Erkek milletini kaynar kazana atmaliii

hemmam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2016
2.451
827
Mrb kizlar ;
Hep takip edoyordum ancak şimdi yazma sırasi bnde fikirlerinize ihtiyacim var zira ne yapmam gerektiğini kestiremiyorum ve jet hızıyla konuya giriyorum.
3 yıılliķ evli 25 yaşında ev hanimi bir bayanim.Sorunum ne olabilir tabisi eşim vakti zamaninda söylediği yalanlar gözum ile gördüğüm halde bazı şeyleri hep inkar etmeleri , beni ondan çok uzaklaştırdı.O ise hala yaptiklarinin farknda değil ve hep beni suçluyor ben şimdi yaptıklarıni yazicam yorum lama yi sizden bekliyorum..

Faceden eski sevgililerini defalarca arattıgini gecmisden gördüğüm halde asla kabul edip özür dilemedi.

Aynı şekilde açık seçik videolar izledigini geçmisde gormeme rağmen yine yeminler yapmadım diye.Oysa ki baktim ettim ama özür dilerim dese bu kadar oturmuycak içime inkar inkar inkarrrre

Haftanin nerdeyse 2-3hatta bazen 4 ü bulabilen iş gereği nöbetleri olabiliiyor bana hep saat aksam 9 dan sonra filan ben sana iyi geceler dileyim şimdiden çok yoğun sabah görüşuruz deyip erken den ariyordu.Ben de saf inaniyordum bir süre hatta bir sene böle gitti sonra gel zaman git zaman bir arkadaşi ile konuşmasına şahit oldum gece nöbette napalim sabaha kadar boş boş oturmak can sıkıcı oh mis gibi iş ewinde uyucagona git orda uyu ustune birde para ... Tabi ben şok .Şok olmamin sebebi bunlarin ekibi 15 kisi sadece 3 u erkek digerleri bayan.....
Bu konusma ya sahit olduktan sonra hani nöbetler çok yoğundu bana yalan mi soledin bunca zaman diye yine kem küm
Ve bu konusma yi yaptgim gibi bir daha hiç yoğun nobetine denk gelmexim neden se her aradigmda yada aradgnda napalim oturuyoruz , önceden aradgmda meşgule atardi yoğun deyip saatler sonra arardi beniii

Ondan sonra çalıştigi yerde benim hoşlanmadigim bir bayan vardi hareketlerinden rahatliğindan filan asla görüsmeni istemiyorum dedim ramam zaten gorusmuyorum yuzunu bile gormuyorum deyip dutuyordu inaniyordum.
Gel gelelim bir gun bir işten ötürü onunla nöbete gitmek zorunda kaldim Allahimm bak yine ter basti görüşmuyorum slm bile vermiyorum dedigi kadin benim yanimda bir boynuna atladi canimm nbr deyip geldi oturdu herşeyide bi guzel anlatti işte gecenlerde şunu yaptik yok bu boyleydi yok iş ariyormussun yok şu yok bu tabi ben yine şok gorsmuyorum slm dahi vermiyorm dedigi kadin bizim ewin içinde olan durumlardan haberdar.Neyse ki bunu inkar etmedi akln bende kalmasin diye görüsmuyorum dedim yoksa ayni yerde çalisiyoruz nasil muhabbeti keserim tabi ben yine şok

Ben ondan durustluk istiyorum yaptm desin ozur dilesin affederim bu kadar oturmaz içime ama hep inkar yada salağa yatma bunlar aparatif sadece örneklemeye dewam etsem uzar da uzzzaaaaarrrr...

Sizce kim hakli...

Dedigi herseyin altinda bir sey arayan ben mi guvemiyorum dogrulari bile bana yalan gibi geliyor artik

O da beni sucluyor sen abartiyorsun çok diye..

Ya sizceee????

Ve son olarak bin kere dile getirmisimdir yapma etme bak kötu oluyorum diye yine tabi ben yapmiyorum bakmiyorum sana öyle geliyor deyip hala bir gıdim ilerleme yok
Orda burda sağda solda yaninda ben varken çok bakiyor etrafina öle böle degil bildigiz kesiyor insanlari
Hatta bir kere merdivenlerden iniyoruz arkamizda da 3.4 bayan sohbet ede ede gülerek iniyorlar arkamizdan utanmaz herifim tutamadi zaar kendi çevirdi boynu bakti bakti bakti ne bakis ama ben utandim
Niye bakiyorsun diyorum aaaa arkamzda inlarmi vardi farknda degilim olesine baktim ben diyor offff

Nasil dawranmaliyim nasil adam etmeliyim bu adami bir seyler soyleyin. ........

Esiniz yalancilikta master yapmis gibi adeta.
En ufak konularda dahi yalan soyleyip kabul etmeyen bi insana ne denir ki ne yapilabilir.
Huylu huyundan vazgecmez senin koca boyle gider. Bazilari yalan soylemeyi benimsemis olurlar ve normal gorurler seninki de o tipden.

O konuda hem fikirix ben onu nasil duzeltirim onu bilmiyorum bu konuda yardm istiyorumm

Acik seyler izlemesi igrenc bunlarin hepsi ayni mal gecen bir kisinin tesadufen instagramina baktim utanmadan takip ediyor boylelerinin ama yalancilik ayri birsey tabi degismez bence bu saaten sonra

Kusura bakma ama asla değişmez, değiştiremezsin
Daha fazla yıpranmamak için ya olduğu gibi kabul edecen ya da yol verecen

Adamın sizden herhangi bir çekincesi yok. Yapacağını gayet rahat yapıyor. Herhangi bir utanma ya da ben bunu yapmamalıyım şeklinde bir otokontrolü yok.

Yakalandığındaki rahatlığı en büyük sorun bence. Kusura bakmayın canınızı yakacak biliyorum ama adamın umrunda değilsiniz.
Eğer düzelticem diye uğraşırsanız sadece yıllar boyu yıprandığınızla kalırsınız ve birşeyin de değişeceğini pek sanmıyorum.

Siz yine de bu tip durumlarda eşinizin psikolojik baskısına aldırmadan haklılığınızı sonuna kadar savunmayı ve dik duruşunuzdan ödün vermemeyi deneyin.
Bir de bir işe girin ve işe girmek istediğinizi eşinize söyleyin. Madem yaptıkları bu kadar normalmiş ve siz abartıyotmuşsunuz, ben de bunların bir evlilikte olmaması gereken şeyler olduğunu sanıyordum, madem bu kadar normalmiş ben de aynı şekilde davranayım o zaman sorun yok diyin. Nitekim düzgünce konuşmaktan anlamayan bir eşiniz var.

Baktınız yine olmuyor ya çekersiniz ya kendinize doğru düzgün başka bir evlilik için şans verirsiniz.

Ise giricem dedim hatta guzel bir iki iş de buldum ancak herseferinde kavga gurultu vazgecirdi neymis çalismami istemiyormus yada sadece bayanlarin oldugu bir yerde çalisabilirmisim.

Biliyorum zor bi kocam var ama duzeltmek istiyorum onu çunku sewiyorum çunku baba ewine dönmek istemiyorum

Gerçekten umrunda degilmiyim bilmiyorum bildiğim tek sey yapici olmaya çalistikca daha çok yaniyor canim Allah yardimcim olsunnn

Düzeltilmez. Karakterine işlemiş yalan,inkar...
Ya böyle kabul edeceksin. Ya da boşanacaksın.

Kabul etmemiş olsam çokdan bosamisdim ama bosanma çok agir geliyor bana kaldiramam olan bana oluyor psikolojim gitgitde kotu oluyor;/
Tüm bunların ağır gelmesi gerekirdi ama herkes farklı elbette.

Ozaman araştırmayın 3 maymunu oynayın kafanız rahat eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…