- 8 Mart 2019
- 6.714
- 31.320
- 39
- Konu Sahibi Venuslukedi
Prada çanta veya ayakkabı olabilir bence.Robot süpürge yine iyi ya ben isteyecek bişey bulamadım bu doğum günümde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Prada çanta veya ayakkabı olabilir bence.Robot süpürge yine iyi ya ben isteyecek bişey bulamadım bu doğum günümde
Ben sizi çoğunlukla anladım, belli standartlarınız var alışık olduğunuz, düşmesini istememek en doğal hakkınız. Ama evlenince o işler öyle olmuyor, biri evin aylık toplam gelirinin hatrı sayılır bir miktarını hediyeye verirse üstelik bu safi süs olan bir saat , takı vb şeyler ise asıl bu düşüncesizlik olur, seven insan verici olur katılıyorum ama vermenin de adabı var . O üye o kadar parayı bir takıya verirse ay sonunu zor getirir, eşini de sıkıntıya sokar ve o hediyenin bir anlamı kalmaz.Bir saattir benim mesajımın gıybeti yapılıyor bari bende yine benim mesajım üstüne bir şey sorayım çok merak ediyorum hayat arkadaşınıza bu miktarı harcarken neden eliniz titriyor? Değmez mi ? Sonuçta arkadaş değil kanka değil hayat arkadaşınız .
Ya da size bu miktarda bir hediye geldi neden kabul edemezsiniz ? Kendinize layık görmüyor musunuz ?
Saat aksesuardır zaten, ihtiyaç olduğu için takılmaz.Cep telefonları yaygınlaştığı günden beri ekstra saat ihtiyacım olmadı , saat takma alışkanlığım da yok ; hedef kitle içerisinde değilim.
Hepimizin elinde, saati de gösteren cep telefonları varken bir kol saatine o kadar para vermeyi gereksiz buluyorum.
Karin doymaz öyleSevgiliniz biraz öküz olabilir, ama neden "bana cok para harcayacak" adam ariyorsunuz. Önce karaktere mi odaklansaniz acaba
Ay hiç benlik değil prada yav. Beğendiğim bir modeli olmadı şimdiye kadar ruhum fakirse demekPrada çanta veya ayakkabı olabilir bence.
Ogrenince sevgilinizi birakip bu tur bir sevgili mi bulacaksiniz:) esasen sevgilinizin maddi jmkani ve sizi onemseme orani onemli. Seven deger veren mutlu olun diye hediye aliyorr. Maddi sorunu varsa zorlaniyor olabilir . Maddi sorun yoksa onemsemiyor demektirSELAMLAR KADINLAR KULÜBÜ GÜZEL KADINLARI benim bir sorum olacak... Çevremde de sürekli görüyorum özel gün olmamasına rağmen sevgilisine bir sürü kıyafetler alanlar, çiçek yollayanlar, deli gibi para harcayanlar... Ben sevgilimle olan ilişkim bakıyorum iki senede bir tane kolye almış gümüş (150 tl civarı dır) ama benim ona aldığım hediyelerin haddi hesabı yok. Mekanda hesabı ortak ödüyoruz. Ama hediye konusunda böyle. Diğer erkekler böyle değil. Ben de baya güzel bakımlı genç bir kadınım. Bunu nasıl beceriyorlar, ne yapmam lazım ya da böyle sevgisini parasını bol harcayan erkeği nasıl buluyorlar sizin çevrenizde var mı böyle hikayeler
Edit : zamanını parasını cömertçe harcayan sevgisini de harcıyor. İltifat etmekten sevgi göstermekten de kaçınmıyorlar. Cimri olan her türlü cimri
Hayir yalnız değilsinAy hiç benlik değil prada yav. Beğendiğim bir modeli olmadı şimdiye kadar ruhum fakirse demek
Ay yok ben anlamadım valla.Ben sizi çoğunlukla anladım, belli standartlarınız var alışık olduğunuz, düşmesini istememek en doğal hakkınız. Ama evlenince o işler öyle olmuyor, biri evin aylık toplam gelirinin hatrı sayılır bir miktarını hediyeye verirse üstelik bu safi süs olan bir saat , takı vb şeyler ise asıl bu düşüncesizlik olur, seven insan verici olur katılıyorum ama vermenin de adabı var . O üye o kadar parayı bir takıya verirse ay sonunu zor getirir, eşini de sıkıntıya sokar ve o hediyenin bir anlamı kalmaz.
Sonra burdan değer gördüğü sonucuna varması daha trajik bence.Ay yok ben anlamadım valla.
İnsana ben o hediyeyi bu markayı kabul etmem demek bence zengin de olsan çirkin. Yani zenginsen zaten neden bunu belli etme ihtiyacı hissediyorsun mesela? Zaten o zaman üç aşağı beş yukarı gideceğin mağaza belli neden illa Beymen diye belirtiyorsun mesela? Çok sipariş, çok zorlama.
Karin doymaz öyle
Saat aksesuardır zaten, ihtiyaç olduğu için takılmaz.
Teşekkür ederim aynı saygıyı yazdıklarınıza duyuyorumHayat sizin saygı duyuyorum ama bu yaptığınız stratejiler karşısında bana göre strateji oluyor iyiki eşim ilk ve son sevgilim olmuş diyorum. Çok fazla deneyim sahibi olmamısim. Bence insanı bu denli hediye noktasında kriterleri olacak hale karşınıza çıkanlar yapmıştır. Şaşırdım yazdıklarınıza. Yinede tekrar diyorum saygı duyuyorum kendi doğrularınız kendi hayatınız.
bu erkek tanımı değil, köle tanımıCiddi malesef. Böyle sözümden çıkmayan gözümün içine bakan bol para harcayan bir erkek istiyorum anca o zaman sevildiğimi anlarım
Bütçeden bahsettiniz diye şöyle anlatayım bu benim gözden çıkarabileceğim bir rakam ve ben bir erkeğim siz benim sevgilimsiniz ve size bu hediyeyi aldım doğum gününüzde verdim kabul edemem mi dersiniz ve neden bunu merak edip sordum bir saattir goy goyu dönen mesajın sahibi benim saati alan da benim ve demek ki gözden çıkardığım ya da değer dediğim bir rakam sayı belirtmiyorum 5-6-10 fark etmez 2 bin de olur fark etmez ve diyelim ki benim de bütçemin 3 te 1 i ama değer görmüşüm almışım bunda goy goy yapılacak bir taraf sizce var mı sizin görüşünüzü merak ediyorum6 bin lira benim ailemin bir aylık bütçesinin yaklaşık dörtte biri. Ben durduk yere bütçemin bu kadar devasa bir kısmını kimseye danışmadan ihtiyaç dışıysa harcayacak durumda değilim çünkü. Türkiye’de yaşadığımızdan emin miyiz? Burada çoğunluk pırlantalı ürünleri öyle hadi alalım kendimize değer gerekmiştir alıveremiyor.
Ay hiç benlik değil prada yav. Beğendiğim bir modeli olmadı şimdiye kadar ruhum fakirse demek
Ona bende sıkıntılı gözle bakarım bir taraf hiçbir şey almasın diğer taraf her şeyin en iyisini bulsun öyle bir dünya yok ben temelde bunu diyorum ben bunu yaptığım için karşımdakinden haklı olarak bekliyorum ben oturup bana hep lüx şeyler alsın her gün beni şaşırtsın demiyorum size katılıyorumSiz ama ayni degerde en azindan hediyelerde karsilik veriyorsunuz. Bastan böyle seyler konusulup iki kisi anlassa ortada Problem yok. Ama birinin sevgili secerken ilk kriteri "bana para harcasin" ise o zaman sıkıntı
Hayır bu sizin layık olmanızla alakalı değil asla bu anlama gelecek şekilde sormadım o benim haddime değil sadece neden kabul edilemiyor ne var ki bunda anlamında bir soruydu kimin neye layık olup olmadığı bana kalmadı ama düşünmüş almış neden reddedilirValla ben görmüyorum.şu yaşıma kadar alan olmadığına göre demek ki lâyık değilim.haa bir de lâyık olanın ne özelliği var yani ?.insan olmak yetiyor mu ?
Ayakkabıları daha beterPrada çanta modelleri nasıldı diye bir bakayım dedim. Görüp beğenmediğim çantalarmış.
Üzerinden etiketleri sökülse , pazar tezgahında görüp ancak bütçe performans ürünü ise tercih edilecek ürünler bence. Ki yıllarca benzer modelleri ( çakmalarından bahsetmiyorum ) dikildi ve satıldı.
Evet sevgilim bütçesinin yarısını bir hediyeye verirse kabul etmem kızarım da. Neden borca harca girsin, girmese de kendini zorlasın, belki o ay çok zorlanacak. Ne gerek var buna? Saat mesela bana göre fazlasıyla ince zevk işidir. Yani hediye olarak saat almam en başta. Çünkü direkt şu markanın her saatini takamam. Bileğimde duruşunu görmek isterim. Yada pırlanta mesela erkekler için çok radikal. Eşim asla pırlantalı bir ürün takmaz. Hatta mesela parlak metal saat se sevmez. Düğün zamanı babam saat hediye etmek istediğinde üç ayrı yer gezip titanyum saat aramıştık mesela. Çünkü abartılı şeyleri karı koca sevmiyoruz biz. Bizim hediye anlayışımız o kişinin sevdiğini bildiğimiz, içten içe istediğini bildiğimiz şeyleri takip etmek. Pahaya değil de istediği şeye odaklanıyoruz. Bir şeyin etiketi, parası, pahası yada markasından etkilenip sadece ona para vermek kusura bakmayın ama bana gerçekten çok sonradan görme geliyor.Bütçeden bahsettiniz diye şöyle anlatayım bu benim gözden çıkarabileceğim bir rakam ve ben bir erkeğim siz benim sevgilimsiniz ve size bu hediyeyi aldım doğum gününüzde verdim kabul edemem mi dersiniz ve neden bunu merak edip sordum bir saattir goy goyu dönen mesajın sahibi benim saati alan da benim ve demek ki gözden çıkardığım ya da değer dediğim bir rakam sayı belirtmiyorum 5-6-10 fark etmez 2 bin de olur fark etmez ve diyelim ki benim de bütçemin 3 te 1 i ama değer görmüşüm almışım bunda goy goy yapılacak bir taraf sizce var mı sizin görüşünüzü merak ediyorum