- 23 Ağustos 2008
- 3.406
- 2
- 42
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herkesı optum..bu arada..balımla nevrcoumm...sızın adınıza uzuldummm reglı olmusunuzzz....ama olsun dular karsılıksız kalmayacakkk umutlar gelecek aya...bayramdan sonra yasayacaz demı ama tum mutlulukları
Canım yorgun olman , uykulu olman çok normal. Hamileliğin başlarında oluyor. Tadını çıkar her anın bitanem. Şeniz
Canım biz de ailecek Fanatik Fenerbahçeliyiz. Birazdan maç başlayacak. :dance: İnşallah iyi bir sonuç alabiliriz. Öptüm seni.. Şeniz
Kıslar ya bu kadar basit gol yenirmi bu ne ya:tomato: böyle oynarsak fark yiycez galiba:mymeka:
merhaba kızlar bugün transferim oldu şuan evde dinleniyorum ve sürekli su içiyorum dr günde 5 litre su içmem gerektiğini söyledi çünkü 30 tane yumurta çıkardılar baya bi çok oldu 26 tanesi döllendi dün 19 tanesi iyi durumdaydı bugün transferden önce16 taneydi sayı 3ünü transfer etti 13tanesi dondurulacak yumurta çok olduğu için hamilelik olursa %20 lik bi ihtimal ilk bir ay hastanede kalabilirsin dedi vücudum su toplayabilirmiş ama ben razıyım dualarınızda beni de unutmayın kızlar allah hayırlısını verir inşallah ama kendime hayret ediyorum tedavinin her evresinde acayip relaxdım halada öyleyim inanıyorum allah emeklerimi boşa çıkarmıcak hayırlısıyla hepinizi öpüyorum
Canım çok tebrik ederim,2 hafta sonra benim mikro tedavim başlıcak inşallah..:CüvCüv:
Bu arada ben üslub,tanıyamadı beni bazı arkadaşlar:roflol:
Şeniz
Selamm kızlarrr nasılsınnn Herkeze hayırlııı akşamlarrrr hehe bir gün ayrı kalsam özlüyorum bu topiği yaa :)Benim adetede az kaldı ama haha kesin bu ayda tutmadı.Gerçii belirtilerim 10 gündür hala devam ediyorrr hayırlara gider inşallahh.:dance::dance::teytey:Olmazsada ne yapalım yaza mikro beni bekliyorrr:roflol:
uslupcum nası oluyo yanı eee badem yazıyor.yenı nıkmı????bende bugun aklımdan senı gecırmıstım cunku uzun zamndır karsılasamadık..en son benı bır affetmıstım sonra maalesefff karsılasmadık.şimdı karsılastık cok sukur..tesk ederım yenıden.insallh tedavı sonucta kucagına bebış alırsın canımcım:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:boyle olursun sende pembe koseye gırersın
Badem kızz hahah bizim rosem ÜSLUB olduğunu öğrendimi :roflol::roflol:
merhaba kızlar bugün transferim oldu şuan evde dinleniyorum ve sürekli su içiyorum dr günde 5 litre su içmem gerektiğini söyledi çünkü 30 tane yumurta çıkardılar baya bi çok oldu 26 tanesi döllendi dün 19 tanesi iyi durumdaydı bugün transferden önce16 taneydi sayı 3ünü transfer etti 13tanesi dondurulacak yumurta çok olduğu için hamilelik olursa %20 lik bi ihtimal ilk bir ay hastanede kalabilirsin dedi vücudum su toplayabilirmiş ama ben razıyım dualarınızda beni de unutmayın kızlar allah hayırlısını verir inşallah ama kendime hayret ediyorum tedavinin her evresinde acayip relaxdım halada öyleyim inanıyorum allah emeklerimi boşa çıkarmıcak hayırlısıyla hepinizi öpüyorum
balım selam...spermler uzerınde calısyomusun...eheehehehekarıkaturler beklıyorum senden ...acayıp hosuma gıtmıstı... :)))))))))))