bende canım bide kötü tarafı benim bilgisayarımda internet yok sürekli arkadaşımın yanına gelip ondan kontrol ediyorum ne var ne yok diye benim pcmde sadece muhasebe programı yüklüçok üzgünüm çoook kızın pcsine ortak çıktım.
Bidahaki aya inşallah cümbür cemaat patlama yaşıycaz:teytey:
yenı gelen arkadaslar hosgeldınız.herkese gunaydııınnn.nevro aymes heja ceren muallım naren balsurat herkez nasıl ıyımı.adını suan hatırlayamadıgım herkezzzz...ınsallah ıyısınızdır.dun yoktum asagı katta kayınvalıdelerdeydım.kocısım yoktu onlarla yaptım ıftarı.bugunde anneme davetlıyız.zaten annem komsu bana.aramızda ıkı ev var sadece.yanı bır orası bır burası bı turlu evde kalamadım.saglık olsun.....bende hergun mesaj yazıyorum ama hıc cıt yok.aranızda kaynatıyosunuz benı unutuyorsunuz degılmı.neyse tabı sız daha oncelerı basladınız yazısmaya.dogaldır.....herkesı opuyorum.ben takıpteyım.bıryere gıtmıyorum.gorusuruz...
iyilik güzelim ne olsun bu yil ramazan biraz zor geçiyor çok sicak ben çok susuyorum .sabahlari çok mide yanmasi oluyor.vallah burasi böyle bende hafta sonu misafirim vardi 2 gün giremedim 50-60 sayfa gitmiş.ne güzel annen yaninda benim annen edirnede.özledim bak şimdi.yenı gelen arkadaslar hosgeldınız.herkese gunaydııınnn.nevro aymes heja ceren muallım naren balsurat herkez nasıl ıyımı.adını suan hatırlayamadıgım herkezzzz...ınsallah ıyısınızdır.dun yoktum asagı katta kayınvalıdelerdeydım.kocısım yoktu onlarla yaptım ıftarı.bugunde anneme davetlıyız.zaten annem komsu bana.aramızda ıkı ev var sadece.yanı bır orası bır burası bı turlu evde kalamadım.saglık olsun.....bende hergun mesaj yazıyorum ama hıc cıt yok.aranızda kaynatıyosunuz benı unutuyorsunuz degılmı.neyse tabı sız daha oncelerı basladınız yazısmaya.dogaldır.....herkesı opuyorum.ben takıpteyım.bıryere gıtmıyorum.gorusuruz...
kızlar günaydın nasılsınız..bişey soracam şimdi ben çatlatma iğnesi oldum ya cuma günü çatlatıldı cumartesi pazar ilişki önerdi.ama vücut ısımı ölçmedim ama yüksek olduğunu hissediyorum.ateş basması gibi oluyor..ısının düşmesi gerekmiş galiba ama niye böyle olduki anlamadım.ama doktorum dediği vakitleri kaçırmadık.korkmaya başladım acaba yumurta çatlamadımı diye..bu arada nevrosky canım 100 tane salavat eklermisin..
yenı gelen arkadaslar hosgeldınız.herkese gunaydııınnn.nevro aymes heja ceren muallım naren balsurat herkez nasıl ıyımı.adını suan hatırlayamadıgım herkezzzz...ınsallah ıyısınızdır.dun yoktum asagı katta kayınvalıdelerdeydım.kocısım yoktu onlarla yaptım ıftarı.bugunde anneme davetlıyız.zaten annem komsu bana.aramızda ıkı ev var sadece.yanı bır orası bır burası bı turlu evde kalamadım.saglık olsun.....bende hergun mesaj yazıyorum ama hıc cıt yok.aranızda kaynatıyosunuz benı unutuyorsunuz degılmı.neyse tabı sız daha oncelerı basladınız yazısmaya.dogaldır.....herkesı opuyorum.ben takıpteyım.bıryere gıtmıyorum.gorusuruz...
selam arkadaşlar hepinize hayırlı ve güzell bı gün .............. inşş her doğan günn bizlere güzellik ve umut getırırr.......................
Selam kızlarrr herkeze hayırlı ve huzurlu bir gün geçirmenizi diliyorumm.İnşallah Rabbim bizlere birazcıkta olsa şu bebek olayı unuttursada zihnimiz rahatlasa
Bende canım bide kötü tarafı benim bilgisayarımda internet yok sürekli arkadaşımın yanına gelip ondan kontrol ediyorum ne var ne yok diye benim pcmde sadece muhasebe programı yüklüÇok üzgünüm çoook kızın pcsine ortak çıktım.
Bidahaki aya inşallah cümbür cemaat patlama yaşıycaz:teytey:
Balımmmmmmm günaydın. Şeniz Sağol bitanem. Senin de günün güzel geçsin inşallah. hihoyyyt Bugün kendine izin ver. İş miş hiç bişi yapma. Yemek yaparsın o kadar. Güzelce dinlen. Sörf yap KK'da. kaydirigubbakcemile5
Yalnız şu cümlen çok hoşuma gitti canım. Ancak imzanla pek tezat , ne dersin? :roflol: kaydirigubbakcemile3 Kızma okiş lülülülülülü Şeniz
Günaydın canım çok iyiyim ben çok şükür , sen nasılsın? Arada düşmüştür de sen farketmemişsindir. 3-5 derece düşmüyorki kız. Hissedemezsin sen. Seni ateş basmıştır , başka sebepten.kaydirigubbakcemile3
Şaka bir yana hayırlısı olsun canım. İnşallah pozitifi görürsün bu ay. Şeniz
Hadi ya. kaydirigubbakcemile3 Hem sen kalk otur bölünüyorsun , hem de kızı kalkıp oturtuyorsun. Valla zormuş senin durumlar. Yine de azmine hayran kaldım canım. Bize ulaşmak için ne çok çaba veriyorsun. Şeniz Dediğin gibi bayram sonu patlama bekliyoruz zaten. İnşallah biz de o patlatırız. şakkıdı
Günaydnnnn nevroşum bugün keşke iş yapmaktan kurtulabilsem .Evde yapmıcam ama eltim iftar yemeğine ve yardıma çağırdı .Bebesi olduğu içinyetiştiremezmişş oysaki ben hiç gitmek istemiyorummm hiç halim yok bitkinimm bugünde .Malesef bugünde k.kda olamıcam oyyy oyy.
İMZA İMZAM MI :çok üzgünüm::a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?