- 21 Ağustos 2015
- 31.539
- 95.570
- 598
- 37
Ben kendi adıma aramam açıkçası su durumda,Kv yarın öğlene kadar aramazsan ben arayım sorayım mı gelinlikçiye ne zaman gidelim diye?
Düğünü biz istemedik gelecek kişi sayısı 35 40 kişi ondan sadece kına nikah olsun dedik. İşinden dolayı nikahı acele aldık başka izin günü vermediler. İki güb tarih aldık gelinlikçiye gittik sonra da kayınvalidemle başka bir yere gidecektik ama hala atamadılar hiçbir hazırlık yok. Gün geçtikçe stres oluyorum her şeyi ben bulmaya çalışıyorum. Kına orkestra kuaför derken günde 100 kişiyle konuşuyorum ama onlardan tık yokNikahı erteleyin, zaten bu sürede yetişmez.
Yaşayacağınız yetişme telaşına bağlı stres, size öfke, geçimsizlik, nefret olarak geri dönecek...
Siz yaparsanız, layık değildin yapılmadı olacak. Her yerde yüzünüze vuracaklar.
Durumları olmadığı için düğün yapamıyorlarsa, kınayı yapın demek de mantıksız bir ısrar gerçi... Düğüne durumu yoksa kınaya da yoktur.
Ya eşinin durumunu düğün/kına herneyse yapacak kadar düzelip birikim yapana kadar erteleyin, ya da kınadan vazgeçip sade bir nikahla evlenin.
Ama onlar satın alacak nişanlım bulunduğum şehirde değilBen kendi adıma aramam açıkçası su durumda,
Gider beğenirim,ben bunu beğendim diye nişanlıma atarım fotosunu.
Sizin keyfinizi bekleyemicem derim bisy derse nişanlımda,
Ama nişanlında bisey yapmıyor?Ama onlar satın alacak nişanlım bulunduğum şehirde değilüstelik bunu yaparsam çok ayıp olur kızarlar
Değil mi?Bence hal böyleyken onlar bu işe gönülsüz yaklaşırken siz acele ediyor olmayın.
Gerekiyorsa erteleyin, eşiniz olacak kişi de artık işin içine bir zahmet girip, sizi aileyle daha evlilik başlamadan yüz göz etmesin.
Ama onlardan ses gelmezse iyice geç kalıcaz ben bilmiyorum akıllarında başka plan mı var neden bekledik iki üç gün boyunca bilmiyorumDeğil mi?
Bırakın bir şey yapmıyorlarsa yapmasınlar diyorum ben de.
İlerde en ufak şeyde meraklılığında, hep böyleliğinde, biz zaten gönülsüzdüklerinde yer koymazlar.
Nişanlım annem ilgilenecek dedi en son kv ile konuştuk haberleşiriz gideriz dedik ben iki gündür arayacak diye bekledim aramadı artık yarın arayayım diyorumAma nişanlında bisey yapmıyor?
Daha ayıbı mı kalmış bu isin?
Gecsin eft sana nisalın gidip al yani.
Siz haklısınız da en uygunu babanızın arayıp 'Nikah tarihi yaklaşıyor, gerekli hazırlıkları yapın.' demesi.Ama onlardan ses gelmezse iyice geç kalıcaz ben bilmiyorum akıllarında başka plan mı var neden bekledik iki üç gün boyunca bilmiyorum
Anneme dedim yarın sen ara bir konuş davet edelim diye biz niye arayalım biz kız eviyiz kızı vermeye meraklı gibi ben niye arayayım kendininde oğlu evleniyor onların umurunda değilse bende bir şey demem diyor kafayı yiyeceğim. Hangimiz doğru düşünüyor bilmiyorumSiz haklısınız da en uygunu babanızın arayıp 'Nikah tarihi yaklaşıyor, gerekli hazırlıkları yapın.' demesi.
Akla kara burda ortaya çıkacak.
Siz sakın muhatap olmayın.
Tatlım benim sakin ol lütfen.Anneme dedim yarın sen ara bir konuş davet edelim diye biz niye arayalım biz kız eviyiz kızı vermeye meraklı gibi ben niye arayayım kendininde oğlu evleniyor onların umurunda değilse bende bir şey demem diyor kafayı yiyeceğim. Hangimiz doğru düşünüyor bilmiyorum
Hayır biz zaten 3 gün önce nikah günü aldıkTatlım benim sakin ol lütfen.
Bu zamana kadar karşı tarafın bu hazırlıkları yapması gerekiyordu, bu işte bir tuhaflık var?
Bundan önce bir sorun yaşadınız mı?
Annen tabiki haklı.
Sen babayla bir konuş sakince, arasın sorsun ne dıyorlar bır bakarız.
Nişanlınız da pasif midir nedir?
Dün konuştu tamam bir iki güne konuşcam gidicez demiş acaba yarını mı bekliyorbacım senin nişanlında is yok,
Tmm görevdeymiş ama alt tarafı arayacak annesine kızı ara falan diyecek..
Kendi aranizda halledin ne?
Anasıyla mi evleniyrsun?
Biz işinden dolayı yeni izin aldık 2 3 gün önce nikah günü aldık. Düğün yapmıcaz bir kına yaparız tamam dedik ailecek. Ama aileler birbiri ile konuşmadı. Bakalım sessizce bekliyorum yarın öğlene kadar aramazsan ben kv arıcam gidelim dicem belki kafalarında bir plan vardır bir şeyi bekliyordur bilmiyorum. İyi niyetle bakıyorum istemeseler bu güne kadar gelmezdik ki nikah günü bile alındıBen gelinliğimi 2 ay önceden sipariş etmiştim siz şimdi o gelinliği hazır alsanız bile tamiratı var bir de sarkabiliyor düğün sezonu bu kadar ağırdan alınır mı ya? Sen sakın o konulara girme nişanlına de ki amacınız ne neyin peşindesiniz? Yani seni üzmek istemiyorum ama hiç iyi kokular almadım
Biz işinden dolayı yeni izin aldık 2 3 gün önce nikah günü aldık. Düğün yapmıcaz bir kına yaparız tamam dedik ailecek. Ama aileler birbiri ile konuşmadı. Bakalım sessizce bekliyorum yarın öğlene kadar aramazsan ben kv arıcam gidelim dicem belki kafalarında bir plan vardır bir şeyi bekliyordur bilmiyorum. İyi niyetle bakıyorum istemeseler bu güne kadar gelmezdik ki nikah günü bile alındı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?