erkek sizin yanınızda bir bayana sürekli iltifat ederse

karabibernilis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2008
118
0
sevgiliniz eşiniz bir bayan arkadaşınızla birlite sizide alarak gezmeğe eğlenmeye götürdü vee orada sürekli sizin bayan arkadaşınıza iltifatlar yağdırıyo ne yaparsınız?????????????
:mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka:

valla her türk erkeği her türk kadınının yanında böyle abuk hareketler yapamayacağını bilir diye düşünüyorum...her türk kadını da bir başka erkeğe edemez...
sıkar biraz dimi...

iltifat var iltifat var..Tehlike çanları çalan iltifatlar sa eğer önce gözünü oyarım avucuna koyarın yaniiii benim yanımda artık işi olmaz saygısızlık tır yani

YÜRÜ LEYNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
o sanat gücüne sahip olduğunu sanmam kocamın sıkar bacım sıkarrrr

benim sevgilim yapacagini sanmiyorum ama sıkıysa yapsin bi bakisla sustururum onu
ne demek iltifat yapiyor onun hosuna gidermi ben erkege iltifat edersem
"cok güzel gözlerin var", "üstünzdeki size cok yakismis" falan hic yakismaz böyle seyler
oyarim...

Eşim böyle birşey yapsa, ona kızmam ya da paralamam neyi değiştirir ki ?
Sonuçta benim yanımda bir kadına kur yapmış benden daha çok beğenmiş demek ki.
Allah korusun tabi ama hayatımızı değiştirecek kararlar alabilirim böyle bir durumda...

sevgiliniz eşiniz bir bayan arkadaşınızla birlite sizide alarak gezmeğe eğlenmeye götürdü vee orada sürekli sizin bayan arkadaşınıza iltifatlar yağdırıyo ne yaparsınız?????????????
:mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka:

selam sekerım;
valla o gun ıtıbarıyle o bır ceset ben bır katıl olurum cocuklarımda ortada kalır kesınkötükedihüsokötükedihüso
yok ya aklı basında adam yapmaz sekerım bunuCADIARZU
velevkı yaptı bundan sonra o bası o govdede durdurmam benkötükedihüso

Benim yanımda açık bir şekilde o bayanı beğendiğini ifade ediyor madem;

Hır gür çıkarıpta onun seviyesine inmem.

Kendi bilir,yolu açık olsun.

Benim yanimda başka birine sengözlerimebaksanab
yokkkk öle bişey yapmaz yemez yani :jeyyar:
sonuçlari çok fena olur kötükedihüsobi bakiş atarim ona o herşeyi anlar zaten

::

ne yanımda ne bensız.dilini koparırım valla:mymeka::mymeka::mymeka:.iyidi bu biz eşşekci başımıyız,hele bide bunu benım arkadasıma yapacak.yok daha neler:eek:klava:kötükedihüso:eek:klava:,
bu konuyu actıgınıza göre sizin eşiniz böyle bi hata yaptı galıba.peki siz ne yaptınız öylece izledinizmi şekerim.. valla benım okadar geniş bi midem yok acıkcası (sözüm size degıl bu durumlarda sessiz kalanlara) öpüyorum a.s.

X