Arkadaş acil durumda bayan dr nerden bulucaksın demiş ama öyle özel hastaneler varki tüm doğumcular bayan. Gecede gündüzde hep bayan dr çalışıyor iste yeter
eger öyle bir imkan yoksa bulunduğun şehirde bişe diyemem ozaman erkek dr doğum yaptırabilir fakat bayan olan yerde erkek dr olmaması daha iyidir.
canım böyle seyleri dert etmeyin bence...bayan doktorlar çok acımasız oluyor hemcinslerine karsı benim eşimde senin eşin gibiydi ilk gittiğim doktorum bayandı ve çok ilgisizdi...eşim önerdi biz bu doktoru değiştirelim diye çünkü eşim bebeğimizi ultrasonda hiç görememişti.şimdi ise doktorum erkek ve eşim çok memnun benimle ayrı eşimle ayrı ilgileniryorlar çünkü.
eşim çok kıskanç güven sorunu olmasada kendinin yanında olmadıgımda rahat edemeyen cinsten :) bu doktor konusunda kendiside bayanların çok iyi olmadıgını kabul ediyor, ama ben yanında olmadan asla diyor? kafam karışık, eşim muayene sırasında yanımda olabilir mi? bu sadece çocugu görmek için degil normal periyodik muayene.
Özel hastane olursa olabilir yanında ama yinede her dr bir olmuyor konuşman gerekir.Ama devlette katiyen almazlar yanına.
özel doktor olunca erkeklerde giriyor ama onun girmesindeki anlam ne anlayamadım seni tek bırakamıyormu
kayseridesin snaırım sana önereceğim dünya hastanesi OP.DR Zerrin ÖZKEÇECİ yi öneririm
eşim çok kıskanç güven sorunu olmasada kendinin yanında olmadıgımda rahat edemeyen cinsten :) bu doktor konusunda kendiside bayanların çok iyi olmadıgını kabul ediyor, ama ben yanında olmadan asla diyor? kafam karışık, eşim muayene sırasında yanımda olabilir mi? bu sadece çocugu görmek için degil normal periyodik muayene.
özel hastaneye gidecegiz. peki normalde hemşire oluyor mu yanımızda yoksa doktor yalnız mı oluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?