Erkek milletini kaynar kazana atmaliii

Tüm bunların ağır gelmesi gerekirdi ama herkes farklı elbette.

Ozaman araştırmayın 3 maymunu oynayın kafanız rahat eder.

Fazlasiyla agir geldi aslinda inanin kavga gürültu dediği söyledigi her seyin altinda baska bir sey aramam yipratti mahvetti zaten bizi kavgasiz gurultusuz gunumz gecmez oldu ama bosanma ya cesaret edememm

Ya kadın eşinin boynuna atlarken nasıl sakin kaldın? O kolunu tutar neyse. Sonra da eşimle ciddi anlamda aram bozulurdu, o meselelerden sonra. Sen de eşinin nasıl birisi oldugunun farkındasın gördüğüm kadarıyla. Neden devam ediyorsunuz?

Bir insan iki olmaz baana gore.onu nasil duzeltebilirim degilde ben nasil bunu kabullenebilirim diye dusunmen lazim.kucucuk cocuklarin bile huyunu degistiremezsin koca adami nasil degistireceksin.kaldi ki sizinki yalanciligi fazla benimsemis gorunuyor anlatimizdan, hani sorun olmayacak konularda bile dogruyu soylemeyecek kadar benimsemiz gibi.

ya kmse yokmuuuuu
Sen asiri ve gereksiz baskicisin
Kocan da yalanci
Benim tesbitim bu, ikinizde de var problem
Oturup konusup asabilirsiniz
Adam su acidan hakli, ayni isyerinde calistigi insanla konusmasini yasakliyorsunuz bu cok sacma , koca da seni idare etmek icin yalan soylemek zorunda kaliyor

Uzur dilemek demek bir daha yapmamak demek,kendi eksiyini kabul etmek demek.Adam bunu yapmak istemiyor.

deyismek dusuncene geldikde,can cikar,huy cikmaz diyenlerdenim.Allah sabr versin.

Söyledikleriniz aslinda mantikli seyler
Bilmiyorum onuda dusunmuyor degilim acaba cok umursadigim cok irdeledigim icin mi onu bu hale ben soktum bilmiyorum
Duzeltmeye kndimden mi baslamLiyim bilmiyorum
Ben bosanmak istemiyorum bunun ile ilgili seyler yazmazsaniz sevinirim

Ben o kolunu tutup... yapamadim ama resmen ruhum çekildi bayağida uzun surdu kavgasi
Çunku dewam etmek istiyorum.. .
Çünku onu dzeltebilecegime inaniyorm ama nasil bilmiyorummmm

Huylu huyundan vazgecmez.. Guven en onemli unsur iliskide. O sorunu cozmeden cocuk yapma. Nasil duzeltirsin bilemem. Soyliyeceklerim bundan ibaret..

işte kendisi neden bayanlarla dolu bir yerde çalışmanızı istiyor daha rahat anlamışsınızdır artık
kişi kendi gibi biliyor çünkü

boşanmak istemiyorsanız ya bir gün aldatılma ihtimalini de hesaba katarak iyice rahat bırakıp hiç takmayacaksınız
ya da direk işe girip kavga gürültü bir işe emrivaki şekilde girip kendinizi merak ettireceksiniz

Boşuna kendini yiyip bitirme.
Can çıkar huy çıkmaz!!!
Ya bu deveyi güdecen ya bu diyardan gidecen!!

Yani umursamissin bi ise yaramamis bide umursamamyi dene bakalim hani bende cik supheci bi insanm bazen ustunde sac falan giruyorum bu ne bi bakiyorum benim sacim ama bunlar bisuna degil eskiden yaptigi hatalardan kaynaklaniyo malesef o da faceden eski kiz arkadasini aratir bakar bu ne derim baktim ole der bagirip cagirsam bi ise yaramicak umursamyorum bende cnku bazen bende bakiyorum merak yani

amannıınn ...ben senin görümcen olabilirim ....

sizi kaybetme duygusu yok bence yoksa bu kadar rahat olamaz

düzelmezki cnm o bunun bir yolu yok yani.bu kadar inkar edende biri pess yani.bebeğiniz yoksa acele etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…