ÇOK SAĞOL NEVROSKY CANIM YA .ÇOK MUTLUYUM ÇOK GÜZEL BİR DUYGU.inşallah en kısa zamanda sizlerde teker teker hamile kalısınız bunu o kadra çok istiyorum ki.bundan sonra kendim için sağlıklı bir hamilelik.sizler içinde en kısa zamanda testlerde pozitifi görebilmeniz için dua edeceğim.çok mutluyum.Allahı'ım en kısa zaman da sizede bu günü nasiop etsin arkadaşlar.
Sabırsız canım mesajını aldım çok sağolasınn canım benim sende aynı şekilde çok neşeli ve sıcak kanlısınnn .özel msj ve ziyeretçi msj kapalı burdan yazamıcam adımı :roflol::roflol:
Arkadaşlar ben geldim sonucu aldim.hamileyim canlarim .sonuç 610,65 .geçen ay bu değer 0,05 ti.çok mutluyum.allah'im hayirlisini versin hayirlisi ile sorun olmaz inşallah.allahi2im şükürler olsun hiç aklima gelmemişti bu ay hamile olcağim.allah2im hepinize nasip kismet eder inşallah.
Slm kıslar BTRKLC den bi haber varmı 3,5 ta alıcaktı sonuçları fırsatını buldumda müjde alıyım daha rahat çalışıyım dedim.kaydirigubbakcemile2
17.hamişşşş benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
dermişimmmmmmmmmmmm
[Kıslar ya ben yine giremiyorum offfffffffff offffffffffffffff bana bi gıcığımı var sitenin ne ilk sayfadan başka bi yere kımıldıyamıyorum.klava:
17.hamişşşş benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
dermişimmmmmmmmmmmm
[Kıslar ya ben yine giremiyorum offfffffffff offffffffffffffff bana bi gıcığımı var sitenin ne ilk sayfadan başka bi yere kımıldıyamıyorum.klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?