- 6 Mart 2009
- 1.627
- 11
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm kizlar nasilsiniz biz iyiyiz sukur rabbime
sidelya allahim sabir versin hepimiz bu yollardan gectik seni en iyi bizler anlariz rabbim en kisa zamanda dogal yoldan nasip etsin insallah
allahim bebek isteyen herkese nasip etsin insallah
mrh kızlar yeterim yazmış hepinizden rabbim razı olsun olmadı.kısmet değilmiş
Canım geçmiş olsun rabbim sabır versin üzülme diyeceğim ama olmuyacağını bende biliyorum gerçekten bizde çok üzüldük
Kızlar bişey soracağım .. ??
Ben biliyorsunuz tüp bebek tedavisine ve ilaçlarıma başladım..
Yaklaşık 1.5 ay sonra transferim gerçekleşecek ..Allah'ın izni ile..
Bu süre içinde yani bu 1.5 ay içinde eşime bir yandan da keçiboynuzu kürü yapsam olur mu?
Kısa bir süre ama olsun belki bi miktar faydası olur tedavimize..
Ne dersiniz?
Sidelya üzülmekten öte şeyler yaşadık inan..
Bir an seni kendime yerime koydumda zor çok zor..
Geçmiş olsun yinede arkadaşım ..
Bu gördüğün son negatif olur inşallah..
Hilal hoşgeldin .. Umarım sonuçlar güzel gelir ve işe yarar :)
canım inşallah böyle bi soun yoktur bakalım umuttaki dr ne diyecek hayırlısı artıktabikide zararı olur eğer troid varsa.tam olarak anlamıyorum değerlerde bendede hipertroid vardı onun tedavisini gördükten sonra hamile kaldım 7 yılın sonunda.genel cerrah uzmanı bu sonuçla hamile kalamazsın demişti.
mrh kızlar yeterim yazmış hepinizden rabbim razı olsun olmadı.kısmet değilmiş
canım inşallah böyle bi soun yoktur bakalım umuttaki dr ne diyecek hayırlısı artık
canım benim allah sabır versin demekki seninde dediğin gibi zamanı gelmemiş...
Kızlar bişey soracağım .. ??
Ben biliyorsunuz tüp bebek tedavisine ve ilaçlarıma başladım..
Yaklaşık 1.5 ay sonra transferim gerçekleşecek ..Allah'ın izni ile..
Bu süre içinde yani bu 1.5 ay içinde eşime bir yandan da keçiboynuzu kürü yapsam olur mu?
Kısa bir süre ama olsun belki bi miktar faydası olur tedavimize..
Ne dersiniz?
Giz snein içinde umarım kolay bir tedavi ve başarılı bir sonuç olur..
Dediğin gibi denemekte fayda var..
Bayramın ikinici günü tedavin başlayacak değil mi?
Çok yakın 1 ay dan az bir süre var..
Giz hangi merkeze gideceksin ?
kızlar selam..ben adet oldum malesef.ıkıncı asılamada husran oldu.ama anlamıstım zaten sancılardan.hayırlısı artık.rabbım elbet bır vakıt tayın etmıstır..
bencede kuru yap bılgem.bızımde ılk sperm testı 14 mılyon cıkmıstı.ertesı ay 22 mılyona fırladı.benım esımde cok etkısı oldu.tabı doktorlar bunu kabul etmıyorlar.ama etkısı oldugu kesın..
kızlar selam..ben adet oldum malesef.ıkıncı asılamada husran oldu.ama anlamıstım zaten sancılardan.hayırlısı artık.rabbım elbet bır vakıt tayın etmıstır..
bencede kuru yap bılgem.bızımde ılk sperm testı 14 mılyon cıkmıstı.ertesı ay 22 mılyona fırladı.benım esımde cok etkısı oldu.tabı doktorlar bunu kabul etmıyorlar.ama etkısı oldugu kesın..