Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın kızlar. Cumanız mübarek , tüm dualarınız kabul olsun inşallah. :Saruboceq:
Gece ben yattıktan sonra yazılanlara okudum. Üzüldüm. Hani demişsin ya gülsucum nevrosky hiç üzülmüyor mu diye. Evet üzülüyorum ama sizi böyle görünce üzülüyorum. Umudunu yitirmiş insanlar görünce üzülüyorum. Ne kendinizi üzün , ne sevdiklerinizi , ne de beni. Umutsuzluğa kapılmaktansa bol bol dua edin. Rahatlatacaktır. Şeniz
HERKEZE GÜNAYDIN HAYIRLI CUMA LAR ALLAH ACTIGIMIZ ELLERİ BOŞ CEVİRMESİN:Saruboceq:
günaydın kızlar hayırlı cumalar allah bütün hayırlı dualarınızı kabul etsin
Gunaydin Canim Sagol allah razi olsun sizlerinde cumasi mubarek olsun insallahh
rabbim dualarimizi kabul etsin
haklisin canim uzul uzul nereye kadar anca kendimizi yipratiyoruz valla bunu ben yasadim ve sonunda piskolojim bozuldu
artik uzulmuyorum vala verende allah alanda
bekliyorum elbet kavuscaz meleklerimizi
artik bebek dusunmuyorum cunku tedavide olumsuz etkilecegini dusunuyorum devamli dusunmenin
Bu Arada Buyuk Gun Geldi sanki cok merakliydim ya bugun hasta oldum hihoyyyt
bu arada nasilsiniz arkadaslarsositososito
Arkadaşla ben aranıza yeni katıldım...bizim de bebeğiiz olmuyor 1 yıllık evliyiz ve hç korunmadık dr.a gittiğimde ilk hormon testi istedi yaptırdım ii dedi bir de eşinin sperm testine bakalım dedi sperm testini götürdük ii gözükmüyo dedi biz de üroloji ye gittik varikosel dedi ameliyat olman gerekir dedi.Netten baktık kimizi ameliyat ii diyor kimileri ise ii değil diyor ne yapacağımızı şaşırdık varikoseli olupta ameliyat olan ve ii gelen var mı arkadaşlar aranızda beni de bilgilendirriseniz çok sevinirim.Bu arada bitkisel tedavi ile ameliyata gerek kalmadan varikoselin tedavisi old. söylediler ona da gittik böyle olan iileşen ve kısa zamanda hamile kalan çok hasatam var dedi onun verdiği ilaçları kullandık şimdi sperm testi yaptırıcaz bakalım değerler yükselmiş mi... bir sorum daha olacak bu morfoloji denen şey bizde normal %49 bu ne demek oluyor anlayamadm bilen varsa cvp yazarsa sevinirim....
Kızlar bu arada latifeelif gelmedi. Dün sonuç alacaktı. Habersiz kaldık. İnşallah çok güzel bir sonuç almıştır da ; sevinçten ve kutlamalardan buraya uğramaya vakti olmamıştır. hihoyyyt
Arkadaşla ben aranıza yeni katıldım...bizim de bebeğiiz olmuyor 1 yıllık evliyiz ve hç korunmadık dr.a gittiğimde ilk hormon testi istedi yaptırdım ii dedi bir de eşinin sperm testine bakalım dedi sperm testini götürdük ii gözükmüyo dedi biz de üroloji ye gittik varikosel dedi ameliyat olman gerekir dedi.Netten baktık kimizi ameliyat ii diyor kimileri ise ii değil diyor ne yapacağımızı şaşırdık varikoseli olupta ameliyat olan ve ii gelen var mı arkadaşlar aranızda beni de bilgilendirriseniz çok sevinirim.Bu arada bitkisel tedavi ile ameliyata gerek kalmadan varikoselin tedavisi old. söylediler ona da gittik böyle olan iileşen ve kısa zamanda hamile kalan çok hasatam var dedi onun verdiği ilaçları kullandık şimdi sperm testi yaptırıcaz bakalım değerler yükselmiş mi... bir sorum daha olacak bu morfoloji denen şey bizde normal %49 bu ne demek oluyor anlayamadm bilen varsa cvp yazarsa sevinirim....
Hoşbulduk..Çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için..Sperm testi yaptırdıktan sonra dr.doppler istedi ve varikosel teşhisi koydu zannedersem varikosel sperm in sayısını ve kalitesini engelliyormuş..ben tahlil sonucunu yazayım:
perhiz:3 gün
miktar:1,8 cc
Ph :7,8
renk: opak
Vizkozite :uzun
sıvılaşma süresi :60
sperm sayısı :7200000 toplam :12960000
4.derece: 5 dk. da %6 1 saat:% 0 2 saat:%0
3.derece:5 dk %10 1 saat %8 2 saat %2
2.derece :5 dk %11 1saat %8 2 saat %5
1.derece :5 dk % 12 1 saat %14 2 saat %14
0.derece :5 dk %61 1 saat %70 2 aat % 79
MORFOLOJİ
Normal % 49
Anormal %51
canım açıklamalar için teşekkürler bende başlıyorum tedaviye ama benimki kısa protokol olacak sanırım walla senin yazıdan sonra daha büyük bi umut doğdu içime inşallah iiyi sonuç alırım
Sevgili OcerenO,
Zaten tedaviye baslarken pozitif olmalısın. Benim eşim ileri derecede infertilite idi. İlk öğrendiğimizde dünya başımıza yıkılmıştı. Doktor bize doğal yoldan asla hamile kalamazsın ve aşılama dahi olmaz IVF de olmaz direk mikroinjeksiyon demişti şansımız ne dedim canlı spermle max %40 ama bulamaz hareketsiz spermle %20 demişlerdi. Yani bir bilinmezin içindeydik. Ama ben şunu söyleyeyim ben doktoruma çok güveniyorum ve benim kliniğim en yeni teknikleri kullanıyor bana co-cultur ve yumurtaların lazerle zarı inceltildi buda hatching (tutunmayı) kolaylaştırıyor. Co-cultur demek yumurta toplanırken embriyonun tutunduğu rahim duvarından hucreler alınıyor yani labratuvar ortamında döllenen embriyolara yapay rahim alanı yaratılıyor hem daha iyi besleniyorlar hemde transfer sonra embriyolar rahiminize daha kolay yerleşiyorlar. Doktorum şansımın yükselmesi için herşeyi yaptı. Gerisi benim moralimi yüksek tutup herseyin hayırlısını dilemekti. Tup bebek düsünenler kliniğinizi ve doktorunuzu çok iyi seçmenizi tavsiye ederim. Turkiyede binlerce tüp bebek kliniği var.
Not: İkinci test sonucumuda aldım. Test pozitif. Darısı bebek isteyen herkesin başınaaaaa.... En önemlisi hayırlısı olsun.
Canım çok sevindim herşeyin yolunda gitmesine.. Maşallah. İnşallah herşey sonuna kadar yolunda gider. Sorunsuz bir hamilelik geçirirsin ve sağlıkla bebeğini ya da bebeklerini kucağına alırsın canım. Şeniz
Amin Nevrosky arkadaşım darısı önce sana sonra buradaki tüm arkadaşların başınaaaa olsuuuunnnn. Umarım bende elimden geldiği kadar buradaki arkadaşlara katkıda bulunabilmişimdir. Eminim benim hikayem negatif düşünen bebeğim olmayacak benim diye karamsar bakan arkadaşları bi nebze umut olur. Üstelik bizim problemimiz öyle ilaçla kürle ameliyatla düzelecek bir şey değildi.