- 21 Ocak 2008
- 6.391
- 3.601
- 373
http://www.kadinlarkulubu.com/psikopat-kedi-hilmi-ve-komik-bir-ask-hikayesi-t213839/index.html
sabah sabah iyi gelecektir bu :jeyyar: sonunu ben buldum :icecream:
Nevroski cim beni de alırmısınız listeye, şimdilik tedavi yok, dengeli beslenme ile Ocak ayına kadar deneyip olmazsa eşim ameliyat olacak. Gerçi eşim herhalükarda ameliyat olacak ama o zamana kadar türkiyeye gidemeyeceğimiz için mecburen bekleyeceğiz. Beklenmeyen regl tarihim 27 ekim. Bakalım artık hepimizin hakkında hayırlısııı..
Ayrıca demin bir programda izledim camkemik hastalığı olan, boyu 52 cm olan bir kadının normal yoldan iki tane bebeği olmuş!! Allah ım sen nelere kadirsin, bizlere de hayırlısıyla bu duyguyu tattırır inşallaaaahhh!!
vestacım sağolasın, smsh aynen deli etti sabah bile aslında donup kalmıştı sayfa ama şimdi girince gördümki yazdıklarımyayınlanmış ,allahtan dıptıs moralimizi düzeltti bu kedi süper ya
tünaydın a.s.tünaydın kızlar.nasılsınız.YOKMU
YENİ BİR HAMİŞ HABERİ ALIŞTIK HERGÜN BİTANE.işallah güzel haberler alırız yine.
http://www.kadinlarkulubu.com/psikopat-kedi-hilmi-ve-komik-bir-ask-hikayesi-t213839/index.html
sabah sabah iyi gelecektir bu :jeyyar: sonunu ben buldum :icecream:
günaydıııınn,
dün akşam gelemedim, olympossun sonucunu merak ediyordum.Hemen heyecanla sayfaları geçtim veeeeeeeeeeeee muhteşem bir haber.Tebrik ederim canım, çok sevindim.Allah sağlıklı bir hamilelik geçirip,bebişine kavuşmanı nasip etsin.Harika bir anne olucaksın.Bir kez de sen umut oldun bizlere, teşekkürler.
günaydııııın ... çok alıştık artık hamiş haberlerine inşallah bugünde gelir güzel haberler.... hepinizi öpüyorum...
günaydın kızlar
site nin izin verdiği sürece gelebiliyoruz artık
karın ağrısından uyuyamadım bende yaa
herkese hayırlı pazarlara.s.
günaydın kızlar nasılsınız ben iyyiim sağolsun DıptısDıptıs arkadaşımız sabah sabah iyi güldürdü kaydirigubbakcemile3 hepinizi öpüyorum a.s. biraz işim var ara sıra uğrarım ben
günaydın kızlar hepinize evet dıptıscımın sayesinde güne ii bi başalngıç yaptık hehe
tünaydın kızlar.nasılsınız.YOKMU
YENİ BİR HAMİŞ HABERİ ALIŞTIK HERGÜN BİTANE.işallah güzel haberler alırız yine.
OLYMPOSSSSSSSSSS canım tebrikler. ne güzel bi haber yaaaaaa
her girdiğim de güzel bi haber alıyorum. yeni bi umut filizleniyor içimde. demek ki yaptığımız duaları ne kadar içten yapmışız rabbim de kabul etmiş.
olymposss canım inşallah sağlıcakla bebişinize kavuşursunuz. eşini de tebrik ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?