- Konu Sahibi Mihmandar_34
biz hiçbir şey istemedik. gücünün yettiğini aldı taktı iki tarafta.
hep diyorum ucuza gittik diye :)
Hele ben bedava
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
biz hiçbir şey istemedik. gücünün yettiğini aldı taktı iki tarafta.
hep diyorum ucuza gittik diye :)
Niye girmeyeyim ki?Eşim nişanlıyken sordu bu konuyu bana. Anneme söylediğimde duymamış olayım herkes gücünün yettiğini takar dedi. Nasıl böyle muhabbetlere girebiliyorsunuz anlamıyorum.
Biz de herseyimizi kendimiz yaptik ama kv utanmadan vit vit vit herseyi yonetir.Iste sen iste yarin kv kp gelir evinden cikmaz her haltina karisirlarsa sesini cikaramazsin boyle seylere gerek var mi bir de az mi istedim diyosun. Ben nisan elbisemi kendim aldim ayakkabi sac masrarflari da dahil. Nisanda 2 bilezik takildi tek tasim evlenme teklifinden kalmaydi alyans aldik birer tane o kadar. Yapmayin allah askina beraber bi yola cikiyosunuz durumlari ne kadar musaitse o kadarini yapsinlar. Altinla ivirla zivirla degerinizi kimse bilmez
Kesinlikle katiliyorum asla bu tarz muhabbetlere girmedik onlarda ne takiyi ne de esyalarla ilgili birseyi sormadilar,sagolsun k.v dugun icin 5.000 tl ayirdim diye pazarlik yapti birde.o parayla gelinligim kinaligim 1 set ve 1 bilezik alindi baska da biseye karismadilar herseyi biz yaptik hakkini yemeyim nisanda da bi bilezik takildi evleneli 8 yil olacak hala uzerimize duseni yaptik der her firsatta, hicbisey istemedik sessiz kaldik diye takdir eden kiymet bilen de olmadi maalesefEvlenirken esimin ailesinden hicbixey istemedim ayip kendileri ne alirsa dedim ama yüzukleri esimle kendimiz maasimizla aldik nisan yaptk ceyrek altini gectim kv 50 tl takmadi evlendik ev esyamizı dugünumüzu kendimiz aldik calisiyoduk cok ama cok zorlandik ama kv den cıt yok gelin bisey istemedi nasil olsa dügünde bilezik neyim esim aldi iflahimiz kesildi resmen sonra dugun bitti es dost akrabaya hep şu lafı dedi ay oglan evlendirmek de çok zormus pazara cikamiyorum daha borc ödemekten!!!! Ben isteyin derim yani ne kadarda istemek hos düşmüyosada istemeyenlerin durumu daha kötü gibi geliyo bana isteyen helin hep daha kiymetli tutuluyo
Benim kv de 5000 tl ayirdi. 2000 tl set aldi gerisini gormedim:))))Kesinlikle katiliyorum asla bu tarz muhabbetlere girmedik onlarda ne takiyi ne de esyalarla ilgili birseyi sormadilar,sagolsun k.v dugun icin 5.000 tl ayirdim diye pazarlik yapti birde.o parayla gelinligim kinaligim 1 set ve 1 bilezik alindi baska da biseye karismadilar herseyi biz yaptik hakkini yemeyim nisanda da bi bilezik takildi evleneli 8 yil olacak hala uzerimize duseni yaptik der her firsatta, hicbisey istemedik sessiz kaldik diye takdir eden kiymet bilen de olmadi maalesef
En azindan 5000 i görmüşsünüz yani benimkine göre çok bile yapmış:)) Allah bizlere ii gecim huzur versin biz evlatlarimıza öyle yapmayalımKesinlikle katiliyorum asla bu tarz muhabbetlere girmedik onlarda ne takiyi ne de esyalarla ilgili birseyi sormadilar,sagolsun k.v dugun icin 5.000 tl ayirdim diye pazarlik yapti birde.o parayla gelinligim kinaligim 1 set ve 1 bilezik alindi baska da biseye karismadilar herseyi biz yaptik hakkini yemeyim nisanda da bi bilezik takildi evleneli 8 yil olacak hala uzerimize duseni yaptik der her firsatta, hicbisey istemedik sessiz kaldik diye takdir eden kiymet bilen de olmadi maalesef