Canım biraz önce listeleri yayına verirken baktım tarihi geçmiş arkadaşlar var. Çoğu Pazartesi günü gelecekti. Ben biliyordum. Tatilde oldukları için yoklardı. Ama dedim Menzil Gülü buralardadır. şimdi ben bu listeyi yayınlarım o da ben hamişim der mi dedim içimden. Ve gerçekmiş. Hamileymişsin. Bir anda içime öyle doğdu bitanem. Allaha şükürler olsun hamilesin birtanem. :hooray: Ne güzel bir haber bu. Bayramlarımız hiç bitmiyor çok şükür. Bayram sonra patlama yaşayacağız demiştim. Ve ilk patlama senden geldi canım benim. :dance: İnşallah sorunsuz bir şekilde ilerler herşey. Allahım sağlıkla kucağına almayı da nasip eder inşallah. :Saruboceq: Daha dün vitaminlerden konuşuyorduk. Araştırmalar yapıyordun. Meğer hamişmişsin tatlım. Allahım çok büyük. Değerler kötü çıkmasına rağmen nasıl da gösterdi mucizesini , nasıl da verdi meleğini. hihoyyyt Seni de eşini de çok çok tebrik ediyorum bitanem. Çok mutluyum valla. :dance: Allahım inşallah daha çok hamiş haberleri alırız. Allahım seni ve bebeğini korusun. :Saruboceq: Sevinçtenağlıyorum artık.
Hamişlerimize nazar değmesin. Allahım bizlere gönderiyor meleklerimizi. Şükürler olsun. senağlama senağlama senağlama
Canimsin. Rabbim bizlere harcadigin bu enerjinin, bizlere verdigin bu pozitifligin yuzu suyu hurmetine senide guldursun canim benim. Allah razi olsun!!!