canım benim ya belirtiden sayılırmı tabi varsa bebiş 10gündür kasık ve bel ağrım var oldum olacam cinsinden işteCanım ne diyosun sennnnnn. :dance: Haydi inşallah Yarabbim :sm_cool: Bu kadar bekleyebilmişsin ya helal olsun valla. Canım inşallah hamişsindir. Ateşin nasıl seyrediyor? Herhangi bir belirti var mı? Anlatsana kız işte bişiler anlat. sositososito kaydirigubbakcemile2
insallaaaaaaahhhhhhhhhhh hamilesindir senide arkadndan takip ederiz
Canım seni anlıyorum. Peki adetlerin düzenlimidir? Geç gelir mi arada? Saydığın şeyler belirti de olabilir tabi. Öyle ya da böyle elbette bizim dileğimiz hamiş olmandır. Ne güzel sürpriz olur. Hiç beklemezken çıkıp gelse valla. :lepi:
kıslar ben geldım..
bugun yıne evde yoktum carsıdaydım bıraz once geldım.
tefrıcıye sayımız 165 mıs.hemencecık bıter.cuma gunu baslayıp obur cumaya kadar bıtırmemız gerekıyor sanırım.buna cok sevındım cunku adetım halen bıtmedı.
bırkac gun once doktor sıtesıne yenıden soru yazmıstım sımdı cevabı gelmıs.
evıcap, e vıtamının hareket oranına faydası olup olmadıgını sormustum.
meger hareket oranına evıcapın etkısı yokmus doktor oyle yazmıs.
nevrocum sızın doktorunuz evıcap ı morfolıjı ıcın mi vermıstı?
kocısı urolojıye gıtme konusunda ikna edebılırsem gelecek hafta degerlerı gostermek ıcın doktora gıdecez.sımdıden randevuyu aldım ama ınsallah ıkna edebılırım..:Saruboceq:
nevrosky dualarımızı dağıtmışsın.cuma akşam başlarım ancak.cuma derslerim yoğun.ilk günler yoğun oluyor genelde.h sonu okur bititiririm inşaalllah.allah kucaklarımızı bebek kokusuyla doldursun inşaallah
merhaba kızlar tedavim iyi gidiyor allahın izniyle hergün dr a gidiyorum dün yumurtanın birinin diğerlerine göre daha çok büyüdüğünü söyledi dr korkuttu beni ama bugün herşey yolunda dedi diğerleride büyümüş şimdilik iii gidiyo allah inşallah hepimizin emeklerinin karşılığını verir öpüyorum hepinizi hoşçakalın
arkadaslar hayırlı aksamlar.ne cabuk sayfalar ılerlemıs oyle.allah muhabbetımızı arttırsın ınsallah.bende esımı ramazandan sonra urologa gondersem ıyı olucak.sperm sayısı dusuk bıraz.20 mılyondu en son.belkı bır rahatsızlıgı vardır kocısımın.tamam kızlar.ama ben asılama dusunuyorum onumuzdekı ay.sayının bır onemı varmı asılamada.yanı 20 mılyon yetmezmı acaba.ooooooooffffff ıyıce kafam karıstı ya.bana bıraz bılgı verın kızlaaaaaaaaarrrrrrrr..
canım nevrom 100 ihlas 100 salavat yazarmısın bidanemsengözlerimebaksanab
merhaba kızlar tedavim iyi gidiyor allahın izniyle hergün dr a gidiyorum dün yumurtanın birinin diğerlerine göre daha çok büyüdüğünü söyledi dr korkuttu beni ama bugün herşey yolunda dedi diğerleride büyümüş şimdilik iii gidiyo allah inşallah hepimizin emeklerinin karşılığını verir öpüyorum hepinizi hoşçakalın
Canlarım ben çıkıyorum. 2. Tur İhlas ve salavatlarımızın duasını yapacağım. İlerleyen saatlerde gelirim. Kendinize iyi bakın. Allahım inşallah dualarımızı kabul eder. :Saruboceq: :CüvCüv: :ecrin_bebek:
offf ya sıkıldım.bir bebek haberi patlasa da keyfimiz yerine gelseeeeee.uffffffffffff ufffffffffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?