canımm teblerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :teytey: :teytey: :teytey:Arkadaşlar ben geldim sonucu aldim.hamileyim canlarim .sonuç 610,65 .geçen ay bu değer 0,05 ti.çok mutluyum.allah'im hayirlisini versin hayirlisi ile sorun olmaz inşallah.allahi2im şükürler olsun hiç aklima gelmemişti bu ay hamile olcağim.allah2im hepinize nasip kismet eder inşallah.
Arkadaşlar ben geldim sonucu aldim.hamileyim canlarim .sonuç 610,65 .geçen ay bu değer 0,05 ti.çok mutluyum.allah'im hayirlisini versin hayirlisi ile sorun olmaz inşallah.allahi2im şükürler olsun hiç aklima gelmemişti bu ay hamile olcağim.allah2im hepinize nasip kismet eder inşallah.
Canımm benimmm çok sevindim harika bir haberrrr bu Tebriklerrrr RABBİM SAĞLICAKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAHHH .Sağlıklı bir şekilde hamişliğin geçer ve meleğini kollarına alırsınnnn inşallahh.DARISI BAŞIMIZAA ALLAHIM İNŞALLAHH]Arkadaşlar ben geldim sonucu aldim.hamileyim canlarim .sonuç 610,65 .geçen ay bu değer 0,05 ti.çok mutluyum.allah'im hayirlisini versin hayirlisi ile sorun olmaz inşallah.allahi2im şükürler olsun hiç aklima gelmemişti bu ay hamile olcağim.allah2im hepinize nasip kismet eder inşallah.
Arkadaşlar ben geldim sonucu aldim.hamileyim canlarim .sonuç 610,65 .geçen ay bu değer 0,05 ti.çok mutluyum.allah'im hayirlisini versin hayirlisi ile sorun olmaz inşallah.allahi2im şükürler olsun hiç aklima gelmemişti bu ay hamile olcağim.allah2im hepinize nasip kismet eder inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?