1
1_sen
Ziyaretçi
- Konu Sahibi 1_sen
eskiden beri hep derler erkek anneye guzellik verir,kiz cocuk anneden guzelligini odunc alir diye..sizce de oyle mi?buna ne kadar inaniyorsunuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1 sen hayırlı olsun canım allah sağlıkla kucağına almak nasip etsinnn
ya bu birazda kız ve erkek bebeklerim kromozomlarıyla alakalı olabilir. bende hem erkek hemde kız var kızda çirkindim cildim bozuk değildi ama kendimi nedense aynada pek güzel bulamıyordum hatta hamile olup olmadığım bile pek anlaşılamıyordu. toplamda 9 kilo almıştım ama oğluşta 27 kilo ile yürüyen bir balina gibiydim ve kendimi acayip şeker buluyordum.
eskiden beri hep derler erkek anneye guzellik verir,kiz cocuk anneden guzelligini odunc alir diye..sizce de oyle mi?buna ne kadar inaniyorsunuz?
tesekkur ederim guzguzeli..a.s kuzenlerimde gördügüm kadariyla inaniyorum
1 sen hayirli olsun Allah saglıklı sıhattli bir sekilde kucagına almayı nasip etsin..
ha bak soyle yaa hamilelerden daha guzeli mi var degil mi amayerimsenibenjeyyar banada goren erkek diyor ama yaniliyorlar canim kizim olacak (sırnaşık şey yani guzelligimi hic bisey bozamaz tatlicadiarzu)
Benim tam tersi oldu valla, bu kadar mı tersi olurmuş. Oğluma hamileyken yüzüm çok lekelendi, her yerim ödem oldu, şimdi kızıma hamileyken tam tersi cildim, saçlarım hiç olmadığı kadar güzelleşti, şişme de olmadı elimde yüzümde.