Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hepinize günaydin arkadaşlar...
Keyifler nasill benim ne iyi ne de kötü...........
Merhabalar hepinize,
Adetim bitti ve gitmeme sadece 5 gunum kaldi, biliyorum sansim cok az ama yine de tam gaz denemey devam. Hergun keci boynuzu suyu, keci boynuzu pekmezi, findik-ceviz, havuc suyu, bol domates ve bal veriyorum. Insallah gec yumurtlamam bu ay! Yarin istiridye de alicam, onda da cok Cinko var cunku. Bir de C vitamini diyorlardi, kivi de alayim. Baska birsey kaldi mi kizlar....? :)
Hepinize günaydin arkadaşlar...
Keyifler nasill benim ne iyi ne de kötü...........
günaydın canım ben iiyi sayılırım ama çok sıcak bunalıyorumkafamçokkarıştı
Herkese hayırlı cumalar olsun güzel arkadaşlarım Şeniz:1hug::asigim:a.s.
Ben gayet iyiyim teşekkürler canım,dün msn de karşılaşamadık,pc başında değildim deGünaydın canım. :1hug: Keyifler güzel. Sen nötr müsün? Kötü olmaktan da iyidir canım , boşver.. İnsanın her zaman keyfi yerinde olamıyor maalesef..
Canım günaydın. a.s. Sıcaklıkla hepimizin başı dertte valla. kafamçokkarıştı
Sağol canım benim Şeniz Nasılsın bakalım?
senağlamasinirden ve üzüntüden ellerim titriyor çok kötüyüm ya senağlamasenağlamasenağlama3. aşılamada tutmadı.allahım çok kötütyüm ya umudumu kaybetmeye başladım offfffff allahın ne zormuş böyle adet olmayayım diye okudugum duaların saysını unuttum:a015: kaç günlerdir yine olmadı adet oldum igneden 15 gün sonra tam hesapladıgım gün.allahım yardım et artık.senağlamasenağlama
senağlamasinirden ve üzüntüden ellerim titriyor çok kötüyüm ya senağlamasenağlamasenağlama3. aşılamada tutmadı.allahım çok kötütyüm ya umudumu kaybetmeye başladım offfffff allahın ne zormuş böyle adet olmayayım diye okudugum duaların saysını unuttum:a015: kaç günlerdir yine olmadı adet oldum igneden 15 gün sonra tam hesapladıgım gün.allahım yardım et artık.senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
senağlamasinirden ve üzüntüden ellerim titriyor çok kötüyüm ya senağlamasenağlama. 3. aşılamada tutmadı.allahım çok kötütyüm ya umudumu kaybetmeye başladım offfffff allahın ne zormuş böyle adet olmayayım diye okudugum duaların saysını unuttum:a015: kaç günlerdir yine olmadı adet oldum igneden 15 gün sonra tam hesapladıgım gün.allahım yardım et artık.senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
kızlar size teşşekkür ederim bilgisi olan varsa sgk ile anlaşması olan özel hastanenin yaptıgı aşılamayı tüp bebek raporu çıkarırken kabul ediyorlar mı.bide 3 yıllık evlilik şartmı
kızlar size teşşekkür ederim bilgisi olan varsa sgk ile anlaşması olan özel hastanenin yaptıgı aşılamayı tüp bebek raporu çıkarırken kabul ediyorlar mı.bide 3 yıllık evlilik şartmı
Bu arada raporlar artık 1 aylıkmış:çok üzgünüm:
Canım bir aylık derken. İlki Allah göstermesin başarısız olsa ikincisi için tekrar mı çıkartacağız??? :uhm:
önce merkezle görüşüp sonra rapor almak gerekiyormuş..zaten her denemede en az 3-4 ay ara vermek gerekiyormuş...
evet tekrar çıkartmak zorundayız..1 hafta 10 gün sürüyormuş rapor almak..Şu an Ankara Güven hastanesini düşünüyor gibiyim..gazi tıptan çıkartıyorlarmış raporları..herhangi bir hastaneden olan tetkikleri kabul ediyorlarmış..iki foto,nüfus cüzdanı vukuatlı,sağlık karnesi,tüm evraklar..vs vs...onlar hallediyorlarmış..