Erkek kardeşimle kavga ettik ve beni dövdüüü :(

allah hiçbir aileyi bu durumlara düşürmesin:Saruboceq:
kardeşin sorumsuz çıkarcı bir insan buna sebep birazda annen baban olmuş
bundan sonra değişir mi bilemem ama sen mümkün olduğunca uzak dur canım
silmek yok saymak biraz zor kardeşin çünkü ama uzak durup minimum seviyede görüşebilirsin

Geçmiş olsun ya nasıl kardeşler var benim abim tam bir saf şu ana kadar bir tokadını bile görmedim:mymeka::mymeka:

gecmis olsun canim

beni de erkek kardesim 3 ay önce dövdü. o zamandan beri konusmuyorum onunla. dövmekten beter etti kac gün rüyalarima girdi. kendime zor geldim zor sakinlestim.
yere caldi beni, kalkmamam icin kafama tekme atti. sonra zar zor kalktim ve odama kacip kendimi kilitledim. o ara beni bicakla kovalyiordu. kilitli kapima tekme vurdu ve kapiyi kirdi. elinde bicak....tmam artik son duani et dedim kendi kendime..kardesim gördü onu ve önlemeye calisti. kardesim bicagi elinden almaya calisirken elini kesti kizkardesimin. polisi ariyordum o ara ama annemleri aramak aklima geldi onlari aradim. ortalik darmadagan kapi kirik....kardesimin eli kesik ve benim de parmagim oynamiyordu sismisti..tekmesinden. kardeism ise sinaw yazicakti ertesi gün ve parmagi yara idi.

bütün bu neden oldu derseniz, biz diziye bakmak istiyorduk, o ise maca. sadece basarmisin lütfen yada kendi odandaki tv de bakarmisin dedim. beyefendi benden kücük ve ergenlik döneminde. anam bi kafayi yedi..birde okulda sorunlari var notlari kötülesti sinifta kalma durumu war. birde düsünün senelerce taekwondo ve kickboxa gitti. aylarca konusmuorum onunla, ne hali varsa görsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…