Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nevrosky cim heryere eklemişsin beni saol cicim ya çok saol böle ismimi biyerlerde ii insanlarla beraber görünce mutlu oluyommm vallahiiii
süper yyaaa çok sevindim olymposs tebrik ediyorum Rabbim hayırlı etsiin...ramazan patlaması yeni yaşanıyor inş. daim olur..
Ne demek canım benim. İnşallah hamiş kalırsın da ; sizin küçük listenzide senin için güzel şeyler yazabilirim. Şeniz
Evettttt.. 12.000. mesaj sahibi umutlu99 ; neler hissediyorsunuz şu an. Çok ahenkli bir mesaja imza attınız. kaydirigubbakcemile3
öle valla sizin listenizin yanında ne güzel ne ayrıntılı ne ilgili ne hassas liste o öle valla helal olsun sizeee ne güzel bi aile olmuşsunuz bende geldim çok sevindimmm
allah hayırlısıyla hepimizi en kısa zamanda güldürür anna olmayı nasip eder inşallahhh
slm arkadaşlar slm nevrosky cım nasılsınız bakalım. şu siteye tama adam akıllı giremiyorum donuyo kalıyo.kaç saattir uğraşıyorum ancak girebildi.
WALLA CANIMM ÇOOKK ŞAŞIRDIM İSTESEM TUTTURAMAZDIM
İNŞALLAH BUNDAN SONRA 12000 DEĞİLDE HEP ONİKİDEN VURURUM kaydirigubbakcemile3
EEE BİR KUTLAMAYI DA HAKKETTİM DEĞİLMİ :teytey:hihoyyyt
Merhaba canımmmm. İyiyiz çok şükür. Halaylar çekiyorduk. Ama sen girmekte baya zorlanıyorsun. Halaylara da yetişemedin. Şeniz
ya kızlar size birşey sormak istiyorum.benim bugün ovulasyon günümdü.çamaşıra birkaçdamla kahvemsi gibi kırmızımsı lekelenme olmuş nedir acaba sebebi bilen varmı.msi
merhaba canım benim dr um çatlama yumurtada bi kanama yapar dedi kimi zaman bu dışarı atılabilir böle bişey olursa korkma dedi hatta benim 2nci ayda yumurta kendini tamir etmeye çalışıyodu bu bile oolabilirmiş neyseki başaramadı ama tutmadıda hehe işte böle