- 29 Mayıs 2015
- 1.690
- 1.540
- 133
- 35
- Konu Sahibi meltemkaraca
Oğlumun adı Yiğit ali :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
GÖKTÜRK![]()
Göktürk çok asıl kızlar yaa Düşünsenize büyüyüp calismaya başladığı dönemleri de düşünün . Hep çocuk kalmayacak yaa sonuçta. Göktürk bey falannnGöktürk, Gökalp, Göksü, Gökdeniz çok güzel isimler ama hepsini taşıyan ve sevmediğim insanlar var maalesef. Çok güzel isimler ama asla koymam hele Gökalp e inanılmaz antipati duyuyorum tanıdığım en y.vşak insandı.
7 aylık şu an ilerleyen zamanlarda görücez :))Yaramaz mı![]()
Göktürk çok asıl kızlar yaa Düşünsenize büyüyüp calismaya başladığı dönemleri de düşünün . Hep çocuk kalmayacak yaa sonuçta. Göktürk bey falannn
Çıkıpta biri ırkıçılık hissediyorum bu isimden derse biriGöktürk çok asıl kızlar yaa Düşünsenize büyüyüp calismaya başladığı dönemleri de düşünün . Hep çocuk kalmayacak yaa sonuçta. Göktürk bey falannn
Uzay'ı niye kimse beğenmemiş anlamadım.
Duru Su, Duru Nehir, Berke vb uydurmasyon kasıntı isimlerden kat kat daha iyi.
Erkek olsam ismim Uzay olsa severim neden çocuğun sevmeyeceği varsayılmış ki? Gayet maskülen bir isim bence.
Düşünmedim deil aslında ben aAllah nasip ederse erkek bi çocuğum olursa koymak isterim. Bizim soyumuz yaa atalarımız . Irkciliksa evet irkcilikÇıkıpta biri ırkıçılık hissediyorum bu isimden derse biri![]()
Sende haklisin cnmm ismine yakışmayan com insan varÇok güzel isim ama nefret ettirdiler beni. Ben de Gökdenizi kendisini tanımadan önce çok beğenirdim.
2016 şubat erkek annesi olacağım inşallah kızlar :) eşim ismini uzay istiyor. İkinci isim önerir misiniz hem anlam hem söyleyiş olarak ben çok zorlanıyorum :)
Çıkıpta biri ırkıçılık hissediyorum bu isimden derse biri![]()
yalnız Berke uydurmasyon bir isim değil, eski Türk hükümdarlarından biridir.
Mesela ben zeynep ismini çok seviyorum ama arapça, kızım olursa iki isim istiyorum zeynep yanına kesinlikle Öz Türkçe bir isim olacak.Öztürkçe isim koymak neden ırkçılık olsun ki? Herkes kendi dilinde isim koyuyor sonuçta. İngiliz birinin Mary ismini koyması ne kadar ırkçılıksa bizim de kendi dilimizden isim koymamız o kadar ırkçılık. Yalnız Türkçe isimler genelde çok gösterişli oluyor, o sanırım biraz korkutucu geliyor :) Yani Göktürk ismi mesela çok güzel ama bir heybet mi desem bir gösteriş mi desem höh dedirten bir şeyler var :) İnsanlar Arapça isimlere özeneceklerine kendi dilimizden isimler koysunlar.
Ayhh Berkecan yazacağıma kısaltıp düşünmeden Berke yazdım gelen geçen yüzüme vuruyor klavyem kopsaydı :) Berkecan ne kötü bir isimdir ya. Lisede duyduğumdan beri kendime gelemedim.Bu bünye Ahmetcan (bitişik) ismini bile duydu ama hiçbirinden Berkecn kadar zehirlenmedi![]()