Yok hatırladııgım kadarıyla hiç dna hasarına baktırmadık.ama bir cok genetik testi yaptırdık bu yüzden pgt istememiş olabilirler.Dna hasarına bakılmış mıydı sizin hiç? Pgt yaptırmanız tavsiye edildi mi embriyolara? Birisinin yazdıklarını okumuştum şimdi 8 ya da 9.denemesini yapacakmış yaşı da ileri olmuş artık. Diyor ki bugüne kadar hiç dna hasarina bakilmadi ve şimdi doktor buna baktı. Ve dna hasarı çıktı. Daha once bakılamaz mıydı diyordu
Allah yardımcımız olsun hepimizin uzun ve yorucu süreçler gerçekten. İnşallah son tedavimiz olur hepimizin, kucağımıza alırız bu tedavilerleYok hatırladııgım kadarıyla hiç dna hasarına baktırmadık.ama bir cok genetik testi yaptırdık bu yüzden pgt istememiş olabilirler.
İnşallah,yoruldum artık.salı transferim var hayırlısıyla,inş pozitifi görürümAllah yardımcımız olsun hepimizin uzun ve yorucu süreçler gerçekten. İnşallah son tedavimiz olur hepimizin, kucağımıza alırız bu tedavilerle
Ayy ne güzel transfer çok yakınmış sizinİnşallah,yoruldum artık.salı transferim var hayırlısıyla,inş pozitifi görürüm
Normalde 2. 3. Denemede olmuyorsa kadında trombofili erkekte dna hasarına bakılıyor diye biliyorum. Ama her doktor bakmıyor ya da laboratuvarları onun için yeterli değildir belki. Bu platformda o yüzden doktor araştırmak iyi oluyor. Her pozitif sonuç alan doktor iyi olmuyor. Sperm dna hasarı önemli ve düzeltiliyor ilaçla diye biliyorum.Dna hasarına bakılmış mıydı sizin hiç? Pgt yaptırmanız tavsiye edildi mi embriyolara? Birisinin yazdıklarını okumuştum şimdi 8 ya da 9.denemesini yapacakmış yaşı da ileri olmuş artık. Diyor ki bugüne kadar hiç dna hasarina bakilmadi ve şimdi doktor buna baktı. Ve dna hasarı çıktı. Daha once bakılamaz mıydı diyordu
Ya hayırlı olsun cok sevindim inşallah pozitifi görürsünüz bize de dua edin. Allah emeklerinizin karşılığını versin inşallahİnşallah,yoruldum artık.salı transferim var hayırlısıyla,inş pozitifi görürüm
Kuzum ben daha doktor bulamadım hahahha kimi seçsem olumsuz bir şeyi çıkıyor
Bu bayram ben de gitmedim vallahi, kendi evimde kaldım. Nitekim yaz geliyor şimdi duymadım ama duyacağım az kaldıKuzum ben daha doktor bulamadım hahahha kimi seçsem olumsuz bir şeyi çıkıyorama içimden bir ses en kısa zamanda biz de bebişlerimize kavuşacağız diyor. Memlekete gitmek istemiyorum çocuk diyecekler diye. Şöyle göğsümü gere gere gideyim artık
Cook teşekkür ederım insallah hepımız emeklerimizin karsılıgını alırız,bu yolda emek veren gözyaşı döken tüm kadınlar dualarımdasınız
İnşallah hepimize hayırlısı ile nasip edecek yaradan,sınavımız buymuş diyorum.İnsallah hepimiz emeklerimizin karşılıgını alırızYa hayırlı olsun cok sevindim inşallah pozitifi görürsünüz bize de dua edin. Allah emeklerinizin karşılığını versin inşallah
Sabah transferiniz olacaktı, şimdiden hayırlı olsunCook teşekkür ederım insallah hepımız emeklerimizin karsılıgını alırız,bu yolda emek veren gözyaşı döken tüm kadınlar dualarımdasınız
İnşallah hepimize hayırlısı ile nasip edecek yaradan,sınavımız buymuş diyorum.İnsallah hepimiz emeklerimizin karşılıgını alırız
Sımdı hastaneye geldık öglen transfer olacak dua edin benim içinSabah transferiniz olacaktı, şimdiden hayırlı olsuno bebeği al ve gel annesi, bu gruptan da bir pozitif çıksın artık
Hep ediyorum, tanıdığım tanımadığım bu sürecin içindeki tüm kadınlar için duamSımdı hastaneye geldık öglen transfer olacak dua edin benim için
İyiyim,güzel dediler,ben 5ab sanıyordum ıkısınıde ama birisi 4ab digeri 6ab dediler.umarım pozitifi görürümHep ediyorum, tanıdığım tanımadığım bu sürecin içindeki tüm kadınlar için duamnasılsınız nasıl.gecti transfer
Kaliteleri de çok güzelmiş, insallah size evlat olurlar. Ay maşallah diyeyim burdan kimle konuşsam hep gebelik haberini aldım. Darısı hepimize insallahİyiyim,güzel dediler,ben 5ab sanıyordum ıkısınıde ama birisi 4ab digeri 6ab dediler.umarım pozitifi görürüm
İnsallah insallah cok tesekkür ederimKaliteleri de çok güzelmiş, insallah size evlat olurlar. Ay maşallah diyeyim burdan kimle konuşsam hep gebelik haberini aldım. Darısı hepimize insallahsırada siz varsınız
Transfer için bekliyorum. Adenomyozis için iğne yaptı doktorum. Onun etkisini göstermesini bekliyoruz. 27 mayısta kontrolüm var. Umarım her şey yolunda giderİnsallah insallah cok tesekkür ederimsiz ne durumdasınız süreçte?
İnsallah hersey çok güzel gider ve kavuşursunuz bebişinizeTransfer için bekliyorum. Adenomyozis için iğne yaptı doktorum. Onun etkisini göstermesini bekliyoruz. 27 mayısta kontrolüm var. Umarım her şey yolunda gider
Amin inşallah hepimiz kavuşuruzİnsallah hersey çok güzel gider ve kavuşursunuz bebişinize
İnşallah hayırlı olsun umarım güzel sonuçlar gelir. Bizide mutlaka bilgilendirin :)Merhaba
Bizde 25 Nisanda Bülent Erol ile tedaviye başladık.Eşim azosperm 3 ay sonra test verecek.İnşallah güzel haberler almak nasip olur hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?