Canım iyi olmaya çalışıyorum. Üzücü haberlerimiz var ama kendimi toparlarım herhalde ilerleyen saatlerde. Dünden beri salak gibiyim. -tatlicadiarzu-
Canım dün 7. gündü , çok az da olsa leke geliyordu yüzden kalkınmadım. Bu gece yapacağım Allahın izniyle.
4444'ü de Kadir Gecesi'ne bıraktım. Cuma gecesi yapacağım onun dua ve bağışlamasını. :Saruboceq:
Allahım inşallah kabul eder. Meleklerimizi bize gönderir hayırlısı ile. :Saruboceq: :CüvCüv: :ecrin_bebek:
Bayramdan sonra yine 4444 için özel mesajlarda toplanırız. yerimseniben
herkeze kocamannn günaydın...
akşam yumurta takibim vardı.tam 5 tane 16 mm civarı yumurtam oluşmuş.çok sevindim ve çok şaşırdım..klomene göre büyük başarı.genelde gonal f iğnelerle ancak bu kadar yumoş elde ediliyor...bu akşam tekrar kontrole gideceğiz.ve muhtemelen bu akşam çatlarma iğnemi olacağım...
cumartesi sabahı da erkenden aşılamam olacak nasipse...birden bire aşılamaya karar verdik umarım hayırlısı olur..
benim için dua edin kızlar...:1hug:
Canım iyi olmaya çalışıyorum. Üzücü haberlerimiz var ama kendimi toparlarım herhalde ilerleyen saatlerde. Dünden beri salak gibiyim. -tatlicadiarzu-
Canım dün 7. gündü , çok az da olsa leke geliyordu yüzden kalkınmadım. Bu gece yapacağım Allahın izniyle.
4444'ü de Kadir Gecesi'ne bıraktım. Cuma gecesi yapacağım onun dua ve bağışlamasını. :Saruboceq:
Allahım inşallah kabul eder. Meleklerimizi bize gönderir hayırlısı ile. :Saruboceq: :CüvCüv: :ecrin_bebek:
Bayramdan sonra yine 4444 için özel mesajlarda toplanırız. yerimseniben
Canım günaydın. Topicteki en güzel haber sana ait bu sabah. İnşallah sonu da güzel olur valla. Hapla b kadar güzel yumurtaların olması çok güzel. Demekki rezervlerin çok iyi. İkiz gelebilir bence. İnşallah spermcikler yolu bulurlar ve yumurtaları öperler. Şeniz :lepi: :CüvCüv: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :Saruboceq:
vesta, arısütü alırsan bir çay kaşığını balla karıştırıyorsun. öyle tadı iyi oluyor en azından.
bu arada sabah gittim kan testi için sonuç akşama çıkacakmış. dün gece hiç uyuyamadım zaten akşama nasıl bekleyeceğim bilmem:)
vesta, arısütü alırsan bir çay kaşığını balla karıştırıyorsun. öyle tadı iyi oluyor en azından.
bu arada sabah gittim kan testi için sonuç akşama çıkacakmış. dün gece hiç uyuyamadım zaten akşama nasıl bekleyeceğim bilmem:)
Nevrocum ben akşam eşimin eski yaptırdığı teste baktım sayı 26 milyon morfoloji %10 ama bu sayılarla hemen aşılama yapalım doğal yoldan zor olur demişti ama ben doğal yoldan kaldım ama tabi kucağıma almak nasip etmedi allah ama olsun yinede bu sayılarala doğal yoldan kalınabileceğini söylemek istedim arkadaşlara 1,5 yıldırda hiç test yaptırmadık bayramdan sonra yaptırcaz bakalım ne değişti hiç birşey kullanmıyoruz akşam keçi boynuzu kürünü yaptım ama içiremedim kokusu tadı falan gerçekten kötü be kocişte içemedi ama o içer ben eminim birde sigarayı azaltabilse bırakmaya bırakamaz ama en azından azaltsa çok sevinicem
günaydın arkadaşlar,nasılsınız.Ayrılanlara çok üzüldük.Eee yeni hamile haberleri yokmu ya .
Nevrocum ben akşam eşimin eski yaptırdığı teste baktım sayı 26 milyon morfoloji %10 ama bu sayılarla hemen aşılama yapalım doğal yoldan zor olur demişti ama ben doğal yoldan kaldım ama tabi kucağıma almak nasip etmedi allah ama olsun yinede bu sayılarala doğal yoldan kalınabileceğini söylemek istedim arkadaşlara 1,5 yıldırda hiç test yaptırmadık bayramdan sonra yaptırcaz bakalım ne değişti hiç birşey kullanmıyoruz akşam keçi boynuzu kürünü yaptım ama içiremedim kokusu tadı falan gerçekten kötü be kocişte içemedi ama o içer ben eminim birde sigarayı azaltabilse bırakmaya bırakamaz ama en azından azaltsa çok sevinicem
hayirlisi olsun canim şansin yüksek gibi görünüyor .hayirli haberlerini bekliyoruz canim.inşallah bitanem o kadar çok istiyorum ki...bu gün çok mutluyum allah izin verir inşallah...zaten benim yumurtlamamda bi problem yoktu.her ay düzenli yumurtlamam oluyordu..hormonlarim da idael değerlerde...fsh :6 lh:4 bu da yumurta rezervinin iyi olduğunu gösteriyormuş....şimdilik tek problem sperm hareketliliği...
Sayi:110 milyon
hareketli sperm:%54
ileri hareket:%19..........bu en az %25 olmaliydi.
Kruger de % 4 çikmişti.aşilamadaki amaç spermler yikanacak ve hareketliliği artacak ee tabi şekli de düzelecek yani sağlikli spermler verileceği için şansimiz var...
Allah nasip eder inşallah..
Bakalim cumartesi spermiyogram nasil çikacak o da önemli tabi.:1hug:
İNŞALLAH BİTANEM O KADAR ÇOK İSTİYORUM Kİ...BU GÜN ÇOK MUTLUYUM ALLAH İZİN VERİR İNŞALLAH...ZATEN BENİM YUMURTLAMAMDA Bİ PROBLEM YOKTU.HER AY DÜZENLİ YUMURTLAMAM OLUYORDU..HORMONLARIM DA İDAEL DEĞERLERDE...FSH :6 LH:4 BU DA YUMURTA REZERVİNİN İYİ OLDUĞUNU GÖSTERİYORMUŞ....ŞİMDİLİK TEK PROBLEM SPERM HAREKETLİLİĞİ...
SAYI:110 MİLYON
HAREKETLİ SPERM:%54
İLERİ HAREKET:%19..........BU EN AZ %25 OLMALIYDI.
KRUGER DE % 4 ÇIKMIŞTI.AŞILAMADAKİ AMAÇ SPERMLER YIKANACAK VE HAREKETLİLİĞİ ARTACAK EE TABİ ŞEKLİ DE DÜZELECEK YANİ SAĞLIKLI SPERMLER VERİLECEĞİ İÇİN ŞANSIMIZ VAR...
ALLAH NASİP EDER İNŞALLAH..
BAKALIM CUMARTESİ SPERMİYOGRAM NASIL ÇIKACAK O DA ÖNEMLİ TABİ.:1hug:
Merhaba canzi3445. Eşinizin spermiyogramından hangisine bakarak morfolojinin yüzde kaç olduğunu nasıl anlıyosunuz.Benim eşiminkinde bir sürü % ler var.Hangisine bakıcam. Yardım edermisin.
Canım 26 milyon az değil. Normali ml'de 20 milyon zaten. Morfoloji de %10 bence iyiymiş. Doğal yoldan kalman normale yakınmış. inşallah değerler gerilememiştir. Dediğin gibi sigarayı azaltsa bile faydasını görürsünüz. :lepi:
Eşimin değerlerini yazmayı unutmuşum.
Volüm :2.4 ml
Likefaksiyon:15 dk.
Aglutinasyon:yok
konsantrasyon:7.000.000/ml
ph:7.4
mikroskopi:her sahada 2-3 lökosit görüldü.
A Klas:%42
B Klas:%14
C Klas:%14
D Klas:%30
Normal sperm:%2
Baş şekil anomalisi:%64
Akrozom anomalisi:%8
mid-piece anomalisi:%12
kuyruk anomalisi:%14
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?