(canım vealla elim sizden olmuyor kociş ) ben sifreyi cözemedim :))sifreli yazmisin sanki canim hehehe...sen gine iyi yapiyorsun ben hic utu yapmam kocacimda kendi giyicegi esyasini giyerken kendisi utuluyor yani seninki tembellik sayilmaz bana görenaniknanik
kız ne şifresi kocişim evde yok ki -tatlicadiarzu- kız varya sen inşallah :CüvCüv:böyle olursun sositososito
canım çok yakışmış inşallah giymekte nasip olur canım önce buna yürekten inan çünkü inanmak başarmanın yarısıdır öpüyorum seni ben biraz çarşıya çıkayım evde oturmaktan daral geldi bana sonra görüşürüz kaydirigubbakcemile5
sayi çok diyorsun sayi kaç.neden olmasin 1-2 defa dene aşilamayi olmassa mikroya geçersin.maddi durum çok iyi anlaşilan.gerekirse hepimiz vereceğizde yinede az para değil bu işler.aşilama daha basit daha ucuz.tamam şans az ama yinede hiç denemdeğen mikro bence saçma.tabiki karar senin ama genelde doktorlar aşilama yaptirmadağan geçmiyor tüp bebek yada mikroya.
canım ablan için çok üzüldüm yeni öğreniyorum ben inşallah bidaha böyle şeylerle karşılaşmazsınız bir an önce kavuşur bütün dileklerine Allah yardımcısı olsun :teselli:
sizin değerleriniz kaç canım ama bana dr aşılama kesinlikle olmaz direk tüp bebek demişti seninki önce aşılama yapalım demişCADIARZU
sagol canim 3 milyon tptal yuzde 2 morfolaji pek parlak degil yani bakalim ben de mikro istiyorum ama dr para derdindemi midir ne bilemezsin belki olur 3 kere asilama dedi mikro daha erken diyor adambenneyaptımki
Canlarım yine benim işler yoğunlaştı ve arada siteye giremedim. Yazdıklarınızı eve gidince okurum artık. Hepinizi öpüyorum. Fırsat bulursam yine okumaya çalışacağım. a.s.
canım rabbım tum isteyenlere nasıp etsın bu zor bı imtıhann sabır istıyor... ben geçen ay tekerar mıkro denedımm tutmadı benim yaşımm zaten sınırda.. son şanslarımm artık oğluma kardeş içinn ... doktorum normalde hiç bı problemım yokkkkkkkkk.... rahımın içine bakalımm belkı göremedığımız bı şey vardırrrrrrrr enazından rahımın temızlerizzzzzzz sonra bı kere daha denerız inş hayırlısı ols canımmmmmmmmmm..............dua ile..............
herşey kısmett yaşım otuzdukuz doktorumm bu yılı geçırmeyelım dıyorr hayırlısı herşeyın ama artık tedavını şamaları bıle gözümde büyüyor... rabbım tum isteyenlere versın... öncelıkle hiç olmayan kardeşlerımıze... başta nevrosky menzıl gulu ve diğerlerıne.. sonrada ikinciyi isteyen bızlere inş bu yıl herkes sırayla bebşişlerine kavuşur ..rabbım yar ve yardımcımız olssssssssss
sağol canım benide ekleyebelirsiniz 10 ekim adet tarihim bir kere spermiogram testi yaptırdık o da 14 milyondu 2 yıl önce bir daha yaptırmadık o arada hamile kaldım erken doğum olduktan sonrada 6 ay doktor korunun dedi sonra devam edin dedi 6 aydırda korunmuyoruz ama tık yok bayramdan sonra tekrar test yaptırcaz hiç kullandığımız bir ilaç yok bakalım bundan sonrası ne olur doktorlar karar verecek
merhaba kızlar nasılsınız kimseler yok mu?
asi74 ablana çok üzüldüm çok geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın şifa versin inşallah
nevrosky ben 400 salavat okudum canım eklersin
merhaba kızlar nasılsınız kimseler yok mu?
asi74 ablana çok üzüldüm çok geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın şifa versin inşallah
nevrosky ben 400 salavat okudum canım eklersin
mrb canim tsk ederim iyi dileklerin icina.s.
evet bugun kimseler yok yine :enbuyukkk:
Ben burdayım ama aynı zamanda da yokum. Bu hafta yoğun geçeceğe benziyor. fisfisfis Nasılsın bitanem?
amin canim cok sagol evet simdilik dunden iyi insallah duzelir en kisa zamanda haklisin canim sagligimizi kaybediyoruz bu nazli bebekler yuzunden dr 2 ay birakiyorum insallah bu defa umutluyom ameliyat basarili dedi amin yarabbim bu sefer bekletmez husrana ugratmaz insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?