• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek tarafi nisan ve dugunde ne takar?

Bence hiç kimse şunu istiyoruz su kadar istiyoruz gibisinden konuşmak istemez,ahh keşke düşünceli birilerine rast gelseydik de böyle can sıkıcı bi hesabın içinde bulmasaydık kendimizi..

Durumları iyi olduğu halde hiç birşey takmak istemeyen,takilanlarin da gelin damat dan alındığı erkek tarafı gördüm..böyle bi durumda olsanız üzülürdünüz..

Son düzenleme:
Selam kizlar agustosta sozlendim sozlumun ailesi yuzuklerimizi aldi ve bir tane de kelepce takti bana. Simdi nisanda da 3bilezik istedim bir de set yerine besi bir yerde. Dugunde de 3bilezik ayni besi bir yerdeyi dugunde de takcaklar. Bilezikler 20gr olucak. Sonucta seti bozdurunca pek para etmiyor onu da nisanda bilezik yerine kendi aileme aldiricam hem hatira kalir bozdurmam. Dugunde annemler 1bilezik daha alicak. Sizce az mi? Siz neler istediniz neler taktilar sikinti cikardilar mi? Hadi gelin sohbet edelim biraz:KK66:
hmm yanlış anlama ama bence böyle şeyleri dillendirmek pek hoş degil şunu isterim bunu isterim bende nişanlıyım ve ne ben ne de ailem hiç bir sey istemedik ve onlar biz hic bir sey istemedigimiz halde fazla fazla takı taktılar

biz hiçbişey istemedik gücünüze göre dedik nişanda tek tas günlük set taktılar.. düğünde de 4 tane 10 ar gramlık bilezik takcaklar.. hayırlısı güçleri buna yetio demekki.. ama evimizin esyalarını mutfak ıvır zıvırı hariç ailelerimiz yaptı.. mutfak esyalarını ben zaten cok önceden almıstım

Back