ya kızlar bişey sroucam ben bi siteye üye oldum ne üyelik adımı ne şifremi hatırlıyorum ikizanneleriyiz diye artık ben ikiz mikiz annesi, değilim habire haber geliyor her defasından tekrar yaşıyorum yaşadıklarımı napıcam silinemsi için
Nevrosky senin bu turk filmi tadindaki hamislik hikayelerini okuyunca hep gozlerim doluyo. Liste hic bitmesin istiyorum. Emegine saglik
şeniz şeniz şeniz inşallah çok yakında seni de orda görürüz tatlım. :saruboceq: :cüvcüv: Sen de bir filmin başrol oyuncusu olursun. şutarafagitti hihoyyyt kaydirigubbakcemile3
mrehaba bizde erkek faktörü nedeniyle çocuk sahibi olamıyoruz düşüncelerine yürekten katrılıyorum ben eşimle bu konuyu oturup konuştum kendini suçlu eksik hisetmemesi gerektiğini bunun tansiyon kalp böbrek rahatsızlığı gibi düşünmesi gerektiğini anlattım ayrıca aynı sornlar bende olsa sen ne yapardın diye sordum ve şimdi konuşmuyoruz ama çare arıyoruzKızlar bazılarımız sadece eşlerimizden kaynaklanan nedenlerle hamile kalamıyoruz. Onları çok seviyoruz. Onlar bu duruma çok üzülüyorlar. Bu başlığı açmakla onları yermek istemeyiz tabiki. Onları suçlu göstermek değil amacımız. Onlar bizim bebeklerimiz.
Burada böyle bir başlık açmamızın sebebi ; sadece erkek infertilitesi sebebiyle hamile kalamayan arkadaşları bir başlık altında toplamak. Ve burada bir bilgi paylaşımı içinde bulunmak. Zaman zaman hareket sayı ve morfoloji yükseltmek ile ilgili başlıklar açılıyor ama burada daha bir derli toplu bulunacağı düşüncesindeyim. Burada değerlerimizi , tedavilerimizi , bildiklerimizi , uyguladıklarımızı ve duyduklarımızı birbirimizle paylaşalım. Listemizi oluşturalım. İçimizden çıkacak hamişlere hepberaber sevinelim. Aramızdan şampiyonlar çıkaralım :hooray: Umut ışığımız olsun. :dance: Eşlerimizi bu konuda hiç kırmayalım bayanlar. İnanın onlar bu konuda çok hassas oluyorlar. :teselli: Sizlerinkiler de öyledir muhakkak. :1hug:
Mesela biz sebepsiz infertilite olarak biliyorduk. Yani öyle lanse edip 2 kez aşılama yapmışlardı. Ancak öğrendik ki morfoloji bozukluğu varmış. Alt sınır %4 ve bizim %2. Nasıl bozulduysa belki düzelir. Allahtan ümit kesilmez. Şu an direkt tüp bebeğe geçmeyi düşünmüyorum. Yani en azından biraz çabalamadan düşünmüyorum.
Aşağıdaki gibi ilistemizi hazırlarsak süper olur. Hepinizi öptüm kızlar a.s.
Nick---Adet tarihi---Sorun---Doğal ya da Yardımcı üreme tekniği (daha önceki durumlar)---Uygulanan kürler,kullanılan ilaçlar,Yöntemler
nevrosky---29 Haziran---Morfoloji---Doğal yoldan deniyoruz(2 aşılama başarısız)---Keçib.kürü,E vit.,Çinko,Selenyum,Sigarayı yeni bıraktı.
hoşbulduk cnmberay hosgeldin canim aramiza
amin cnm hayırlısı inşCanım ben 2 yıl 8 aylık evliyim. 1,5 yıl olacak istiyorum ama henüz olmadı. Allahım hayırlısını versin inşallah. :Saruboceq:
canlarım size iyi haber vermek isterdim ama korktuğum 0.100 çıktı karşıma...çok üzüldüm anlatamam.senağlamasenağlamasenağlamabu kadar ümitten sonra dedim gelir bebişim.ama oda inatçı çıktı. prolaktin hormonum yüksekmiş.adet söktürücü verdi..2-3 günde bi daha tahlil yaptıracam..:çok üzgünüm::çok üzgünüm:hepinize çok teşekür ederim..merak ettiniz,güzel dileklerde bulundunuz..nasipte yokmuş ne yapalım..bi dahaki aya işallah.geldim ağladım biraz şimdi biraz daha iyiyim...rabbim tez zamanda hepimize nasip etsin..:Saruboceq::Saruboceq::a015:
merhaba canlarım ben geldım..kaydirigubbakcemile3
nasılsınız?kaydirigubbakcemile5
oglen tam buraya bırseyler yazdım kk da sorun cıktı gonderemedım mesajı..
sızlere sunu soylemek ıstıyorum kı lutfen eslerınıze kecıboynuzu kürü uygulayın.
dut pekmezının de yararı oldugunu dusunuyorum arada bır dut pekmezıde yediriyordum esıme.
bılenler bılmeyenelere soylesın lutfen..
ALLAH ım kımsenın kucagını bos bırakmasın.:Saruboceq:
en kısa zamanda hepınızın guzel haberlerını alıcaz ınsallah..:Saruboceq:
sevgıler..:1hug:
bende erkek faktörü nedeniyle hamiş kalamıyorum listeye bemide ekleyin ama ben göderdiğim mesajları okuyamıyorum bu konuyla ilgili yaşadıklarımı paylaşmak istedim ama mesaj nereye gitti anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?