- 28 Aralık 2007
- 195
- 0
- 41
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba kızlar.tatildeydim.ve inanamıcaksınız belki ama hayatımın en kötü en acı tatiliydimeyer tatile değilde cenazeye gitmişiz memlekete.
ANNEMi kaybettim çok acı bişi çooookkkk
Herkese cümleten selamlara.s.
Çok yorgunum,eve yeni geldik.
Yarın genetik raporumuzu almaya gideceğiz..
Perşembe günü de tüp bebek raporumuzu almaya çalışacağız.
İnşallah sorun çıkmaz..
İnşallah sorun çıkmaz..
nevrosky canim ne kadar guzel olmus cetvelin insallah allahim bir sene icinde o listedekileri anne yapar
nevrosky bende çok beğendim cetvelini teşekkür ederim
nevrosky bende çok beğendim cetvelini teşekkür ederim
nevroskycim cetvelini gördüm süper olmuş Allah dualarını kabul eder inşallah...bu arada bedef arkadaşa başsağlığı diliyorum Allah sabır versin...
herkese merhaba sonunda internet sorun halledildi ve yine sizlere kavuştum oh artık ne olup bitiyo diye meraklanmayacagım kaydirigubbakcemile3 nasılsınız?
merhaba rapunzell_82 aramıza hoşgeldin
beyaz melek sonucun iyi çıkmasına çok sevindim darısı benim başıma bende ramazandan sonra çektireceğim inşallah bendede bişey çıkmaz
tuliny aramıza hoşgeldin inşallah değerlerin istenilen şekilde artar herşey yoluna girer
ealnas canım bebişinin kesesini görmene çok sevindim allah tamöamına erdirsin inşallah sağlıklı bir şekilde kucagına almayı nasip etsin canımkaydirigubbakcemile5
btrkcl canım geç olsunda güç olmasın benim gibi bayramdan sonra tedavi düşünen ler var inşallah hamiş patlaması yaşarız inşallah hihoyyyt
nevroskycim cetvelini bende çok begendim allah dualarını kabuşl etsin inşallah :Saruboceq::Saruboceq:
yaaa nevrosky ne alem kızsın.ağlamak için sebep ararken sayfayı açtım ve cetveli gördüm.sen ne güzel insansınŞenizyine kendini bana hayran bıraktın.ne mutlu bana seni ve diğer arkadaşları tanıdım.:lepi:ne biliyomusun her işde bir hayır vardır derler ya .çok çocuk diye delirmesydim.senden burda edindiğim arkadaşlardan haberim olmıyacaktı.ALLAHIM yalvarıyorum bu güzel insanların dualarını kabul et.:Saruboceq:
herkese merhaba sonunda internet sorun halledildi ve yine sizlere kavuştum oh artık ne olup bitiyo diye meraklanmayacagım kaydirigubbakcemile3 nasılsınız?
merhaba rapunzell_82 aramıza hoşgeldin
beyaz melek sonucun iyi çıkmasına çok sevindim darısı benim başıma bende ramazandan sonra çektireceğim inşallah bendede bişey çıkmaz
tuliny aramıza hoşgeldin inşallah değerlerin istenilen şekilde artar herşey yoluna girer
ealnas canım bebişinin kesesini görmene çok sevindim allah tamöamına erdirsin inşallah sağlıklı bir şekilde kucagına almayı nasip etsin canımkaydirigubbakcemile5
btrkcl canım geç olsunda güç olmasın benim gibi bayramdan sonra tedavi düşünen ler var inşallah hamiş patlaması yaşarız inşallah hihoyyyt
nevroskycim cetvelini bende çok begendim allah dualarını kabuşl etsin inşallah :Saruboceq::Saruboceq:
İnşallah sorun çıkmaz..
nevrosky süpersin :) cetvel çok güzel olmuş.
arkadaşlar kibele " tavsiye!!! pre-seed-kullanin!!!" başlığıyla bir ürün tavsiye etmiş.gözden kaçıran olabilir diye buradan yazayım istedim.kullananlar yada bilgisi olanlar olabilir.aramızda faydasını görenler bile çıkabilir.araştırmakta fayda var.
sagol canim cetvel icin
cok iyi bir insansin seni tanidigima gercekten cok sevindimmm
gercek dostsunn
dertlerimizi dinlyiorsun acilarimizi sevinclerimizi paylasiyorsunn
rabbim en yakin zamanda seni evlat sahibi yapsin insallahh
ve tum isteyenleridee
rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin insallahhh