fatoscum gec oldu bunlarda benden sanaa.s.a.s.a.s.a.s. ayrıca senle karsılasamadık hıc.canım gecmıs olsun.bızı korkuttun valla.allh ne dıyeyım sana...benım yengemde yurt dısında o da ole kelımeler yok ondada hala onuda anlaıyamıyorum:roflol::roflol::roflol:
ulan demekki bitek benim kocada iş yok dur ben ona bir hafta ambargo koyyumda görsün o çiçek getirmemeyi:dilcikar::dilcikar:
hoşgeldin asicimm valla benim çenem bir açılırsa varya kapanmaz hee ona göre uyarayım yani
asicim74 bende bayram boyunca gırdım.baktım kımse yok.işlerde olunca.hemen yazılanları okuyup cıkıyodum tek sen vardın.buralarda.senı okudum .yalnız basına takılmıstın.artık buralardayız.tatıldekılerde gelsın bak o zamn.bıde balımız gelsınnnnnn...balım goruyordur belkıde bızı..nevroda vardı...tabıkı bayramda..ayıp etmeyım.ama sankı bugunlerde o da cok mu uyuyor neee aksamları uykuya gecıyor erkenden...nevro cok yoruluyor dınlensınnn.. ama demı bızım ıcın emek harcıyor.tek etk ılgılenıyor hepımızle..buda senın ıcın nevroooooa.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
tşkr ederim ben geçen sene temmuz ayında evlendim önce çocuk istemedim 1 yıl 1 yıldan sonra istedim istediğim 2.ayda hamile kalmışım eylülün 5.de adet görmem gerekiyodu görmedim hamileyim diye sevindim sonra ayın 10 unda şiddetli ağrıyla birlikte kanamam oldu dr gittim ultrasonla baktı bebek yok ama kan tahlili dedi tahlilde hamile çıktım tekrar muayene bu sefer alttan ultrason yine bebek yok ddr düşük olabilir dış gebelik olabilir veya bebek olabilir dedi tani bişey anlamadı 2 kerekan tahlili ve yine 2 kere muayene etmesine rağmen bu arda ağrılarım ve kanamam devam ediyo yine başkara dr gittim o da diğer dr dediği doğru istersen senşi bende muayene edeyim dedi düşünün istersen diyo ben sanki dr un hatırını sormaya gittim neyse istememem dedim ve başka dr gittim o da muhtemelen hamilesin üstüne görüyosun dedi 2 gün sonra gel kan tahlili yapalım dedi bu arada bu dr ların 2 tanesi özel bir akşam otururken kanamam çoğaldı o kadar çoktu ki ödüm patladı başım dönmeye başladı hemen başka özel bir dr gittik o da muayene etti düşük dedi ben 10 gün uğraştıktan sonra düşük yaptığımı öğrendim 2 gün sonra kontrole gel dedi gittim kanamam çok enfeksiyon kapmayım diye ilaç verdi oda beni nerdeyse öldürcekti
fatoşcum benim eşim yazları çay bahçesi işletiyor ve heryer güllerle çiçeklerle dolu nişanlıyken getiriyordu ama şimdi yok anacım yokkkk söyle dur ben söyleyip ben dinliyorum:1shok::1shok:
ya kizlar neoluyor bensiz haaaaaaaa biri baskan biri yardimci nobetci felan nevro canim ben neolcam yafu kuffferriim ama ben
he kizlar benim esimde dun cicek getirmisss sagolsun bos birakmaz
ulan demekki bitek benim kocada iş yok dur ben ona bir hafta ambargo koyyumda görsün o çiçek getirmemeyi:dilcikar::dilcikar:
Ben seni şey yapıcaktım asicimmmm şeyyyyyyyyy. Neyyyyyyyyyy :uhm: Zaten daha seçimler son bulmadı. Arkadaşlar da aday oluyorlar kendi hallerinde. :roflol: lülülülülülü
asicim74 bende bayram boyunca gırdım.baktım kımse yok.işlerde olunca.hemen yazılanları okuyup cıkıyodum tek sen vardın.buralarda.senı okudum .yalnız basına takılmıstın.artık buralardayız.tatıldekılerde gelsın bak o zamn.bıde balımız gelsınnnnnn...balım goruyordur belkıde bızı..nevroda vardı...tabıkı bayramda..ayıp etmeyım.ama sankı bugunlerde o da cok mu uyuyor neee aksamları uykuya gecıyor erkenden...nevro cok yoruluyor dınlensınnn.. ama demı bızım ıcın emek harcıyor.tek etk ılgılenıyor hepımızle..buda senın ıcın nevroooooa.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?