Selam kızlarr herkeze iyi akşamlarr ben anca yeni gelidmm.Kötüyüm mahvettı benı bu grip tad ve koku duyumu tamamen kaybettim sankimmm,gözlerim kapanıyorr Hapşuuu ballll hasta oldu balda şifa vermiyorr artık :roflol::roflol:2 gündür kudurdum topikte başıma gelcek vardı :roflol:
Selam kızlarr herkeze iyi akşamlarr ben anca yeni gelidmm.Kötüyüm mahvettı benı bu grip tad ve koku duyumu tamamen kaybettim sankimmm,gözlerim kapanıyorr Hapşuuu ballll hasta oldu balda şifa vermiyorr artık :roflol::roflol:2 gündür kudurdum topikte başıma gelcek vardı :roflol:
Canım hoşgeldinnnn. :1hug: a.s. :asigim: Nerelerdesin güzelim , çok özledik seni. Linç edilecektin de zor tuttum halkı. kaydirigubbakcemile3 Neyse kavuştuk , artık ayrılmayalım , olur mu? :1rolleyes:
geçmiş olsun eskiden grip ıhlamurla geçerdi şimdi antibiyotik içmeden düşmüyo insanın yakasından hatalıklarda bir garipleşti
çok geçmiş olsun canım kısa zaman da iyileşirsin inşallah
Kızlar artık yoklama saatleri sabah 06:00 gece 00:00 arası. Gece 12'den sonra çok kişi kalmıyor. Prime time'ı baz alıyoruz. lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü
Kızlar artık yoklama saatleri sabah 06:00 gece 00:00 arası. Gece 12'den sonra çok kişi kalmıyor. Prime time'ı baz alıyoruz. lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü
aaa 16. hamisimiz olmus naren1981 seni cok tebrik ediyorum...
Kizlar kusura bakmayin, unutmadim sizi arada takip etmeye calisiyorum ama hiziniza yetisilmiyor sayfalar katlaniyor...
Ah balımmm ahhhhhhh , nazar değdi diyorum ben sana. :teselli:Çok kötü olduğun belli. Yoksa buralarda kaç tur atmıştın bu saate kadar. Sesin soluğun çıkmıyor. Kıyamam ben sana. Yat , uzan , dinlen. Eşine de söyle sana güzel baksın. Tez zamanda iyileştirsin de aramıza dön. Seni seviyoruzzzzzzzzzzzz. Öperim ben sen , gel bana da bulaştır. Canım arkadaşım benimmmmmmm. :asigim: Şeniz Şeniz
manyahsın dicem olmayacak
evet evet manyahsın :lepi:
amaniiiinnn yoklamadan kaldim ben o zaman
hocam 5 dk geciktimmm
İyi geceler canım , hoşgeldin. :1hug: İyiyim canım , çok şükür ; sen nasılsın? a.s.
Nevrommm canumm sesler gitti sesümü duyuramıyomm :) yakında düzelicem inşallah. :çok üzgünüm:
İlk defa pc açmak istemedim bu akşam anla yani :)Aklım sizdeydi ama hep ne yazıyor kızlar ,nasıl haberler var diye içim içimi yedim.
Eşim garibim üzüldü beni görünce hehe :)Çalışma var ya bu hafta ceviz,baden,fındık,incir,macun,muz ,lokum almış .Dedüm bak bu hafta hepsinden yiceksin bak karışmam dedim.Sözümü geçirebildim :):roflol:
Canım arkadaşımı öpüyorumm ÇOK seviyorumm bize umut veren,pozitif düşünen iyi kalpli arkadaşım öpüyorum senii:jeyyar:
Allaha emanet olun kızlarrrr ben çıkıyorum şimdi Allah rahatlık versinnnn
:roflol::roflol:ziyaretçi defterimdeki profil resmime bkım mannaq bişey :roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?