Doğuma Hazırlık Erkek ismi ama farklı olması her zaman tercihim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ahen, Aren, Akbehmen, Alen, Alperen, Ataseven, Beklen, Cinuçen, Çelen, Dağdelen, Demirdelen, Demren, Denizmen, Dikmen, Doğanten, Ebecen, Efgen, Efken, Egemen, Ehlimen, Ekemen, Erben, Erden, Ereken, Eren, Ergökmen, Ergüden, Ergümen, Ergüven, Ersen, Ersen, Erseven, Ersezen, Erten, Evcimen, Evirgen, Evren, Eymen, Gezegen, Güren, Hasen, Hezarfen, Hüsmen, Köken, Kökten, Kurçeren, Neyzen, Oben, Okseven, Ökmen, Ökten, Örgen, Ötüken, Öymen, Özerkmen, Özşen, Özveren, Payzen, Ruşen, Safzen, Semazen, Seren, Sergen, Sevgen, Seymen, Sezmen, Sökmen, Sözen, Süzen, Şeren, Tanören, Tecimen, Tehemten, Temren, Tezeren, Tezveren, Tunçöven, Tümen, Türemen, Türkmen, Türkşen, Tüzmen, Uzgören, Ülkümen, Ülmen, Ünveren, Üsgen, Yaren, Yelen, Yelesen, Yelmen, Yücelen

Alıntılarla gelelim mi?

Bitane kızım var adı Ahsen Zeren bide erkek ismi arıyorum isim önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar 😊
Ilgar
İlter
Utkan
Onat
Ben de erkek ismi arıyorum meleğim için. Ben illede farklı olsun diye değil hem söyleniş hem anlam hem de arkadaşlarının dalga geçme ihtimali düşük olan isimler arıyorum. Bunlar şimdilik bulduklarim nasip bakalım

Ilgar
İlter
Utkan
Onat
Ben de erkek ismi arıyorum meleğim için. Ben illede farklı olsun diye değil hem söyleniş hem anlam hem de arkadaşlarının dalga geçme ihtimali düşük olan isimler arıyorum. Bunlar şimdilik bulduklarim nasip bakalım
Arasında Utkan güzel geliyor kulağa

Arasında Utkan güzel geliyor kulağa
Yaaa valla ben de aynı şeyi düşünüyorum isimleri bulduktan sonra hitap ederken en çok o hoşuma gitti henüz araştırmalarım bitmedi 🤭
Bu arada üsteki bir arkadaşın byazdigi bir sürü isimden beğendiğim bi kaç isim oldu aren güzel bi isim anlamına baktım hemen ama komşumuzun oğlunun adı aynı zamanda yoksa onu da düşünürdüm

Erim
Onat
Sonat
Acun
Talat
Ferman

Bu isimler farklı değil ama bu dönemde artık bebeklerde rastlamıyorum:
Anıl
Oktay
Atilla

Ya bence farklı olacak diye çok zorlama olmamalı. Erdem, Evren, Mete veya Cevher isimleri güzel geliyor bana. Olur da oğlum olursa birini seçerim.

Back
X