canım allah kabul etsin gönlündeki muradını versin inşallah çünkü buunları yapmamıza vesile sensin dilerim tez zamanda bebeğine kavuşursun allahım bu okuduğumuz duaların hatırına hayırlısıyla bebişlerimizi gönderir inşallah:Saruboceq::ecrin_bebek::CüvCüv:
Evet kızlar ben geldim. 2. turumuzun duasını da yaptım. Listemizdeki kişiler , hamişlerimiz ve bizlere katkıda bulunan arkadaşlarla beraber yaklaşık 100 kişiyiz. Hepimiz için tek tek dua ettim. Rabbim inşalah kabul eder. Yine aynı dua ve sureleri okudum.
Birazdan Cuma'ya geçtiğimizde tövbe istiğfar ile hepimiz için tek tek niyet ederek Salat-ı Tefriciye'yi başlatacağım. Okuduğumda haber veririm. İsteyenler başlar. Ben1 tane bırakacağım okumadan. Onu hepinizden okundu haberi geldikten sonra okuyup , duasını ve bağışlamasını yapacağım. Dua ve bağışlamasını yapanın sonuncuyu okuması gerekiyormuş. Sizlerden ricam okumanız bitince hemen bildirin.
Bu arada özel mesaj sistemi kapanmış mı? Özel mesajlar gözükmüyor. Çıkmıyor.
Sağol bitanem. Allah razı olsun. Amin , inşallah canım. İnşallah bebeklerimize hayırlısıyla kavuşuruz tez zamanda. :Saruboceq:
Evet kızlar ben gidiyorum. Hayırlısı ile ilk adımı atayım. Sizlere dönerim. :Saruboceq: :CüvCüv: :ecrin_bebek:
merhaba arkadaşlar ben 28.veya 29.gün hasta olacakken 23. gün hasta oldum ve bugün 5. gün nasıl iş anlamadım çok az oldum leke gibi bitti şu an da ama ağrı kesici içmiştim karnım ağrımasın diye o mu kesti acaba ama her zaman artırırdıı üff anlamadımm niye böyle olduu
Canım benim ALLAH KABUL ETSİN ALLAH RAZI OLSUN SENDEN.Yaa nevro canımkusura bakma bugünde okuyamdım hiç iyi hissetmiyordum kendımi yorgun ve bitkin bir halim varr kolum kanadım kesilmişyarın allahın izniyle inşallah birşey olmazsa dularımı fulll okucam hehe :CüvCüv: :ecrin_bebek: kaydirigubbakcemile5 İyiki varsınn....
merhaba arkadaşlar ben 28.veya 29.gün hasta olacakken 23. gün hasta oldum ve bugün 5. gün nasıl iş anlamadım çok az oldum leke gibi bitti şu an da ama ağrı kesici içmiştim karnım ağrımasın diye o mu kesti acaba ama her zaman artırırdıı üff anlamadımm niye böyle olduu
canım benim nasılsın bugün izinliydim eşimle gezdikkaydirigubbakcemile3 o yüzden giremedim ne kadar çok sayfa atlamışsınız ayrıca duamıza az kaldı yarın başlıcaz allah izin verirse çok az sayı düşmüş ne güzel daha doğru vedaha dikkatli okunur zaten bu inancımız bizi ayakta tutuyor ben yarın gece 12 ye kadar çalişıyorum gelince okurum bi çırpıda zaten iki güne kadar biter cumaya kalmaz çok çok öpüldün tatlım a.s.
Bende gördüm payıma düşeni yarın okuduğumu haber veririm nevrosky yerimseniben
kızlar size iyi gecelermirmirmirmir bugün pazardan salatalık aldım daha turşu yapacam:dance:by by
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?