Nevrocum en son kim hamile? Benim bildiğim 14. menzil gülüydü. Bi tane daha mı eklendi. Bugün pek takip edemedim.İşlerim yoğundu da.
kızlar hamileyim.sonuç 1830 çıktı.akşama görüşürüz
kızlar işyerindeyim fazla yazamıyorum.hepinizden allah razı olsun.benim hikayemi okursanız ben bu ay son şansımdı.allahım çok büyük .mübarek ayda o kadar çok dua ettimki dualarımı kabul etti.hepiniz için çok dua ediyordum etmeyede devam edceğim.akşam ayrıntılı yazarım.öpüyorum hepinizi...allaha dua edin sürekli.illaki duyuyor dualarımızı.uygun zamanı bekliyor sadece....
Bi başkasının hamiş haberine nasıl seviniyoruz ne kadar güzel bi topik burası iyiki bulmuşum kendi derdimizi unutup bi hamiş haberi aldıkmı kendimiz hamiş kalmış gibi seviniyoruz bu ne kadar güzel bi olay sizin kadar kalbi temiz arkadaşlarım olduğu için çok mutluyum hiç birimizin içinde fesatlık yok oysa çevrem fesat insanlarla dolu:
Sizlerle olmak çok güzel kıslar.Şeniz
kızlar hamileyim.sonuç 1830 çıktı.akşama görüşürüz
Nevrocum canım ben yarınki yoklamada bulunamıycam mazeretimide hemen bildiriyimde kısma bana. Yarın kardeşim ameliyat olucak kıl dönmesinden onun yanında olucam.
Dualarınızı bizden esirgemeyin kıslar çok korkuyorum ona bişey olmasından tek kardeşim gerçi çiftde olsa bişey değişmez ama tek olunca kıyamıyorum çocuğum gibi o benim.
Yarın dualarınıza çok ihtiyacımız olucak Allahın izniyle inşallah iyi geçer ameliyatımız:Saruboceq:
Ya cahilliğimi af buyurun. Ama sonuç 1830 demişsin ya. Bu sayıyı nasıl biliyosun? Ve bunun yüksek olması mı iyi? Bu arada çoookkk tebrik ederim.Darısı başımıza.
ya cahilliğimi af buyurun. Ama sonuç 1830 demişsin ya. Bu sayıyı nasıl biliyosun? Ve bunun yüksek olması mı iyi? Bu arada çoookkk tebrik ederim.darısı başımıza.
aymes şimdiden geçmş olsun,Allah yardımcınız olsun canım :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?