Erkek Kaçtığında

fataldanger

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2009
4.730
1.137
698
Ankara
Size de bazen bazı erkekler hoşlandığı için kaçıyormuş gibi geliyor mu? Mesela sizin bulunduğunuz ortamda huzursuz olması, utangaç, telaşlı ve panik davranması. Sizle hiçbir şekilde iletişime geçmemesi, aramaması ama size uzun süren bakışlar atması ? Hoşlandığı için mi böyle bu kişi hoşlanmadığı
için mi anlayamadım gitti...Sizin tecrübeleriniz ne diyor bu konuda? Bir erkek konuşmaktan kaçınıyorsa mutlaka hoşlanmadığı için midir? Ama ben de ona yaklaşan, yapışkan biri değilim ki kaçsa...Anlamadım gitti.

Son düzenleme:
Size de bazen bazı erkekler hoşlandığı için kaçıyormuş gibi geliyor mu? Mesela sizin bulunduğunuz ortamda huzursuz olması, utangaç, telaşlı ve panik davranması. Sizle hiçbir şekilde iletişime geçmemesi, aramaması ama size uzun süren bakışlar atması ? Hoşlandığı için mi böyle bu kişi hoşlanmadığı
için mi anlayamadım gitti...Sizin tecrübeleriniz ne diyor bu konuda? Bir erkek konuşmaktan kaçınıyorsa mutlaka hoşlanmadığı için midir? Ama ben de ona yaklaşan, yapışkan biri değilim ki kaçsa...Anlamadım gitti.
paniklemesi utanması bana hoşlanıyor gibi geldi..yoksa hoşlanmasa niye kaçasın ki? sebep ne olabilir yani? hoşlanmasan takmazsın.. başka bir durum yoksa aranızda geçen kaçmasını gerektirecek sebebi hoşlanma gibi:ssz::ssz:

Valla benim okulumda biri var aylar önce fark etmistim baktigini. En sonunda dayanamadi geldi konustu benle. Hemde ikinci kez. Tabi kisiden kisiye degisir bu. Bazilar anca bakar bazilari ise dayanamaz harekete gecer :) Ama senden kaciyorsa vardir birseyler insan durduk yere kacmaz ya

Son düzenleme:
Beni " acaba hoşlanmadığı için mi" diye düşünmeye iten şu oldu ; bu bir öğrenci grubunda yetkili biri.Gruba katılmadan evvel bilgi almak için bunu aramıştım. Telefonda sormak istediğim şeyleri, öğreneceğim şeyleri de öğrendim. O günden sonra da, o gruba katılana ve faaliyet günü başlayana kadar telefondan bana sürekli ilgili mesajlar attı. Birtakım şeyler sordu. Gerçekten de aktivitenin olacağı güne kadarki her gün bana mutlaka mesaj attı. Hatta dedim ki acaba neden bu kadar ilgili, sesimden mi hoşlandı nedir, neden üstüme bu kadar düştü falan diye de düşünmüştüm :) Ama aralarına katıldığım gün geldi, katıldım tanıştık yüzyüze. Ondan sonra tamamen değişti işte. Eski halinden eser kalmadı. Hiç ama hiç aramadı,sormadı artık. İşte beni ikilemde bırakan bu. Ama işte bir yandan da beraberken heyecanlı görünüyor, çekingen duruyor veya ne söyleyeceğini karıştırıyor..İşte beni ikilemde bırakan bu durum.

Beni " acaba hoşlanmadığı için mi" diye düşünmeye iten şu oldu ; bu bir öğrenci grubunda yetkili biri.Gruba katılmadan evvel bilgi almak için bunu aramıştım. Telefonda sormak istediğim şeyleri, öğreneceğim şeyleri de öğrendim. O günden sonra da, o gruba katılana ve faaliyet günü başlayana kadar telefondan bana sürekli ilgili mesajlar attı. Birtakım şeyler sordu. Gerçekten de aktivitenin olacağı güne kadarki her gün bana mutlaka mesaj attı. Hatta dedim ki acaba neden bu kadar ilgili, sesimden mi hoşlandı nedir, neden üstüme bu kadar düştü falan diye de düşünmüştüm :) Ama aralarına katıldığım gün geldi, katıldım tanıştık yüzyüze. Ondan sonra tamamen değişti işte. Eski halinden eser kalmadı. Hiç ama hiç aramadı,sormadı artık. İşte beni ikilemde bırakan bu. Ama işte bir yandan da beraberken heyecanlı görünüyor, çekingen duruyor veya ne söyleyeceğini karıştırıyor..İşte beni ikilemde bırakan bu durum.

Ilginc... Birden mesaji kesmesi garip tabiki. Belki seni karsisinda görünce sana karsi birseyler hissettigini anlamistir, bilemicem hoslanmayan ilgilenmeyen biride senin dedigin gibi cekingen kacar gibi davranmaz. Biraz daha gözlemle bakalim belki bi sonuca varirsin :)

Ilginc... Birden mesaji kesmesi garip tabiki. Belki seni karsisinda görünce sana karsi birseyler hissettigini anlamistir, bilemicem hoslanmayan ilgilenmeyen biride senin dedigin gibi cekingen kacar gibi davranmaz. Biraz daha gözlemle bakalim belki bi sonuca varirsin :)

İlk başta aklıma gelen şu olmuştu ; bu telefonda sesini beğendiği kızı hayalindeki tipte bir kalıba oturtmuştu, sonra yüzyüze gelince idealindeki kadın tipi gibi olmadığımı gördü, tipimi beğenmedi. Diğer yandan da böyle düşünüyorum..

İlk başta aklıma gelen şu olmuştu ; bu telefonda sesini beğendiği kızı hayalindeki tipte bir kalıba oturtmuştu, sonra yüzyüze gelince idealindeki kadın tipi gibi olmadığımı gördü, tipimi beğenmedi. Diğer yandan da böyle düşünüyorum..

Daha önce seni tanimiyormuydu yazarken falan? yani konustugu kisi sen oldugunu nasil anladi.

Daha önce seni tanimiyormuydu yazarken falan? yani konustugu kisi sen oldugunu nasil anladi.

Daha evvel beni hiç görmemişti, hiçbir tanışıklığımız yoktu. Sadece telefondan irtibat halindeydik işte. Sonra yüzyüze geldiğimizde birden değişiverdi. Diyorum acaba gerçekten de hoşlanmaya başladığı için cesareti mi kırıldı, ondan da ilgisiz görünmeye çalışıyor. Hani olur ya bazen öyle..

Daha evvel beni hiç görmemişti, hiçbir tanışıklığımız yoktu. Sadece telefondan irtibat halindeydik işte. Sonra yüzyüze geldiğimizde birden değişiverdi. Diyorum acaba gerçekten de hoşlanmaya başladığı için cesareti mi kırıldı, ondan da ilgisiz görünmeye çalışıyor. Hani olur ya bazen öyle..

Bilemedimki, daha önce cekingen, telasli, panik gibi davraniyor demissin. Simdi de ilgisiz görünemye calisiyor diyosun. Bunlar cok ayri seyler.

aay cnm bende durakta bı cocukla konusmaya baslamıstm ondan hoslanıyordum. sonra ne olduysa cocuk benden kacıyordu benı gorup . bende suluk gibi yapısan tıplerden olmadıgımdan dolayı asla onun yanına gelıpde konusmadm.. kadere bıraktım..ümidimi kesmiştim de sonra bugun 7 aydan sonra yanıma geldı konusmaya basladı. bende benden neden kactıgını hıc anlamadm ısın ıcındende cıkamıyorum ama suan cok mutluyum ve şaşkınım. :21:bugun somurtkanlıgındanda eser kalmamıstı . once kactı benden, sonra merhaba gunaydn dıyerek geldı yanıma. çözemedim bu işi :)

Son düzenleme:
Bana göre erkek kaçtığında "istemiyorum" demek istiyordur.
Hoşlanan adam kaçmak yerine yaklaşmanın yollarını arar.
Peşine takılır.
Şahsen bir adam benden kaçıyorsa ben bunu sorgulamam; benden hoşlanmadı der,yoluma bakarım.

Bana göre erkek kaçtığında "istemiyorum" demek istiyordur.
Hoşlanan adam kaçmak yerine yaklaşmanın yollarını arar.
Peşine takılır.
Şahsen bir adam benden kaçıyorsa ben bunu sorgulamam; benden hoşlanmadı der,yoluma bakarım.

Ama senin bulunduğun ortamda ne konuşacağını şaşırıyorsa, utangaç bir hal alıyorsa, telaşlanıyorsa? Bir de işte mola gibi bir şey verilmişti. Bitimine yakın dışarda " fataldanger nerde" dediğini duydum. Ne bileyim bi tuhaf :)

Bilemedimki, daha önce cekingen, telasli, panik gibi davraniyor demissin. Simdi de ilgisiz görünemye calisiyor diyosun. Bunlar cok ayri seyler.

Yo aslında hiç değil. Yani ilgisiz görünmeye çalışıyor dediğim hiç aramaması, mesaj atmaması. Ama yanyana geldiğimizde bakarken görüyorum, ve işte böyle şaşkın bir hal alıyor :)

Beni görmeden evvel facebook olsun telefon olsun sürekli bir merakla ilgileniyor haldeydi.

Ama senin bulunduğun ortamda ne konuşacağını şaşırıyorsa, utangaç bir hal alıyorsa, telaşlanıyorsa? Bir de işte mola gibi bir şey verilmişti. Bitimine yakın dışarda " fataldanger nerde" dediğini duydum. Ne bileyim bi tuhaf :)

Bilemicem arkadaşım herkes bir tuhaf!
Herkesin karakteri bir farklı.
Benden uzaklaşan adam aaa benden utanıyor,beni görünce telaşlanıyor demek pek aklıma gelmezdi.
Daha net olaylar severim ben.
Normal bir erkek gibi gelsin,niyetini söylesin isterim.
Ne yani o benden utanıyorsa ben mi teklif edecem.
Hadi teklifi ettim,sonrası?
Öpmesini de mi ben söylücem,sarılmasını da mı?
Konuşmaya çekinen adam bana dokunamaz ki...
Eeee böyle nasıl ilişki olacak diye ben olsam uzaklaşırdım.

Bilemicem arkadaşım herkes bir tuhaf!
Herkesin karakteri bir farklı.
Benden uzaklaşan adam aaa benden utanıyor,beni görünce telaşlanıyor demek pek aklıma gelmezdi.
Daha net olaylar severim ben.
Normal bir erkek gibi gelsin,niyetini söylesin isterim.
Ne yani o benden utanıyorsa ben mi teklif edecem.
Hadi teklifi ettim,sonrası?
Öpmesini de mi ben söylücem,sarılmasını da mı?
Konuşmaya çekinen adam bana dokunamaz ki...
Eeee böyle nasıl ilişki olacak diye ben olsam uzaklaşırdım.

İlişki olsun derdinde değilim ki zaten. Sadece merak benimkisi :)

Bu arada şunu da söyleyeyim kızın karşısında çekingen davranan, utanan erkek gerçekten seven erkektir. Rahat davranan olayın başka boyutuyla ilgilidir genelde..

İlişki olsun derdinde değilim ki zaten. Sadece merak benimkisi :)

He öyle mi pardon?
Aşk Hikayelerimiz/Dertlerimiz topiğinde bu konuyu görünce yanlış anlamışım,kusura kalma.

Bu arada şunu da söyleyeyim kızın karşısında çekingen davranan, utanan erkek gerçekten seven erkektir. Rahat davranan olayın başka boyutuyla ilgilidir genelde..

Bunu da ilk defa duydum.
Neyse farklı boyutlarda yaşamak zor gerçekten.

Benimde üniversitede buna benzer biri vardı. Ben onu hiç fark etmemiştim çünkü farklı bölümlerde okuduyoruz.
Bir gün bana uzun uzun bakarken fark ettim. Ama beni birine benzetti herhalde falan diye düşündüm. Sonra beni her gördüğünde kaçtığını fark ettim. Anlam veremedim.
Mesela ben koridordayim oda lavabodan çıktı. Beni görünce önce durdu sonra arka arka tekrar lavaboya girdi. Çok tuhaf gelmişti ve hiç anlam veremedim.
Bu kişi nişanlıymış sonradan öğrendim.
Bence arkadaşların söylediği gibi kaçıyorsa vardır bir sakladığı. :cool:

Seven adam yürekli olur ve heeeyt uleeeyn ben seni seviyorum deer.
Hihii veya en azindan demesini isterim :) :sly::D

bence utanan da var gelip konuşan da.
düşünceler farklı olabilir, biri ben sevince utanırım der, biri de ben direkt konuşmaktan yanayım der. ama ikisi de seviyordur.
ama laale' nin dediği gibi de konuyu ele alırdım ben, her konu da böyle olacaksa durum vahim.
sizin dediğiniz gibi niyeti başka olduğu için çekinmeden yaklaşanlar da var, sadece aşkta çekingen olup diğer konular da öyle olmayan da.
kısaca biraz daha ayrıntıda ele almak gerekebiliyor bazen... bir de olaya göre de değişebiliyor, çok uzatması gibi.
ben üni de şöyle bir şey yaşadım, adam hoşlanıyor belli, arkadaşım olaya dahil oluyor o da aa siz öyle mi anladınız, yok öyle bir şey falan diyor. arkadaşım çöpçatanlığı sever bir de ben sevgilimden ayrılmıştım kötüydüm diye istedi. neyse sonra teklif de etti mesajla. kabul etmedim daha başka sebepler de vardı ama, hadi çekinsin sussun neyse, nasıl laf o? sinir olmuştum. açıkça söylesin ne bu böyle tersine konuşmak? biraz cesaret seviyorum ben de.. ama önemsiz bir durum gibi davranırsa da acaba diyebilirim.
neyse, aklıma şu geldi benim.. acaba sizi çok güzel, havalı buldu da kendince istemeyeceğinizi düşünüp uzak durmaya mı çalışıyor? :31:

Son düzenleme:
Utanıyorsa vardır bir şeyler.Ama kaçıyorsa,aramıyorsa hoşlanmıyordur.Gerçekten hoşlanan peşinden gelir :14:

Back
X