Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Canım siteyi bilmediğim için birşey diyemiyorum. Yani kullanıcısı olmadığımdan. Ama site yönetimine mail atarsan silerler üyeliğini herhalde. a.s.

Nevrosky senin bu turk filmi tadindaki hamislik hikayelerini okuyunca hep gozlerim doluyo. Liste hic bitmesin istiyorum. Emegine saglik

Şeniz Şeniz Şeniz İnşallah çok yakında seni de orda görürüz tatlım. :Saruboceq: :CüvCüv: Sen de bir filmin başrol oyuncusu olursun. şutarafagitti hihoyyyt kaydirigubbakcemile3

yabangülüm canım benim üzülme ya ne olursun kendini yıpratma. zamanı varmış demekki sakın umudunu yitirme her şeyde bir hayır vardır unutma. anneleri kendini üzmesin ve yıpratmasınki diğer ay meleklerinin gelmesine yardımcı olsun dimi

Canlarım ben işyerinden çıkıyorum yavaş yavaş. Akşama inşallah görüşürüz. :1hug: Kendinize iyi bakın. Sizlere iyi sohbetler. Allaha emanet olun. :Saruboceq: a.s.

şeniz şeniz şeniz inşallah çok yakında seni de orda görürüz tatlım. :saruboceq: :cüvcüv: Sen de bir filmin başrol oyuncusu olursun. şutarafagitti hihoyyyt kaydirigubbakcemile3

canim benim ins sende ayni sekilde. Bende ayni durumdayim 2sene 7 ay ve 1sene 7ay dir istiyorum. 1 sene dolunca istedik ama olmadi bakalim nasibimizde nezaman var. Ins cok bekletmez

mrehaba bizde erkek faktörü nedeniyle çocuk sahibi olamıyoruz düşüncelerine yürekten katrılıyorum ben eşimle bu konuyu oturup konuştum kendini suçlu eksik hisetmemesi gerektiğini bunun tansiyon kalp böbrek rahatsızlığı gibi düşünmesi gerektiğini anlattım ayrıca aynı sornlar bende olsa sen ne yapardın diye sordum ve şimdi konuşmuyoruz ama çare arıyoruz

merhaba canlarım ben geldım..kaydirigubbakcemile3
nasılsınız?kaydirigubbakcemile5
oglen tam buraya bırseyler yazdım kk da sorun cıktı gonderemedım mesajı..
sızlere sunu soylemek ıstıyorum kı lutfen eslerınıze kecıboynuzu kürü uygulayın.
dut pekmezının de yararı oldugunu dusunuyorum arada bır dut pekmezıde yediriyordum esıme.
bılenler bılmeyenelere soylesın lutfen..
ALLAH ım kımsenın kucagını bos bırakmasın.:Saruboceq:
en kısa zamanda hepınızın guzel haberlerını alıcaz ınsallah..:Saruboceq:
sevgıler..:1hug:

Bitanem,senin melekler sadece naz yapıyorlar şimdilik:1hug:

topik bana kaldi laylaylaylayyyyyyy
gercektende eger evdeysem o gun sabah acip aksam kapatiyorum tam bagimli oldum ya kapatinca evde duramiyorum hemen geri aciyorum
zaten ben sigarayida zor birakmistim sevdigim seyleri birakamiyorum sizleri seviyorum sizi takip etmeyi seviyorum a.s.hihoyyythihoyyyt

bende erkek faktörü nedeniyle hamiş kalamıyorum listeye bemide ekleyin ama ben göderdiğim mesajları okuyamıyorum bu konuyla ilgili yaşadıklarımı paylaşmak istedim ama mesaj nereye gitti anlamadım

tsk canim insallah benim bebis anne yakinda gelcem dedi bende keyifle bekliyorum kaydirigubbakcemile

bende erkek faktörü nedeniyle hamiş kalamıyorum listeye bemide ekleyin ama ben göderdiğim mesajları okuyamıyorum bu konuyla ilgili yaşadıklarımı paylaşmak istedim ama mesaj nereye gitti anlamadım

hosgeldin canim aramiza ben sana basta sunu soyleyim oncelikle esinin sperm sonucunu yazarmisin
ikincisi onumuzdeki adet tarihini
msjin geldi biz okuduk canim gecmis sayfaya don bak yoksa daha uzunmu yazdin da gelmedi pek gelmemezlik yapmiyor amaa.s.

asicimmmm bu topic sana kalmaz gülüm ben varken demirbaş eleman hehehehehkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yeteerrr canım hoşgeldin aramıza inşallah biran evvel eşinin değerleri ve sorunları düzelir hallolurda bebikine kavuşursun tatlım pembiş listemize oturursun

e demirbas nereye gittin hani ben cikiyim senin olacaksa diycektim ama gitmisin tuh nede heyecanlanmistin elchin gelde birakiyim sana kiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…