Kizlar ben geldim. Iyisinizdir insallah. Sayfalari okuyayim dedim ama bitiremedim. Son 2 sayfa kaldi diyorum, ama 1 sayfa daha ekleniyor.
Ben bugün kontrole gittim. Doktorda cok bekledim, ama göze aliyorum artik. Cünkü doktorum cok iyi oldugundan kalabalik oluyor vede cok tatli bir kadin. Simdilik bir problem yok. Kan alindi, rahim agzi kanseri ve diger testler yapildi. Uzun uzun zaman ayirdi bana.
Yarindan sonra gidecegim merkezi de tavsiye etmedi, baska bir yerde var, onun laborlarinin cok iyi oldugunu söyledi. Esimin degerlerinide bildigi icin daha cok güvence verdi bana. Karar veremiyordum bende ama simdi icim daha rahat. Allah hepimize kolayliklar versin.
Ben geldim siz kactiniz dime?
Neyse o zaman bende ev islerimi yapayim. Evden erken ciktim, alisveris filan bu saat oldu. Yemekte yapmam lazim. Esim sagolsun hergün gec de gelse sicak yemek ister.
Biraz sonra yine gelirim. Yeni arkadaslarada hosgeldiniz diyeyim. Hadi öptümmmŞeniz
Canım merhaba. :1hug: Çok şükür ben çok iyiyim. Sen nasılsın? a.s. Bugün güzel geçmiş günün. Gelişmeler de güzel. İnşallah hep böyle devam eder. Allah içine sindirsin inşallah. Güven de çok önemli. Bu sefer daha güçlü ol , inan ve meleğine ya da meleklerine kavuş bitanem Allahın izniyle. :Saruboceq: