Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kizlar tup bebek tedavisi surecinde iliskiye girmek gibi bir sartlandirma varmi acaba
benim esimin cok az izni var ben orda kalcam
ilk once esimin ameliyati yapilcak ve daha sonra benimki baslicak
yani sonucta esimin spermini almis oluyorlar esiminde tedavi sonuna kadar yanimda bulunmasi sartmi acaba
kızlar ben uyumaya gidiyorum sahura kadar uyycam nevrosky, baluıım, heja , rosem ,beyza nur hh, ve diğer kızlar hepinize iyi geceler tatlı rüyalar
:a015::1hug::1hug:
kizlar tup bebek tedavisi surecinde iliskiye girmek gibi bir sartlandirma varmi acaba
benim esimin cok az izni var ben orda kalcam
ilk once esimin ameliyati yapilcak ve daha sonra benimki baslicak
yani sonucta esimin spermini almis oluyorlar esiminde tedavi sonuna kadar yanimda bulunmasi sartmi acaba
canım tup bebek tedavısı onbeş yırmıgün yakalaşık..........sürer.bu senın ilaçlara verdığın sonuca bağlı.yumurta toplama işelemıne kadarr hatta ondan iki gün öncessıne kadar ilşkı serbes ama sonra ta sonucu alana kadar yasak.zaten yum toplamadan iki gun sonra transfer var ve zaten ilişki olamaz insan zaten ilişki fılanda o psıkolojıde istemıyor. eşin sperm verdıkten sonra yanında olmasada olur tabı ama yanında olması iyi bi moral olur..........doktorla bunları konuş canım bu dönem streslı bı donem kafanı rahat bırak kı inş tutar........ transferden sonra bol bol dınlen hafif işler yap............inş herşey güzel gıder...............a.s.
Canlarım bugün balımızzzzzz akşama kadar misafir ağırlaşmıştı. Anca geldi ki banlanmış. Maalesef 15 gün ceza aldı arkadaşımız. Sebep şu kk ricaret puanları ve mesajları ile ilgili. Birbirimize attığımız mesajlar sorun çıkarmış. Yalnış kullanım sebebiyle. Denemek amaçlı birkaç kullanım yapmış sanırım balımmmm ama 15 gün de fazla değil mi? Art niyet yoktu , merak bence. Bana gelen mesajlar o yöndeydi. Ben de yapmıştım zamanında. O bölüm de kapatıldı. Benim takvimim de yasaklandı. Terslikler üst üste geliyor kızlar. Takvimden bir açıldı. Banlamalar , bölüm kapatmalar. Detaya girmeyeceğim sonuçta belli bir yerden sonrası özel konuşmalara giriyor ama 15 gün balsız ne yapacağız. Onu kara kara düşünmeye başladım. Canım arkadaşım seni çok seviyorum. İnşallah cezan indirime uğrar. Zira 15 gün nasıl dayanırız. senağlama senağlama senağlama
canım geçmiş olsun a.s. bu aralar salgın heralde herkesin boğazda sorun var benim 20 gündür hala geçmedi kaydirigubbakcemile adaçayı ile gargara yapmak biraz olsun rahatlatıyor tavsiye ederim:teselli:
Güzelim merhaba. a.s. Hastalamandan ziyade şu bademcik olayı çok kötü olmuş. 14 iğne of of offff geçmiş olsun bitanem. :teselli: Ben olsam ben de tırsarım canım valla. :1rolleyes:
kızlar günaydın nasılsınız benim bu hafta son günüm artık aranızda olamıyacagım yeni eve taşınıyorum bu yüzden interneti bir süre kapattırıyor eşim artık buraya giremiyeceğim belki 1 sene sonra falan interneti baglatabilir anca o zaman olur ama o zamanda sizleri bu topikte bulurmuyum o meçhul işte çok üzülüyorum ya burası beni çok rahatlatıyordu bana her konuda yardımcı oldunuz teşekkürler kızlar o zamana kadar heralde listemizdeki tüm kızlar hamiş olurlar hepiniz başka sayfalrda olursunuz kimsecikler kalmaz bu topikte belkide bu sayfa bile kaybolmuş olur neyse kızlar hepiniz hakkınızı helal edin sizleri üzdüysem kırdıysam affedin ALLAHA emanet olun elveda kızlar......................................
kızlar günaydın nasılsınız benim bu hafta son günüm artık aranızda olamıyacagım yeni eve taşınıyorum bu yüzden interneti bir süre kapattırıyor eşim artık buraya giremiyeceğim belki 1 sene sonra falan interneti baglatabilir anca o zaman olur ama o zamanda sizleri bu topikte bulurmuyum o meçhul işte çok üzülüyorum ya burası beni çok rahatlatıyordu bana her konuda yardımcı oldunuz teşekkürler kızlar o zamana kadar heralde listemizdeki tüm kızlar hamiş olurlar hepiniz başka sayfalrda olursunuz kimsecikler kalmaz bu topikte belkide bu sayfa bile kaybolmuş olur neyse kızlar hepiniz hakkınızı helal edin sizleri üzdüysem kırdıysam affedin ALLAHA emanet olun elveda kızlar......................................
herkeze kocamannn günaydın...
akşam yumurta takibim vardı.tam 5 tane 16 mm civarı yumurtam oluşmuş.çok sevindim ve çok şaşırdım..klomene göre büyük başarı.genelde gonal f iğnelerle ancak bu kadar yumoş elde ediliyor...bu akşam tekrar kontrole gideceğiz.ve muhtemelen bu akşam çatlarma iğnemi olacağım...
cumartesi sabahı da erkenden aşılamam olacak nasipse...birden bire aşılamaya karar verdik umarım hayırlısı olur..
benim için dua edin kızlar...:1hug: