erkek kardeşime ısrarımda haklı mıyım?

sh3r0

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2011
37
0
86
İzmir
kızlar erkek kardeşim 21 yaşında 1.86 boyunda kaç yıldır ajanslara gönderiyorum bir türlü ikna edemedim yakışıklı olduğuna acaba ben kardeşim diye mi öyle görüyorum bilemedim kadın gözüyle sizlere sorayım dedim hem belki sonuçlar sizin açınızdan iyi çıkarsa ona da yorumlarınızı göstererek kendine güvenini getirmiş olurum teşekkürler şimdiden...Eki Görüntüle 501553 Eki Görüntüle 501554 Eki Görüntüle 501555 Eki Görüntüle 501556

yakışıklı olduğunu kabul etmeyen adam böyle cesur pozlar vermez.kusura bakmayın.iyi akşamlar.

Allah sevdiklerine bağışlasın.Yiğidi öldür hakkını ver durumu, gerçekten hoş, yakışıklı bir bey.Ki kimseye kolay kolay yakışıklı demem:)
Siz ne kadar söylerseniz söyleyin kendini nasıl görüyorsa öyledir.Yaşadıkları ve farkındalıkları bu özgüveni arttıracaktır diye düşünüyorum.

ovv yakışıklı ve oldukça karizmatik :) 21 yaşında gibi durmuyor hiç daha büyük gösteriyor.Ama bence kardeşini kendi haline bırakmalısın yakışıklı diye illa model ya da oyuncu olması gerekmez.21 yaşında olduğuna göre kendi kararlarını verebilir.Belkide model olmak istemiyordur ve seni kırmamak için ajanslarla görüşmeye bahane uyduruyor olabilir.

kendim aynı zamanda fotograf çekimi de yapıyorum ve sürekli model olarak zorla onu kullanıyorum kendisi vermiyor o pozları yani bu arada kendi kardeşim diye objektif olmadığımı düşünmeye başlamıştım değerli yorumlarınız için çok teşekkürler

kendine güveni burdaki yorumlarla mı gelecek...ilginç...

21 yaşında iç mimarlık bölümü okuyor kendisi ilk kez bıyık bıraktı hayatında normalde çok ufak görünürdü bu yorumu kendisine göstericem özellikle büyük görünmek çok hoşuna gidiyor

İstemiyodur belki.
Koskoca adam bırakın kendi kararlarını kendi versin bence..
Bu yaştaki bi adam çevresinin ısrarıyla değil kendı cesaretiyle karar verebilmeli bence artık..

kendine güveni burdaki yorumlarla mı gelecek...ilginç...
canım bizler burada sürekli fotograflarımızı paylaşarak gururumuzu okşuyoruz fakat erkekler için durum böyle olmuyor malesef aksine gidip de hiçbir erkek birbirine ben yakışıklımıyım demez ben sadece aracılık yapıp objektif yorumları görmek istedim yinede yorumun için sağol

herkesin gelecek için kurduğu hayalleri idealleri farklıdır ..
siz istiyorsunuz ama kardeşiniz istemiyorsa onu zorlamayazsınız..
kardeşiniz size fotoğraf çekme git polis ol dese yapar mısınız ??
buna vereceğiniz cevaba görede kardeşinize yapacağınız önerilere yön verirsiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…