- 18 Kasım 2014
- 402
- 204
- 48
- 42
- Konu Sahibi pinkperest
-
inançli bır psıkolog derken neyı kastetttınız ..Birincisi inançlı bir piskoloğa gidin. Ve ilaç kullanmamaya bakın, çünkü ilaçlar onun aklını daha da karıştırır. Ve çok geç olmadan kardeşini kurtarmaya bak. Allah yardımcınız olsun inşaAllah.
inançsız bir psikoloğum ondandır :))
insanlara objektif yaklaşırım ve hiçbir zaman yönlendirmem, terapinin amacının inanç aşılamak bir yola sevk etmek olmadığını biliyorum
Ben bunun bir hastalık olmadığını düşünüyorum. O nedenle tedaviye ihtiyacı olmadığını düşünüyorum. Sadece bizim gibi olmadığı için onları ''sen hastasın git ilaç iç tedavi ol '' diyerek kendimize benzetmeye çalışıyoruz.
Ataerkil ve geleneksel bir ailesiniz anladığım kadarıyla. Bu utanılacak birşey değil. Dolayısıyla başınızı dik tutun dicem de nereye dik tutuyorsun down hastası insana bile tecavüz edilen ülkede. Ne yazık ki sevgi herşeyin çözümü onu olduğu gibi kabul edin.
Çok zor birşey sizin gibi bir ailede.
ben ozur dıleyerek araya gırıcem ama ınsanları gay ve lezbıyenlıge tesvık etmıyoruz bunun herkesın gelebılecegını ve dogl oldugunu soylemeye calısıyorum kendı adıma ama sız işi ınanç olayına getırıyorsunuz ve yorumunuzda bıle ınanclı doktor kisvesini kullanıyorsunuz ,aşın artık bu durumu allah aşkınaİnsanları gay ve lezbiyenlik gibi eşcinselliğe özendirerek elinize ne geçicek.? Mesleğinizi yapmışmı olacaksınız?
inançli bır psıkolog derken neyı kastetttınız ..
bu doktorun ınancsız oldugunumu gosterıyo bırının ınanclı yada ınancsız oldugunu bazı konulardakı yorumlardan mı anlıyorsunuz,ustelık bu kişi yıllarca egıtım almıs bır hekımYani bazı psikologlar gibi eşcinselliğin normal olduğunu söylemeyen.
Yazık, insanları nasıl da yanlış yönlendirmeye çalışıyorsunuz.
ben ozur dıleyerek araya gırıcem ama ınsanları gay ve lezbıyenlıge tesvık etmıyoruz bunun herkesın gelebılecegını ve dogl oldugunu soylemeye calısıyorum kendı adıma ama sız işi ınanç olayına getırıyorsunuz ve yorumunuzda bıle ınanclı doktor kisvesini kullanıyorsunuz ,aşın artık bu durumu allah aşkına
alakasız olacak ama şunların ingilizce açılımını yazsana merak ettim canımTanı DSM ve ICD'ye göre koyulur ve bu kitaplarda eşcinsellik hastalık olarak geçmez. şayet eşcinsel birine hasta olarak hitap ederseniz ceza bile alabilirsiniz. Bizim ülkemizde değil tabi ne de olsa hukuki yaptırımlar malum.
Kaç yıl sonra mesleğimi öğretiyorlar bana ilahi :))
alakasız olacak ama şunların ingilizce açılımını yazsana merak ettim canım
teşekkürler tatlımDiagnostic and statistical manual of mental disorders (dsm)
International classification of diseases (icd)
bakın her ne kadar bazı kesimler kabul etmese de gay olmak bi hastalıktır. doğuştan çift cinsiyetli doğmak farklı kendi fantezi ,baskı,doyumsuzluk neticesinde bu olaya sevk olmak çok farklı. dinimizde hünsa diye nitelendirilen çift cinsiyetli kişilere yaklaşım başka, hz lut un kavmine yaklaşım başka. öncelikle siz sonra da kardeşiniz bu ayırımı yapabilsin.diyanet bünyesinde çalışan psikologlardan destek alın...geçmiş olur inşaallah
Özür dileyerek araya giriyorum, herkes kardeşinin normal bir yuva kursun mutlu olsun ister.
Ama benim kardeşim böyle, ve onu tüm olanlara rağmen seviyorum ve saygı duyuyorum
Ve kardeşimin başına gelen bir hastalık değil. Tüm uzmanlar bunu söylüyor.
İşin dini boyutu ise kardeşim ve Allah arasında.
Tekrarlıyorum, kardeşimin yaşı küçük olduğu için en az hasarla onu doğru yönlendirmem
Bu konuda justholdmetight sana teşekkür ediyorum.
Bu arada diğer hanımada belirtmek isterim ki, justholdmetight verdiği bilgiyi, doktorlar ücret alarak yapıyor. Bayan ise insanlık namına.
Özür dileyerek araya giriyorum, herkes kardeşinin normal bir yuva kursun mutlu olsun ister.
Ama benim kardeşim böyle, ve onu tüm olanlara rağmen seviyorum ve saygı duyuyorum
Ve kardeşimin başına gelen bir hastalık değil. Tüm uzmanlar bunu söylüyor.
İşin dini boyutu ise kardeşim ve Allah arasında.
Tekrarlıyorum, kardeşimin yaşı küçük olduğu için en az hasarla onu doğru yönlendirmem
Bu konuda justholdmetight sana teşekkür ediyorum.
Bu arada diğer hanımada belirtmek isterim ki, justholdmetight verdiği bilgiyi, doktorlar ücret alarak yapıyor. Bayan ise insanlık namına.
Eğer kardeşinin bir erkek ile ilişkiye girmesinden gönlün rahat ise ve onun hayatı onun tercihi diyebiliyorsan, ve onu bu halde görmekten yüreğin dayanıyorsa
justholdmetight gibi düşünenlerin dediği gibi normal deyip, unut gitsin. Ne diyim. Ama ben olsam kardeşim bir kafa karışıklığı içinde deyip ona son ana kadar yardımcı olup kurtarmaya çalışırım. Bak kardeşim bu da madde bağımlılığı gibi bir rahatsızlıkdır. Onun ve onlar gibilerin yardıma ihtiyacı var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?