yarin kan testi yaptirmayi düsünüyoruz ama pazartesiyi de bekleyebilirim. Cok saskinim. Internetten pozitif sekillerine baktim silik olanla ayni.bakalim hayirlisi. Belki rabbim cektigimiz sikintilara mukafat vermistir. Bu arada esim 2 petek bal yedi
arkadaslar merhaba. Bayagidir yazamadim sizlere Esimle ilgileniyorum.
Bugun idrarda gebelik testi yaptim ve ikinci cizgi gorunuyor silik olarak. Negatifte hic gozukmezmi 2.cizgi
slm kizlar nasilsiniz ben iyiyim allaha sukur hastaneye gidip geliyorum her gun pek firsat bulamiyorum girmeye kizlarim da iyiler allaha sukur daha hastanede ne kadar kalicaklar belli degil
allahim ozleme sabir versin kizinada guc versin insallah saglikla evlerine gelmeyi nasip etsin
Bugun idrarda gebelik testi yaptim ve ikinci cizgi gorunuyor silik olarak. Negatifte hic gozukmezmi 2.cizgi
tüp bebek merkezi olan hastanede test daha iyi olur...arkadaşlar merhaba
eşim tekrar sperm testi yaptırcak
biz daha evvel özel bir laboratuarda yaptırmıştık
size sorum acaba devlet hastanesi yada özel laboratuar
yada tüp bebek merkezi hangisine gitmemizi tavsiye edersiniz
ben genelde tüp bebek merkezinde yapılan testlerin daha doğru olduğunu duyuyorum
ne dersiniz?
slm kızlar nesrın canım inşşşşşşşşş hamılesındır :Saruboceq:
fadık canım yarın sabah gıtem dr bu ay kullanmıycam ovulasyon testını mıde için mg yuksek ılaçlar kullanıyorum yarında bobrkler için ilaç verırlerse tamammım yanı neyse hayırlısı olsunopuyorumnanaktan
slm kizlar nasilsiniz ben iyiyim allaha sukur hastaneye gidip geliyorum her gun pek firsat bulamiyorum girmeye kizlarim da iyiler allaha sukur daha hastanede ne kadar kalicaklar belli degil
allahim ozleme sabir versin kizinada guc versin insallah saglikla evlerine gelmeyi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?