Canım maşallah sayı ve morfoloji çok güzel.Yeni spermiogramda tekrar paylaşırsın bizlerle. Ben verdiğin bilgilere göre birazdan listemize eklerim seni. İnşallah daha da iyi olmuştur değerler ve tedaviye gerek kalmadan hamiş kalırsın. İnşallah zamanı gelmiştir artık. a.s.
Canım bu arada eşin sigara kullanıyor mu?
slm kızlar nasılsınız bakıyorumda ne güzel sohbetler ediyosunuz kıskandım valla
bayramın iki günü çalışıp bugünde izinli olunca aldım kocişi gezdim akşama kadar geçikmiş bayramlıklarımı aldım kaydirigubbakcemile3
nevrosky canım eşim renkli ultrosan çektirdi çeken uzman ne var ne yok dedi varikosel dr bayram iznine gitmiş görüşemedik yani anlamadım bu işleri anlıcan bıraktım bi üç dört ay deneyelim bakalım hayırlısı
önceki sayfaları okudum da nerocum maşallahsana nasıl bu kadar pozitif oluyosun bizede söyle formülünü ne oluuurrrr bazen o kadar çok istiyorum ki bebe olsun diye o zamanlar eşimle bile konuşasım gelmiyo kafayı sıyırmaya az kaldı galiba-tatlicadiarzu-
ah canım inşallah birazda olsa düzelmiştir bakalım görecez.a.s...eşim eskiden bayağı sigara içiyodu ama şimdi günde yaklaşık 3 tane kadar içiyo...bayağı azalttı yani..tamamen kesinlikle kesmez hiç sanmıyorum..
canlarım ben geldimmm.eski mesajlara baktım şimdi.herkesin mesajını 2-3 kere okudum.çok duygulandım.senağlamao kadar güzel seyler yazmıs o kadar güzel dileklerde bulunmussunuz kı ne kadar tesekkür etsem azdır.Şenizsizlerden aldıgım manevi güç bana moral verdi ve bebişim ,bayram sekerim ,bu ay geldi.:teytey:
allah herkese tez zamanda nasip etsin.her zaman dualarımda olacaksınız.hepinizi kucaklıyorummŞeniz
iyi geceler arkadaşlar bayramınız kutlu olsun a.s.
İyi geceler canım. :1hug: Bayram bitmeden karşılaştık seninle. Senin de bayramın mübarek olsun bitanemmmmm. a.s. Nerelerdesin sen? Hastalandıktan sonra kayboldunnnn. :uhm:
şimdi bu ay neler yaptım farklı olarak onları anlatayım ...bunların mı yararı oldu bilmiyorum...1,5 aydır eşime bal,tarcın,keçiboynuzu tozu,dut pekmezi karıstırıp her aksam yedirdim (kendi kafamdan uydurdum bu tarifi bir yerlerden okuyup uygulamadım).kendim de yatmadan önce 1-2 kasık yıyordum zorla.eşim selenyum ve e vitamini kullandı bu ay.sigarayı da bırakmıstı.çalısmalardan sonra kesinlikle kalkmadım.sabaha kadar bekledim.sabah banyomu yaptım.(gerçi bu her ay uyguladıgım bırseydı).birde gecen ay hayatımda ilk kez 3 gün önce adet oldum.
ya canım ben bayramdan dört gün önce il dışına çıktım eşimin ailesine gittik dün geldim sayfaları karıştırdım baktım beni merak eden olmamış halbuki burda olsam muhakkak girerdim
Canım tatil girdi , bayram geldi. Herkes bir yerlere gitti. Baya eksik vardı. Anca toplanmaya başladı herkes. Ama daha bugün arkadaşlar seni andılar :1hug: Unuturmuyuz seni hiç canım benim. a.s.
nevroskycim evet canım dediğin gibi bunlar vesile.rabbim zamanını belirlemiş.gönderdi melegımı.çok sagol canım.aminnn... insallah saglıklı bir sekilde kucagıma alırım bebeğimi.allah herkese de nasip etsin
bu arada ben yokken maşallahiki hamişimiz daha olmuş tebrik ederim allah inşallah doğurup kucağınıza almayıda nasip eder :Saruboceq:
canım bende sizi sevdiğim için sitem ettim insan sevdiğine sitem edermiş canlarım ben şimdi çıkmak zorundayım abim gelmiş adamı içerde bırakıp size bakmaya geldim hepinizi öpüyorum sonra bol bol görüşürüz Şeniz
balımmmm aramızda yoksun su anda ama seni de unutmadım canım.çok tesekkür ederim iyi dileklerin için.insallah sen de tez zamanda hamiş haberini verirsin.kocamannnn öptüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?