle bohça gördüm .
Bu nişan çeyizi olmuş resmen :52:
Bukadar abartılıyor mu bohça işi ?
Çok şanslısın canım ya Allah tamamını erdirsin. :nazar:

saol cnm.. bunlar normalde erkek tarafından gelen seyler genellıkle.. bız kullanılmıcak seyler alamama cok ozen gosterdık kı bı kac seyı almadıkta...gusel sozlerın ıcın tesekkur ederım.nısan da konmasa erkegın ceyızıne konulup dugun ustu gelıyor gelıne...

Maşallah :nazar:
İlk defa böylesi detaylı bir bohça görüyorum doğrusu..
İlk gelin yada evin tek oğlanı falan galiba :1:
Güle güle kullan cnaım hepsini :16:

hyr canım son gelınım... bı eltım bıde gorumcem var. hatta nısanlımda evın son cocugu :))) tesekkur ederım

Hepsi çok güzel canım mutluluklar..

tesekkurler....

Canım herşeyin de Maşallah dört dörtlük almışlar Rabbim ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin Nişanınız da hayırlı uğurlu olsun Rabbim tamamına erdirsin... AMİN

içimden Kesin Bursa bohçası diye düşünmüştüm ki cevapladığım da gördüm Bursalılar çeyiz alışverişi çok olur güzel de alırlar tekrar tekrar hayırlı uğurlu olsun....

içimden Kesin Bursa bohçası diye düşünmüştüm ki cevapladığım da gördüm Bursalılar çeyiz alışverişi çok olur güzel de alırlar tekrar tekrar hayırlı uğurlu olsun....

cok tesekkur ederım cnm gusel sozlerın ıcın :)))

:nazar: :nazar: tebrik derim canım güle güle kullan şanslısın valla benim kayınvaldem bunun onda birinin çegregini yapmadı ALLAH mutlugunu daim etsin canım iyi günlerde kullan......

:nazar: :nazar: tebrik derim canım güle güle kullan şanslısın valla benim kayınvaldem bunun onda birinin çegregini yapmadı ALLAH mutlugunu daim etsin canım iyi günlerde kullan......

tesekkur ederım cnm ...

vay canına diyorum ben acaba bohçadan çeyiz listesine mi geçtiki diye düşünmeye başlamıştım :9:

bende bana çok şey aldılar yaptılar diye düşünüyordum ama bunu görünce bana hiç bişi yapmamışlar dedim :1:

maşallaaahhh diyorum :nazar:

allah güzel günlerde kullandırsın ağız tadı ile inşallahh :16:

vay canına diyorum ben acaba bohçadan çeyiz listesine mi geçtiki diye düşünmeye başlamıştım :9:

bende bana çok şey aldılar yaptılar diye düşünüyordum ama bunu görünce bana hiç bişi yapmamışlar dedim :1:

maşallaaahhh diyorum :nazar:

allah güzel günlerde kullandırsın ağız tadı ile inşallahh :16:

cok tesekkur ederım cnm . emınım senınkılerde coktur. her yorenın adetı ıste rabbım sanada mutlu gunlerde kullandırsın ıns.

cok tesekkur ederım cnm . emınım senınkılerde coktur. her yorenın adetı ıste rabbım sanada mutlu gunlerde kullandırsın ıns.

acaba sen neler yaptın nişanlının bıhçası için resim olmasa bile bir liste yapabilir misin canım senin için zor olmayacaksa tabi :34:

diğer topikte çok almadılar demişsin canımda alınacak ne kaldıki maşallah saç şekillendiricilerin bile alınmış ahh biz bunun yarısını bile görmedik şükret canım Rabbim ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inşallah güzel günlerde

diğer topikte çok almadılar demişsin canımda alınacak ne kaldıki maşallah saç şekillendiricilerin bile alınmış ahh biz bunun yarısını bile görmedik şükret canım Rabbim ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inşallah güzel günlerde

ben hıc bı zaman hıc bı yerde cok almadılar dıe bı cumle kullanmadım sanırım sız yanlıs anlamıssınnız bız cok almadık sonucta kız tarafıyız yazmıstım bır yere

dugun zamanı baska bohca olmucak canım. hepsı bu kadar:))) ıcımden böle geldı aldım hatta gozume az bıle gorundu damada aldıklarım ama karsı taraf cok almayınca bu kadarla yetındım bende. bana gelenlerıde getırdıklerınde koyarım

sanırım bu yorumum ıcın öle bısı dedın. hemen acıklıyım bızde bunların dısında 5 6 tane kazak 45tane gomlek etekler pantolonlar vs alınır ceyızdede yenı yenı dolaplarında olsun dıe. onlar kıyafet cok alamayınca bızde cok almadık. bu cumleyle kastetmeye calıstıgım sey oydu. yoksa kesınlıkle nanakorluk yapmam kayınvalıdemın hakkını da yıyemem. ama o cumleye öle bakınca soledıklerınızde haklısınız. gusel sozlerınız ıcınde tesekkur ederım

vay arkadaş o tekstillerin hepsini ben kendim aldım bu nasıl nişan bohçasıymış
ee sizin orda kızlar ne alıyor bu durumda herşeyi almış erkek tarafı :))))))))

vay arkadaş o tekstillerin hepsini ben kendim aldım bu nasıl nişan bohçasıymış
ee sizin orda kızlar ne alıyor bu durumda herşeyi almış erkek tarafı :))))))))

:D senın tekstılden kastın uyku setı battanıye falansa bı tane koymak ceyıze yetıo mu dıe soruyorum cnm bn sana :DDDD

of of of nişanda bu kadar bohça mı geldiii.. Ağzım açık baktım he.
Evet daha önce açtığın konuyu hatırlıyorum şimdi daha da iyi anlamış olduk seni:1:
Kahverengi çanta ayakkabı takımına bayıldım.
Allah ağzınızın tadını bozmasın,güzel günlerde kullan inşallah..

:D senın tekstılden kastın uyku setı battanıye falansa bı tane koymak ceyıze yetıo mu dıe soruyorum cnm bn sana :DDDD

sanada bitane geldiği söylenemez pek.
valla bitane çeyize yetmiyorsada aynısından 30 tane de almayacağıma göre.
kaldıki ben tayinçiyim sürekli ev değiştircem abartmak benim tarzım değil, az ve öz olmasından yanayım bu kendi düşüncelerim tabi.
ama seni diğer başlıktan hatırlıyorum, erkek tarafına tüm çeyizi dizdiren memleket :)))

of of of nişanda bu kadar bohça mı geldiii.. Ağzım açık baktım he.
Evet daha önce açtığın konuyu hatırlıyorum şimdi daha da iyi anlamış olduk seni:1:
Kahverengi çanta ayakkabı takımına bayıldım.
Allah ağzınızın tadını bozmasın,güzel günlerde kullan inşallah..

tesekkurler cnm :)))

sanada bitane geldiği söylenemez pek.
valla bitane çeyize yetmiyorsada aynısından 30 tane de almayacağıma göre.
kaldıki ben tayinçiyim sürekli ev değiştircem abartmak benim tarzım değil, az ve öz olmasından yanayım bu kendi düşüncelerim tabi.
ama seni diğer başlıktan hatırlıyorum, erkek tarafına tüm çeyizi dizdiren memleket :)))

o zaman sen bı uyku setı bı battanıye bı nevresım al evlen cnm :))) gercekten ne renk oldugun anlasıldı senın :D
sevıyesız oldugun apacık ortada sanırım bana alınan sana bıraz battı :)) gercekten komıksın dogrusu

Back