Canım sağolasın iyi olmaya çalışıyoruz. Morfoloji spermin yapı ve şekli anlamında. Dölleme kabiliyeti morfolojiyle çok alakalı. Sizin kaç çıktı? Yok mu spermiogramınızda morfoloji ile igili değer? :uhm:
sevcancım üzülme ya nolurr herşeyin var çaresi ne düşük sonuçlarla hamile kalan arkadaşlarımız var umdnu hiç kaybetme elbetteki bizlerde anne olacağız canım sadece zamenı var demekki
Yaaaaaaa ama çok düşükmüş bizimkisi. :çok üzgünüm:Ben bilmiyodum % 2'nin morfoloji olduğunu. Çok üzüldüm şimdi yaa. Bu sayının normali kaç olması gerekiyo.Bide keçiboynuzu pekmezi bunu yükseltir mi canım ya?:Saruboceq:
Hayır ya hiç öyle birşey yok direk morfoloji diyemi yazıyo acaba başka adı varmı?bizde sadece hacim 2.5 görünüm gri vizkosite 20 reaksiyon kalevi spermozit 6 milyon toplam spermozit 15 mily hareketli spermozit %50 lökosit 3 mily yazan değerler var.Biz sperm tahlili sadece bu şekilde oluyo sanıyoduk,daha detaylıları olduğunu bilmiyoduk.:1no2:
Nevrosky ben bugün hastalandım. 1-2 gün geçmişti. Sevinmiştim gelmiycek diye ama geldi.
Canım öyle morali bozmak yok. Biz sana söyledik ki bilesin. Ona göre önlemini alasın. İnan bizim de %2 olduğunu kendimiz öğrendik. Sigara içiyorsa bıraksın canım ya da azaltsın. Biz 3 ay keçiboynuzu kürü ve vitamin mineral kullandık. Hala morfolojimiz %2. Bekliyoruz. Doktor ancak düzelmeye başlar dedi. Sigara içmesin dedi. Bilemiyorum artık. Klomen verdi ama o sayı için kullanılıyor. Biz de kullanmadık onu. Ultra mega gold ve l-arjinin diye bişiler buldum onları kullanmaya başladı eşim. Bunlardan ümitliyim. Bakalım artık. Ama ümitsizliğe kapılmak yok. %1 - %3 morfoloji ile hamile kalan arkadaşlarımız var.Onlar bizim ümitlerimizi yeşertiyor. Allahım bizlere de mucizesini gösterecektir. :Saruboceq:
benim arkadaş hamile ( bu arada daha yeni evlendi adet tarihlerimiz aynıydı 7 temmuz ben adet oldum o olmadı duyunca kendim için çok üzüldüm.oldumu hemen oluyor.)neyse o medikale gitti murat aslan doç.miş bu arada çok güzel ilgileniyor dedi.tahlil falan yaptırmış bir sürü güzel araştırıyor dedi.neyse şimdi 7 ekimi bekleyeceğim.belki benim bebişte kendilinden gelir.eğer adet olursam 3 tene doktor var murat aslan ,jale hanım birde op.dr cenk aşkalli bir tanıdık ona gidiyormuş çok memnun.verdiğin bililer için teşekkürler.CANIM JALE HANIM GERÇEKTEN ÇOK BAŞARILI BİR JİNEKOLOG.
SPERM YIKAMA DA 300 YTL NİN İÇİNDE...
MEDİKAL PARK FİYAT OLARAK DAHA UYGUN.SSK İLE DE ANLAŞMALI DOĞUM FALAN ÇOK UYGUNA GELİYOR..
AMA ARTIK İNSANIN GÖZÜ PARAYIDA GÖRMÜYOR.
BENİM TAVSİYEM ELBETTEKİ JALE HANIM OLACAK.AMA MURAT ERDEMİR VAR BAHAR HASTANESİ JİNEMED TE ONU DA ÇOK TAVSİYE EDERİM..ÇOK UZMAN BİRİ.
MEDİKAL PARK DÜŞÜNÜRSENDE ORDA DR.AHMET VAR ONU TAVSİYE EDERİM...
İNŞALLAH HAYIRLISI OLUR:1hug:
benim arkadaş hamile ( bu arada daha yeni evlendi adet tarihlerimiz aynıydı 7 temmuz ben adet oldum o olmadı duyunca kendim için çok üzüldüm.oldumu hemen oluyor.)neyse o medikale gitti murat aslan doç.miş bu arada çok güzel ilgileniyor dedi.tahlil falan yaptırmış bir sürü güzel araştırıyor dedi.neyse şimdi 7 ekimi bekleyeceğim.belki benim bebişte kendilinden gelir.eğer adet olursam 3 tene doktor var murat aslan ,jale hanım birde op.dr cenk aşkalli bir tanıdık ona gidiyormuş çok memnun.verdiğin bililer için teşekkürler.
Canım biraz rahatladım şimdi.Senin yazdıkların insanı rahatlatıyo gerçekten.Eşim önceden çok sigara içerdi.Günde 1 paketten fazla.Ama çocuk istemeye başladıktan sonra bıraktı.1 yıldır ağzına sürmedi.Sizin sperm sayısı kaç?Bizim hem sayı düşük, hem morfoloji. Bu şekilde normal olmaz gibi geliyo bana.Eşim bayramdan sonra doktora gidicek.Belki varikosel olabilir diye düşünüyorum ben.Senin o bulduğun ilaçları doktor mu verdi yoksa kendin mi duydun.Bende araştırıcam şimdi bi.Desteğin için çok sağol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?