Erkek&kadın

zeynep5341

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2023
37
40
26
Sizce erkek milletinin tatlı dille altından girip üstünden çıkmak mı yoksa eee benim de tahammülüm bu kadar deyip gemileri yakmak mı?

Robot gibi her konuya ayni tepkilerle yaklaşamam ben kendi adima. Bazi seyler vardir tatli dilli olabilirim, bazi şeyler olur gemileri yaktirir veya daha sert olurum.
Ne olacağina bağli.
Devamli sakinleştirici içmiş gibi de dolanilmaz.
Erkek milletiyle alakasi neyse bunun

Tatlı dille manipüle etmek hoşdur,nahoştur. Ama vicdansız birinde işe yaramaz, pişman olma ihtimali yüksekse, şans sizden yana. Hadi baham~

Öyle derler ya bir kadın diliyle erkeğe istediği her şeyi yaptırır vs diye ordan esti

Her insan tatlı dili sever. Örneğin biri size su ver dese sinir olursunuz ama rica etsem bi bardak su verir misin dese tatlı dil hatrına yaparsınız. Ama konuya göre değişir bu tatlı dil. Kötü insana hiçbir faydası olmaz

Öyle derler ya bir kadın diliyle erkeğe istediği her şeyi yaptırır vs diye ordan esti

Bu "istedigini yaptirmak" sadece kadinla alakali degil ki. Karsidaki erkek saf gibi bir şeyse veya manipulasyona acik oldugunda bunu yapmak o kadini cok becerikli, çok dişi kadin yapmiyor. Bulmuş safı oynuyor olarak goruyorum ben.

Istedigini yaptirmaktan kastiniz nedir gerci onu da bilmeden havadan konuştum ama...sacma sapan şeylerse yukaridaki dedigim gecerli.

Sizce erkek milletinin tatlı dille altından girip üstünden çıkmak mı yoksa eee benim de tahammülüm bu kadar deyip gemileri yakmak mı?
Ben genelde tatlı dili tercih ediyorum çünkü benim bey sakin mizaçlı laftan anlayan bir adam. Ama kırmızı çizgilerime dokunursa içimden bir canavar çıkabiliyor. Yani konuya göre değişir, gerektiğinde tatlı dil gerektiğinde sivri dil.

Nabza göre şerbet.
Eğer birşeyi istiyorsam ve bunu eşimden istiyorsam, ince ince işler her türlü istediğimi elde ederim.
Ancak bazende kafam atıyor başlarım böyle işe deyip geçiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…