• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan erkek tarafından gelen bohcalarım

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Bende de linkli olan fotolar açılmadı :(
Görebildiklerim çok güzel güle güle, iyi günlerde kullan canım, darısı bizee :1:

bazı fotoğrafları göremedim ama çok güzel hayırlısı olsun. çok fazla şey almışlar çeyiz gibi maşallah ... bizde öyle yatak örtüsü nevresim bornoz falan olmaz sizin gelenek öyle sanırım

çok beğendim maşallah evet ben de bazı fotoları göremedim merakta ettim Allah mutluluğunuzu daim etsin

Bazi fotograflari göremeyen arkadaslar arasindayim bende :S

Ama görebildiklerim cok güzel :)

Allah nazardan saklasin ve tamamina erdirsin insaAllah. :nazar:

Nisan fotograflarini da gördüm masAllah diyeyim :nazar:

herşey çok güzel güzel günlerde kullanın inşallah :)

Bende de linkli olan fotolar açılmadı :(
Görebildiklerim çok güzel güle güle, iyi günlerde kullan canım, darısı bizee :1:

cok tesekkur ederım kızlar tekrardan koymayı denerım sımdı onları :)

bazı fotoğrafları göremedim ama çok güzel hayırlısı olsun. çok fazla şey almışlar çeyiz gibi maşallah ... bizde öyle yatak örtüsü nevresim bornoz falan olmaz sizin gelenek öyle sanırım

evet tatlım bızde adettır. tesekkur ederım

çok beğendim maşallah evet ben de bazı fotoları göremedim merakta ettim Allah mutluluğunuzu daim etsin

Bazi fotograflari göremeyen arkadaslar arasindayim bende :S

Ama görebildiklerim cok güzel :)

Allah nazardan saklasin ve tamamina erdirsin insaAllah. :nazar:

Nisan fotograflarini da gördüm masAllah diyeyim :nazar:

cok cok tesekkurler sımdı tekrar yuklemeyı denıcem

dantel bohcalarım

$100_8725.jpg

bohca seccade takımım
$100_8705.jpg

$100_8706.jpg

canım maşallah eksik bişey kalmamış senin çeyizede bayağı katkı yapmışlar valla seninkinin yanında benimki sönük kaldı :9:
Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin canım :34:

canım maşallah eksik bişey kalmamış senin çeyizede bayağı katkı yapmışlar valla seninkinin yanında benimki sönük kaldı :9:
Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin canım :34:

tesekkur ederım cnm senınkılerde superdır tatlım ya öle deme. herkes elınden geldıgının en ıyısını yapmak ıster kı öledırde. çeyıze katkı oldu baya evet canım :))) gercı bızde onların alınacagı seyler bellı oldugundan ben hıc yatak ortusune falan el atmadım baya ıyı oldu

erkek tarafı değilde kız tarafı olarak biz yaptık damat bohçası. taaa teyzelerine amcalarına varana kadar bohça hazırladı anneciğim. :50:
canım çok güzeller hepsi güle güle kullan. şansın bahtın hep açık olsun. :nazar::nazar::nazar:

erkek tarafı değilde kız tarafı olarak biz yaptık damat bohçası. taaa teyzelerine amcalarına varana kadar bohça hazırladı anneciğim. :50:
canım çok güzeller hepsi güle güle kullan. şansın bahtın hep açık olsun. :nazar::nazar::nazar:

cok tesekkur ederım cnm ama orda bı uzgun surat gordum hayırdır sanırım sıze karsılık pek bısı olmadı ondan mı

evet geri kalanını da görmüş oldum amşallah çok güzel Allah hayırlı günlerde kullanmayı nasip etsin:nazar::nazar::nazar:

çok büyük merak içerisindeyim 2 şubatta nişanlanıcam bende bu kadar şeyi erkek tarafımı alyor yani ya kız tarafı neler koyacak bohçaya ayyy panik oldummm::(

MAŞALLAH bu nasıl bohça yanlız onu anlamadım canım yani çeyiz gibi . . .
Senin damat bohçana koyduklarını merak ettim bak ben şimdi . :44:
Hangi yörede böle bohça yapılıyormuş bir de bunu ?
ALLAH tamamına erdirsin . . .

Ne kadar çok şey alınmış :27:
İlk kez böyle bohça gördüm .
Bu nişan çeyizi olmuş resmen :52:
Bukadar abartılıyor mu bohça işi ?
Çok şanslısın canım ya Allah tamamını erdirsin. :nazar:

Back