Yok hiç uyuyamadim çocukken biyere gitmek istemedim zaman geceden başlardı mide agrım yine ole çok fena midem agriyo 5de yatıp 6 da kalktımGece güzel uyuyabildin mi ben düşününce heyecandan uyuyamam diye hissediyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok hiç uyuyamadim çocukken biyere gitmek istemedim zaman geceden başlardı mide agrım yine ole çok fena midem agriyo 5de yatıp 6 da kalktımGece güzel uyuyabildin mi ben düşününce heyecandan uyuyamam diye hissediyorum
Olur ya kafaya taktığınla kalırsın cidden, sen merak etme =)Günaydınn, ben aradıktan sonra ağırdan alıp aman diyeceklerine çok fazla ihtimal vermiyorum belki hastaneye filan gitmiştir kendi özel işleri vardır sonuçta oğlu bu işleri annesine emanet etti Boşver deyip sallamamazlık yapmazlar bakalım göreceğiz inşallah güzel güzel hallolur :)
Ay hadi hayırlı ugurlu olsun sana da =)Telâş etmeyin benim bugün kinam var kına ve düğün alışverişim dün bitti
Teşekkürler amin darısı başınızaAy hadi hayırlı ugurlu olsun sana da =)
Haha Ay Bi an önce bitsin istiyor insan, benim daha vakit var Die cok rahatım benTeşekkürler amin darısı başınıza
Ben hala rahatım evde yatıyorum öğlen gidicem kuaföreHaha Ay Bi an önce bitsin istiyor insan, benim daha vakit var Die cok rahatım ben
Aman dinlen ne yapcan ki zaten. Kuaför yapcak aksam da iki oynarsın bitti gittiBen hala rahatım evde yatıyorum öğlen gidicem kuaföre
Ama hala mekan konusunda annemi ikna edemedim bulduğumuz yerde sadece sandalyesi mekanını ücretini içeriyor orkestra yok. Sizce mekanı biz ödeyelim orkestrayı erkek tarafı ödesesin diye konuşsalar olur mu?