- 2 Ağustos 2013
- 35.017
- 106.068
-
- Konu Sahibi pixiebutterfly
Benimkiler de sizin gibi. Onun için hiç bir şey beklemedim onlardan. Daha ev eşyalarını biz aldığımız halde kv bozuntusu ben aldım diye konuşuyordu en son sağda soldaBenim pederimin 3 kirada evi kv 2 kirada evi var emekli maaşları + peder çalışıyor prim maaş var
geçen bize geldi elinde cin mısırla oğlum durumum çok kötü markete bile çıkamadım diyor
bırak kalsın onlarda paraları canlarını al paralarını alma rabbim ağız tadı versin kocasıyla bir olur ne bilezikler alır aklı şaşar.
Bizim de öyle bütün herşeyi eşim kendisi yaptiŞimdide biri çıkıp diyemiyor işte biz yaptık biz ettik bizim sayemizde herkes biliyor yerini.
ya sen ne diyorsun :-D ev aldık üstüne yatmışlar akrabalara biz eliminz üstünde demişler millete gösteriş oynuyorlar oynasınlar yüzüme söylesinler kolaysa.Benimkiler de sizin gibi. Onun için hiç bir şey beklemedim onlardan. Daha ev eşyalarını biz aldığımız halde kv bozuntusu ben aldım diye konuşuyordu en son sağda solda
Kafan rahat dimi ?Bizim de öyle bütün herşeyi eşim kendisi yapti
Kendi karın için gidip çalışıp birikim yapsana milleten bilezik eşya isteyeceğineValla ne koparabilirsek bizim kârımıza açıkçası yatırım için
Aynen takilanla kalan borclari kapattıkKafan rahat dimi ?
oldu bitti işte bu kadar fazlaya gerek yok karşındaki de bu işlerden geçti sonuçta zorlamaya gerek yok.Aynen takilanla kalan borclari kapattık
Valla biz de ne koparsak kârdır düşüncesi olmadıoldu bitti işte bu kadar fazlaya gerek yok karşındaki de bu işlerden geçti sonuçta zorlamaya gerek yok.
Benim aklıma gelmedi öyle bir düşünce biz ne karşı tarafı yorduk nede onlar bizi yordular sonuçta bizim saadetimiz altın merasimimiz değildi .Valla biz de ne koparsak kârdır düşüncesi olmadı
Aynen kim bu muhabbete girdiyse hepsinin karşısına gelmiştir altın para muhabbeti huzur olmuyor sonra devamlı kavga gürültü gerek yokBenim aklıma gelmedi öyle bir düşünce biz ne karşı tarafı yorduk nede onlar bizi yordular sonuçta bizim saadetimiz altın merasimimiz değildi .
Ay herkes bi kötüleme pozisyonuna girmiş ya eşşek kadar insanlarız elbette yaparız herseyimizi ama şuan bizzat bana taktıkları aslında kendi evladının cebine giriyor. Daha önce ki yazdığım da belirttim ayrım yapıyorlar evlatları arasında diye ben bundan bu kadar öfkeliyim. Hiç bi kusurum olmadı şuana kadar onlara karşı ama kadın resmen geçen pazar nişanlimin önünde seni sevmiyorum dedi laf arası. Hic bu zamana kadar ağzımı açmadığım halde bu pozisyona düşüyorum.Ben sizin yerinizde olsam ki oldum kendi kendimi satılık mal pozisyonuna sokmazdım
Anlamıyorum anlamayacağımda bir mal alıp satmaktan yada başlık parasından ne farkı var bunun
Kendinizi düşürdüğünüz hale bakın hem iğrendim hem acıdım
Nişanda düğünde birşey takılacaksa bu nişanlınızın mesuliyeti ana babasının değil, bir ev kurulacaksa bu nişanlınızın ve sizin mesuliyetiniz eşyanızıda kendiniz alacaksınız düğününüzü nişanınızıda kendiniz yapacaksınız bir zahmet, aileler canları isterse yardım ederler, koskoca insanlarsınız sizin yemek yiyeceğiniz masayı sevişeceğiniz yatağı perdeyi halıyı niye başkası alıyor
Durumları iyi yada kötü hiç farketmez kayınaile size hiçbirşey takmak almak zorunda değil, sanki ticarethane açıyorsunuz yuva kuruyorsunuz yuva
İstemek hakkım derken nereden böyle bir hak sahibi oldunuz hayırdır?
Kayınvalide yerinde olsam bende sıcak davranmazdım size, zira bunu da haketmiyorsunuz, kadın öngörülüymüş helal olsun
Bize kendileri sordu, hiçbir şey istemedik. Kendilerine bıraktık, güçleri ne kadarına yeterse, neyi uygun görürlerse mantığıyla yaklaştık. Onlar da yaptı zaten ellerinden geleni. Biraz ağırdan satar insan kendini, istemek nedir ya. Bana çok tuhaf geliyor.Evet öyle altınlar evler alanlar sonra sana sahibin gibi davranıyor ama bizim kayinvalidelerle sadece komşu gibiyiz iyi birer komşu
Kendimiz yaptık zaten bize düşen herseyi yaptık biz nişan yerini ailem tuttu yemek verdiler evde ayrıyetten nişan salonu yemekliydi. Daha yapılabilirdi anlamıyorum keske siz yapsaydınız derken.Bu altın isteme işleri daha bitmedi mi ya?Duyunca sinirlerim zıplıyor.Nişan i da kız tarafı yapar bu arada büyük nişanı kendiniz yapsaydınız keşke.
Nişanı kız tarafı yapar iyide. Siz niye nişanı yapmadınız?Merhaba kızlar, önümüzde ki yaz düğünüm olucak. Geçtiğimiz temmuz nişanım oldu ve nişanlımın ailesi yeni iş kurduk bizim suan ödemelerimiz var biz size büyük nişan yapamayız dediler (ailemiz genis olduğu için büyük nişan istedik) benim herseyimi nişanlım karşıladı saçımdan tutun nişanlığıma altın kolyemden alyansıma saatime kadar. Kısacası ellerini hiç biseye sürmediler nişanda misafir gibi geldiler nişana resmen. Şimdi kaynanam diyor ki ben sana 3 bilezik takarım sadece fazla isteme benden almam diyo. Benim anlamadığım şuan durumları baya iyi düğüne daha ortalama 8 9 ay var. Önümüzdeki 2 hafta içinde düğün tarihi net belirlenmesi için yemeğe gelecekler ve kim ne alacak o konuşalacak ben 8 bilezik istemeye karar verdim siz benim yerimde olsanız naparsınız. İstemek şuan hakkım diye düşünüyorum. Tanıştığımız günden beride hic sıcak davranmadı açıkçası biraz burunlarından getirmek için o kadar bilezik isteme karari aldım.
Valla ne koparabilirsek bizim kârımıza açıkçası yatırım için